Η ατάκα του Μαρινάκη στον Τζούρτζεβιτς

Για τα όσα του είπαν ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Μπέσνικ Χάσι και ο Κριστιάν Καρεμπέ, μίλησε σε μέσο της πατρίδας του ο Ούρος Τζούρτζεβιτς, ο οποίος μεταξύ άλλων σχολίασε πως ζει σε ένα ποδοσφαιρικό όνειρο.

Η ατάκα του Μαρινάκη στον Τζούρτζεβιτς

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο σερβικό "blic":

"Δώδεκα μήνες πριν δεν είχα καλά-καλά ομάδα και τώρα παίζω στο Champions League και ζω το όνειρό μου. Πολύ ωραία πράγματα έχουν γίνει για μένα και για την ομάδα. Μπήκαμε στους ομίλους, σκόραρα το πρώτο μου γκολ και τώρα θα παίξουμε στο Τορίνο με Γιουβέντους και με την Μπαρτσελόνα στο 'Καμπ Νόου'. Σκέφτομαι ακόμα πως πριν από έναν χρόνο δεν είχα σύλλογο και τώρα είμαι στην ελίτ".

Για το πέναλτι κόντρα στον Αστέρα:

"Ο Εμενίκε έχει λάβει εντολή να εκτελεί τα πέναλτι αλλά το άφησε σε μένα. Πήρα την ευθύνη και το έβαλα. Σημαίνει πολλά το να σκοράρεις. Ακόμα συγκεντρώνω εμπειρίες και εντυπώσεις για το νέο μου περιβάλλον. Όλα όμως είναι σε τοπ επίπεδο. Πραγματικά θεωρώ ότι πέτυχα διάνα με την επιλογή μου με τον Ολυμπιακό και ήρθε η κατάλληλη ώρα να δείξω το τι αξίζω".

Για τοότι ξεκίνησε βασικός πολύ γρήγορα με τη φανέλα του Ολυμπιακού:

"Ο κόουτς Χάσι επέμενε στο να έρθω στην ομάδα. Ήθελε έναν παίκτη με τα δικά μου χαρακτηριστικά. Έναν φορ που να πιέζει μπροστά και ψηλά την τελευταία γραμμή του αντιπάλου. Θέλω να με έχει ο Θεός καλά από άποψη υγείας και πάντα θα παλεύω. Θα προσπαθώ να αξιοποιώ το κάθε λεπτό που παίζω. Είναι ένα πολύ μεγάλο βήμα στην καριέρα μου ο Ολυμπιακός".

Για τον αγώνα με την Σπόρτινγκ:

"Έπαιξα αμέσως με Σπόρτινγκ. Σίγουρα δεν είμαι ευχαριστημένος από το πως πήγα εγώ και η ομάδα αλλά ένιωσα την μαγεία αυτής της διοργάνωσης. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω το μεγαλείο της ατμόσφαιρας. Έχουμε μία πολύ καλή ομάδα και κάθε παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό. Έχουμε μετά την Γιουβέντους και την Μπαρτσελόνα. Ωραία πράγματα γίνονται και νιώθω πως είμαι σε ένα ποδοσφαιρικό όνειρο".

Για το πώς τον υποδέχθηκαν και το τι του είπαν οι Μαρινάκης, Καρεμπέ και Χάσι:

"Έχω την πλήρη στήριξη του κόουτς Χάσι και του Μπάμπιτς του συνεργάτη του. Θέλω πραγματικά να τους δώσω πολύ καλά ματς και να επιβραβεύσω την εμπιστοσύνη τους. Ο κόουτς Χάσι έβγαλε από πάνω μου την πίεση με ξεχωριστά λόγια και μου είπε να κινούνται διαρκώς και σωστά και να δείχνω την ευελιξία μου και το πως μπορώ να πρεσάρω τον αντίπαλο. Είναι πολύ σπουδαίο που έχω στα αποδυτήρια παιδιά που μιλάμε την ίδια γλώσσα όπως οι Βούκοβιτς, Μάριν, Ζντιέλαρ και Μίλιτς. Κάνουμε παρέα και εκτός προπονήσεων, αγώνων και γηπέδου.

Μετά το πρώτο μου ματς με τον Ολυμπιακό ο κ. Μαρινάκης μου είπε ότι είμαι στο υψηλότερο ποδοσφαιρικό επίπεδο και θα πρέπει να συνεχίσω με την ίδια νοοτροπία και προσέγγιση. Μετά το α' μέρος με τον Αστέρα μου έδωσε μεγάλη στήριξη και ο τεράστιος Κριστιάν Καρεμπέ.

Πολύ μεγάλη προσωπικότητα. Μου είπε ότι δεν πρέπει να πιέζομαι παραπάνω απ' όσο πρέπει και... βιάζομαι και να εκβιάζω το γκολ και ότι το γκολ θα έρθει διότι έχω τις ικανότητες. Και έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK