Η "απόδραση" Βάις από το Κατάρ ανοίγει το δρόμο στον ΟΣΦΠ

Ο Ολυμπιακός θέλει να τον αποκτήσει, ο Σλοβάκος επιθυμεί να επιστρέψει στους "ερυθρόλευκους", αλλά όλα αυτά δεν φτάνουν για να επέλθει ο γάμος. Στις ΗΠΑ περνάει τις διακοπές του ο 28χρονος εξτρέμ και ο μάνατζέρ του κάνει προσπάθειες να απεμπλακεί από την Αλ Γκαράφα.

Slovakia's Vladimir Weiss, right, and Robert Mak celebrates scoring a goal during the World Cup Group F qualifying soccer match between Lithuania and Slovakia at LFF stadium in Vilnius, Lithuania, Saturday, June 10, 2017. (AP Photo/Mindaugas Kulbis)
Weiss mak AP

Τα δεδομένα με τον Βάις έχουν ως εξής: Θεωρεί ότι έφτασε η στιγμή να αφήσει τα πετροδόλαρα στην Αραβία και να επιστρέψει στην Ευρώπη. Τον πιέζει και ο πατέρας του εδώ και έναν χρόνο να φύγει από το Κατάρ, αλλά ο Σλοβάκος είχε γλυκαθεί με τα 3 εκ. ευρώ που παίρνει στην Αλ Γκαράφα.

Τα όσα συμβαίνουν όμως με το Κατάρ τον τελευταίο καιρό, ενίσχυσαν την επιθυμία του να αποχωρήσει άμεσα. Απλώς δεν είναι και τόσο εύκολα τα πράγματα. Γνωρίζει ότι ο Ολυμπιακός τον θέλει. Ο ίδιος εκτιμάει ότι κάτι έχει αφήσει πίσω στο λιμάνι και πώς πρέπει να επιστρέψει για να συνεχίσει τη δουλειά που είχε αφήσει μισή.

Όμως υπάρχουν πολλά “αλλά” στην περίπτωσή του. Δεν είναι τόσο εύκολο να αποδεσμευτεί από την Αλ Γκαράφα. Οι εκπρόσωποί του δίνουν μάχη τις τελευταίες μέρες για να βρεθεί η “χρυσή τομή” και να... αποδράσει από το Κατάρ. Δεν αποκλείεται στο τέλος να φύγει ακόμα και με τη μορφή δανεισμού προς την Ευρώπη.

Και αυτό που θα πρέπει να επισημάνουμε είναι ότι δεν είναι στο παιχνίδι της απόκτησής του μόνο ο Ολυμπιακός. Υπάρχουν και οι Ρέιντζερς, ομάδα στην οποία επίσης έχει αγωνιστεί, που θα ήθελαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Ο Βάις λοιπόν περιμένει τις εξελίξεις και θέλει σύντομα να τελειώσει η υπόθεσή του. Δεν επιθυμεί να τραβήξει η ιστορία του όλο το καλοκαίρι και να πάει σε μία ομάδα χωρίς να έχει κάνει προετοιμασία μαζί της.

Αυτή την περίοδο βρίσκεται μαζί με τη σύζυγό του στις ΗΠΑ και απολαμβάνει τις διακοπές του. Συγκεκριμένα είναι στη Ν. Υόρκη, αλλά βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τους εκπροσώπους του για να μαθαίνει τις εξελίξεις που έχουν να κάνουν σε πρώτη φάση με την Αλ Γκαράφα. Αυτό τον “καίει” τώρα.

Αν καταφέρει και φύγει από το Κατάρ, τότε ανοίγει ο δρόμος για τον Ολυμπιακό. Αρκεί φυσικά να ρίξει τις απαιτήσεις του, γιατί πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ πολύ δύσκολα θα το βρει στους πρωταθλητές Ελλάδας. Μετράει ωστόσο ότι έχει διάθεση να ξαναντυθεί στα ερυθρόλευκα και προφανώς για να βγάζει ένα τέτοιο κλίμα προς το περιβάλλον του, πάει να πει ότι είναι διατεθειμένος να ζητήσει νορμάλ χρήματα και όχι τον ουρανό με τ' άστρα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK