Η αποστολή του Ολυμπιακού για το Βέλγιο και οι "κομμένοι"

Όπως πρώτο έγραψε το Contra.gr, ο Βίκτορ Σάντσεθ έκοψε από την αποστολή για Βέλγιο τους Γιαννιώτα, Ολαϊτάν, Μπέρτο και Γούτα, οι οποίοι βρίσκονται πλέον σε αναζήτηση ομάδας.

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το Βέλγιο και οι "κομμένοι"

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας:

Ανδρούτσος, Μποτία, Μπουχαλάκης, Χουτεσιώτης, Ντα Κόστα, Σεμπά, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μανιάτης, Μανθάτης, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Πουλίδο, Ρέτσος, Σιόβας, Στρέζος, Τσιμίκας, Βούρος, Ζντιέλαρ.

Επί της ουσίας οι τέσσερις "κομμένοι" ποδοσφαιριστές βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου από τους πρωταθλητές, καθώς ο Ισπανός προπονητής έδειξε πως -στην παρούσα φάση- δεν τους υπολογίζει στα πλάνα του για το ρόστερ της νέας περιόδου.

Ο πρώτος κυρίως ήλπιζε πως μετά την αλλαγή προπονητή (Βίκτορ αντί Σίλβα) θα μπορούσε να εξασφαλίσει μία θέση στο δυναμικό των "ερυθρολεύκων", η εξέλιξη ωστόσο τον διαψεύδει. Όλοι τους πλέον βρίσκονται σε αναζήτηση ομάδας και μένει να διευκρινιστεί ο τρόπος αποχώρησής.

Η αποστολή των πρωταθλητών Ελλάδας αναχωρεί για το Βέλγιο την Τετάρτη προκειμένου να συνεχίσει την προετοιμασία της και να δώσει μια σειρά δυνατών φιλικών αγώνων πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων στο Champions League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

"Έκοψε" Γιαννιώτα κι άλλους τέσσερις
Οι Ιταλοί στέλνουν τον 23χρονο τερματοφύλακα Λεάλι
Ανακοίνωσε Ντε Λα Μπέγια

News 24/7

24MEDIA NETWORK