Η ένταση Μαρινάκη-Ανδρέαδη και η "αποκάλυψη" για Πατέρα

Ο αθλητικός Τύπος αποκαλύπτει όσα ειπώθηκαν στην απολογία του Βαγγέλη Μαρινακη στον Γιώργο Ανδρεάδη, με τους δύο άντρες να έχουν στιγμές έντασης.

Η ένταση Μαρινάκη-Ανδρέαδη και η "αποκάλυψη" για Πατέρα
INTIME SPORTS

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης απολογήθηκε πάνω από 7 ώρες ενώπιον του ειδικού ανακριτή διαφθοράς, Γιώργου Ανδρεάδη, ως κατηγορούμενος στην υπόθεση της "εγκληματικής οργάνωσης" και ο αθλητικός Τύπος φερνει στο φως της δημοσιότητας αρκετούς από τους διαλόγους.

Ένας εξ αυτών περιείχε μεγάλη ένταση, με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ολυμπιακός να ρωτάει τον ανακριτή "δεν ντρέπεστε;", όταν η απολογία έφτασε στον εμπρησμό του φούρνου του πρώην διαιτητή, Πέτρου Κωνσταντινέα, όπως αναφέρουν οι εφημερίδες "Goal News", "Live Sport" και "Φως των Σπορ".

Επιπλέον, σύμφωνα με την εφημερίδα "Πρωταθλητής", ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατονόμασε τον Νίκο Πατέρα ως τον άνθρωπο που έστειλε ανώνυμη επιστολή για να αρθεί το τηλεφωνικό απόρρητο και να αρχίσουν οι υποκλοπές της ΕΥΠ, ενώ υποστήριξε ότι η όλη υπόθεση πρόκειται για "σκευωρία" που είχαν αρχίσει να στήνουν οι Δημήτρης Μελισσανίδης και Γιάννης Αλαφούζος.

Αναλυτικά τα δημοσιεύματα...

Goal News

Η ένταση Μαρινάκη-Ανδρέαδη και η "αποκάλυψη" για Πατέρα

"Ο Βαγγέλης Μαρινάκης υποστήριξε ότι δεν στοιχειοθετούνται κατηγορίες και τις αρνήθηκε. Ότι η άρση του απορρήτου του τηλεφώνου του βασιζόταν σε ανώνυμη καταγγελία, ότι όσα έχουν καταγραφεί δεν καταδεικνύουν ζητήματα "εγκληματικής οργάνωσης" και ότι δεν αποδεικνύεται ηθική αυτουργία στις επιθέσεις. Φέρεται, μάλιστα, να μίλησε για πόλεμο εις βάρος του, που ξεκίνησε το 2011 με το σκάνδαλο Koriopolis, για το οποίο όμως υπάρχει απαλλακτική πρόταση από τον αντιεισαγγελέα εφετών Παναγιώτη Πούλιο και επικαλέστηκε μαρτυρικές καταθέσεις εναντίον του που ανατράπηκαν στη συνέχεια, όπως για παράδειγμα από τον Αλέξη Κούγια.

Κατά τη διάρκεια της επτάωρης απολογίας, με δύο διαλείμματα, δεν έλειψαν και οι στιγμές έντασης. Ήταν η στιγμή που ο ανακριτής ρώτησε τον πρόεδρο του Ολυμπιακού σχετικά με την έκρηξη στον φούρνο του διαιτητή Κωνσταντινέα, τον Φεβρουάριο του 2012. Ακολούθησε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο εξής διάλογος:

Μαρινάκης: Πρέπει να ντρέπεστε.

Ανδρεάδης: Ξέρετε που βρίσκεστε;

Μαρινάκης: Ξέρω πολύ καλά.

Με παρέμβαση του συνηγόρου του κ. Μαρινάκη, Βασίλη Δημακόπουλου, που ήταν παρών στη διαδικασία, δεν υπήρξε συνέχεια. Ακόμη, ο Β. Μαρινάκης ρωτήθηκε για τη στήριξη του Γιώργου Σαρρή στις εκλογές της ΕΠΟ το 2012 και απάντησε: "Γιατί ήταν αξιόλογος, μορφωμένος και ηθικός άνθρωπος".

Πρωταθλητής

Η ένταση Μαρινάκη-Ανδρέαδη και η "αποκάλυψη" για Πατέρα

"Σύμφωνα με πληροφορίες, έκανε λόγο για μία σκευωρία που άμεσα θα αποκαλυφθεί και την οποία έχουν ξεκινήσει να στήνουν εις βάρος του οι Δημήτρης Μελισσανίδης και Γιάννης Αλαφούζος, μέσω της οποίας επιχειρούν να πλήξουν τον Ολυμπιακό και τον ίδιο, καθώς έχει προχωρήσει σε μεγάλες επενδύσεις στον Σύλλογο και έχει δημιουργήσει ένα τεράστιο χάσμα που οι δήθεν ανταγωνιστές αδυνατούν να καλύψουν.

Ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού αποκάλυψε σύμφωνα με πληροφορίες ότι εμπνευστής της ανώνυμης επιστολής που εστάλη στα ανακριτικά γραφεία είναι ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Νίκος Πατέρας. Αυτή η αποστολή αποτέλεσε την αφορμή για να ζητηθεί η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και να καταγραφούν από την ΕΥΠ συνομιλίες, οι οποίες χρησιμοποιούνται ως οι μόνες ενδείξεις για το κατηγορητήριο της εν λόγω υπόθεσης που κάποιοι αποκαλούν δήθεν "εγκληματική οργάνωση" στο ποδόσφαιρο".

Live Sport

Η ένταση Μαρινάκη-Ανδρέαδη και η "αποκάλυψη" για Πατέρα

"Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην απολογία του αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες που τον βαρύνουν. Για την έκρηξη στον φούρνο του Κωνσταντινέα στάθηκε στο γεγονός ότι οι αρχικές καταγγελίες προήλθαν από ανώνυμη επιστολή ενώ τόνισε ότι αρκετές από τις μαρτυρικές καταθέσεις που δόθηκαν, στη συνέχεια ανατράπηκαν. Μια τέτοια περίπτωση αφορά και τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Παναχαϊκής, Αλέξη Κούγια.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είπε επίσης στον ανακριτή ότι έχει αρχίσει ένας πόλεμος εις βάρος του από το 2011 με την υπόθεση των στημένων αγώνων για την οποία υπάρχει απαλλακτική πρόταση του αντιεισαγγελέα Παναγιώτη Πούλιου. Κι αυτός ο πόλεμος του γίνεται γιατί έχει ανέβει επίπεδο ο Ολυμπιακός και οι αντίπαλοί του θέλουν τον αφανισμό τον δικό του, αλλά και της ομάδας του.

Ένταση προκλήθηκε στην απολογία του Μαρινάκη όταν ο ανακριτής τον ρώτησε για την έκρηξη στον φούρνο του διαιτητή Κωνσταντινέα, τον Ιανουάριο του 2012. Μεταξύ τους έγινε ο ακόλουθος διάλογος.

Μαρινάκης: Πρέπει να ντρέπεστε.

Ανδρεάδης: Ξέρετε που βρίσκεστε;

Μαρινάκης: Ξέρω πολύ καλά.

Από την απολογία του προέδρου του Ολυμπιακού διέρρευσαν και οι ακόλουθοι διάλογοι:

Ανδρεάδης: Γιατί υποστηρίξατε τον Γ. Σαρρή ως υποψήφιο πρόεδρο της ΕΠΟ;

Μαρινάκης: Γιατί ήταν αξιόλογος, μορφωμένος και ηθικός άνθρωπος.

Ανδρεάδης: Στη συνάντησή σας στο 'Χιλτον', όπου συμμετείχαν Σαρρής, Κουρίδης, Σταθόπουλος, Παπακωνσταντίνου και Σάββας, τι συζητήσατε και τι αποφασίσατε;

Μαρινάκης: Ήταν τυχαία συνάντηση και δεν μπορεί οι τυχαίες συναντήσεις να μετατρέπονται σε ποινικά αδικήματα".

Η Πράσινη

Η ένταση Μαρινάκη-Ανδρέαδη και η "αποκάλυψη" για Πατέρα

"Στην απολογία του ενώπιον του ανακριτή διαφθοράς, ο Βαγγέλης Μαρινάκης φέρεται να υποστήριξε ότι του 'γίνεται πόλεμος διότι έχει χρηματοδοτήσει τον Ολυμπιακό με πάρα πολλά χρήματα, έχει ανεβάσει επίπεδο την ομάδα με πρωταθλήματα και κύπελλα, αλλά κυρίως με τις πορείες στην Ευρώπη' και ότι οι αντίπαλοι του 'επιθυμούν να τον μειώσουν προσωπικά και επιχειρηματικά, αλλά και για να εκτροχιάσουν τον Ολυμπιακό για να ωφεληθούν οι άλλες ομάδες. Είναι μια αντιπαλότητα που έχει φτάσει στην κορύφωσή της και χρησιμοποιούνται θεμιτά και αθέμιτα μέσα'.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ρωτήθηκε για τις καταγεγραμμένες τηλεφωνικές συνομιλίες του και φέρεται να τις αντέκρουσε όλες ως μη έχουσες σχέσεις με την τέλεση άδικων πράξεων.

Όσον αφορά στη φερόμενη χρήση πακιστανικών τηλεφώνων, φέρεται να σημείωσε πως είναι συνθήκες να υπάρχουν στα χέρια πολλών, διότι κυκλοφορούν ελεύθερα στην αγορά. Επιπλέον, στην πολύωρη απολογία του υποστήριξε ότι όλες οι καταγγελίες εναντίον του είναι προϊόντα μιας μεθοδευμένης οργανωμένης κατάστασης σε βάρος του που είχε ξεκινήσει από την προηγούμενη ποδοσφαιρική υπόθεση του 2011 για την οποία υπάρχει ήδη απαλλακτική πρόταση από τον εισαγγελέα Εφετών Παν. Πούλιο για τον πρόεδρο του Ολυμπιακού. Αναφερόμενος στην κατάθεση στον εισαγγελέα Κορέα, του ποινικολόγου και προέδρου της Παναχαϊκής, Αλέξη Κούγια, φέρεται να απάντησε πως η κατάθεση αυτή ουσιαστικά δεν υφίσταται, αφού εκείνος υπαναχώρησε ενώπιον του ανακριτή".

Αθλητική Ώρα των Σπορ

Η ένταση Μαρινάκη-Ανδρέαδη και η "αποκάλυψη" για Πατέρα

"Στη μαραθώνια απολογία του Βαγγέλη Μαρινάκη, η οποία με δύο διαλείμματα κράτησε σχεδόν 7 ώρες, ο ειδικός ανακριτής διαφθοράς, Γιώργος Ανδρεάδη, επέμεινε να ζητά συγκεκριμένες απαντήσεις σε τρία συγκεκριμένα σημεία: Σχετικά με τη συνομιλία του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον πρώην νομικό σύμβουλο της ΕΠΟ, Θόδωρο Κουρίδη για το πολυσυζητημένο παιχνίδι Τύρναβος - Εθνικός Γαζώρου, τη συνομιλία με τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή, με θέμα την τοποθέτηση του διαιτητή Μάνταλου σε συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά και το περιβόητο ζήτημα του εμπρησμού του φούρνου του πρώην διαιτητή Κωνσταντινέα. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, αλλά από την στιγμή που επιβλήθηκαν τόσο βαρείς περιοριστικοί όροι, σημαίνει πως ο ανακριτής διαπιστώνει σοβαρές ενδείξεις ενοχής".

Φως των Σπορ

Η ένταση Μαρινάκη-Ανδρέαδη και η "αποκάλυψη" για Πατέρα

"Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και οι συνήγοροι του αντέκρουσαν όλες τις κατηγορίες ενώπιον του ανακριτή. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού υπογράμμισε την αθωότητά του και παράλληλα τόνισε πως όλη η υπόθεση της φερόμενης "εγκληματικής οργάνωσης" είναι κατασκευασμένη για να πληγεί ο ίδιος και η ομάδα.

'Μια φάρσα και μία στημένη υπόθεση, πρόκειται για σκευωρία', χαρακτήρισε σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Μαρινάκης την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση κατά την απολογία του στον Ανδρεάδη κατονομάζοντας μάλιστα ενώπιον του ανακριτή και πρόσωπα που χρηματοδοτούν την όλη ιστορία!

"Κάποια στιγμή πάντως, τα πνεύματα φαίνεται πως οξύνθηκαν όταν ο Ανδρεάδης ρώτησε τον Μαρινάκη για το περιστατικό της έκρηξης στο φούρνο του πρώην διαιτητή και νυν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρου Κωνσταντινέα...

Τότε φέρεται ο Μαρινάκης να είπε: 'Πρέπει να ντρέπεστε', με τον Ανδρεάδη να ρωτά σε έντονο ύφος 'ξέρετε που βρίσκεστε' και τον πρόεδρου του Ολυμπιακού να απαντά εκ νέου: 'Ξέρω πολύ καλά'.

Ωστόσο με την παρέμβαση του συνηγόρου του Μαρινάκη, Βασίλη Δημακόπουλου δεν υπήρξε συνέχεια στην στιγμιαία ένσταση...

Από εκεί και πέρα, ο Ανδρεάδης στάθηκε ιδιαίτερα σε άλλα σημεία του πορίσματος Κορέα για την υπόθεση της φερόμενης 'εγκληματικής οργάνωσης' πέρα από τον φούρνο Κωνσταντινέα...

Στη συνομιλία Μαρινάκη - Κουρίδη για την απόφαση στα πειθαρχικά όργανα του ποδοσφαίρου της τύχης του ματς Τύρναβος - Εθνικός Γαζώρου το 2012 και τη συνομιλία Μαρινάκη - Σαρρή για έναν ορισμό του διαιτητή Μάνταλου.

Επιπρόσθετα διαβάστηκαν κομμάτια του πορίσματος Κορέα, ενώ θα πρέπει να επισημανθεί ότι ο Μαρινάκης πέρα από την τοποθέτηση περί αστήρικτων κατηγοριών, επισήμανε ότι όλα ξεκίνησαν από μία ανώνυμη καταγγελία μετά τον εμπρησμό στον φούρνο του Κωνσταντινέα...".

Espresso

"Κατά πληροφορίες, στην απολογία του ο κατηγορούμενος για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, ηθική αυτουργία σε απόπειρα εκβίασης, ηθική αυτουργία σε έκρηξη, ηθική αυτουργία σε δωροδοκία - δωροληψία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα και απάτη, έκανε λόγο για σκευωρία και πόλεμο εις βάρος του ίδιου και της ομάδας, που έχει φτάσει στην κορύφωσή του, όπως φέρεται ότι είπε, από αυτούς με τους οποίους έχει αντιπαλότητα, τους οποίους και κατονόμασε. Ο ίδιος φέρεται ότι έκανε αναφορά στην υπόθεση της μεταφοράς και διακίνησης δύο τόνων ηρωίνης με το αμαρτωλό δεξαμενόπλοιο πλοίο "Noor 1", στην οποία όπως τόνισε, αυτοί οι κύκλοι επιχείρησαν να τον εντάξουν, παρότι δεν έχει σχέση".

Ελεύθερος Τύπος

"Τόσο στο πολυσέλιδο απολογητικό υπόμνημα που υπέβαλε μέσω των συνηγόρων του Β. Δημοκόπουλου και Αθ. Βαρλάμη όσο και στο τετ α τετ του με τον ειδικό ανακριτή, εξαπέλυσε βολές κατά του κατηγορητηρίου που τον βαραίνει, υποστηρίζοντας ότι δεν στοιχειοθετείται από κανένα στοιχείο της δικογραφίας. Αντίθετα, μίλησε για μεθοδευμένη υπόθεση, η οποία ξεκίνησε με την εμπλοκή του στην προηγούμενη δικαστική διερεύνηση για το χώρο του ποδοσφαίρου του 2011, για την οποία υπάρχει ήδη απαλλακτική πρόταση για το πρόσωπό του από τον εισαγγελέα Εφετών, Παναγιώτη Πούλιο.

Φέρεται μάλιστα να αναφέρθηκε ερωτηθείς από τον ανακριτή σε συγκεκριμένα πρόσωπα και είπε χαρακτηριστικά ότι δέχεται πόλεμο από τους αντιπάλους του οι οποίοι επιθυμούν να τον μειώσουν προσωπικά και επιχειρηματικά αλλά και να εκτροχιάσουν τον Ολυμπιακού, προς όφελος άλλων ομάδων.

Τόνισε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι έχει επενδύσει πολλά χρήματα στον Ολυμπιακό, με αποτέλεσμα να έχει ανεβάσει επίπεδο την ομάδα, με πρωταθλήματα, με Κύπελλα και πορεία στην Ευρώπη.

"Πρόκειται για μία αντιπαλότητα που έχει φτάσει στην κορύφωσή της και χρησιμοποιούνται θετικά και αθέμιτα μέσα", φέρεται να υπογράμμισε χαρακτηριστικά. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ερωτήθηκε εντόνως από το δικαστικό λειτουργό σχετικά με τις καταγεγραμμένες τηλεφωνικές συνομιλίες, τις οποίες αντέκρουσε και τόνισε ότι δεν προκύπτει από καμία η τέλεση άδικης πράξης.

Ερωτηθείς δε ως προς τη χρήση των φερόμενων ως πακιστανικών τηλεφώνων, χαρακτήρισε σύνηθες φαινόμενο να υπάρχουν στα χέρια πολλών, αφού κυκλοφορούν ελεύθερα στην αγορά. Ο επιχειρηματίας φέρεται επίσης να έκανε λόγο για ένδεια απτών στοιχείων, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, Αλέξης Κούγιας, υπαναχώρησε της αρχικής του κατάθεσης στον εισαγγελέα, Αρ. Κορέα, που είχε αποτελέσει έναυσμα για την έρευνα, αλλά και αναφέρθηκε στην υπόθεση επίθεσης στον φούρνο του διαιτητή Κωνσταντινέα που "ανακινήθηκε" με αφορμή ανώνυμη επιστολή".

Η Αυγή

"Σύμφωνα με πληροφορίες, έκανε λόγο για "σκευωρία" και αρνήθηκε το βαρύ κατηγορητήριο. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο Β. Μαρινάκης απέδωσε την όλη υπόθεση σε οργανωμένο σχέδιο εναντίον του με συγκεκριμένους ενορχηστρωτές".

Έθνος

"Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού απάντησε ότι όσα είπαν μεταξύ τους δεν έχουν σχέση με τις κατηγορίες.

Ανακριτής: Γιατί υποστηρίξατε τον Γ. Σαρρή ως υποψήφιο πρόεδρο της ΕΠΟ;

Μαρινάκης: Για ήταν αξιόλογος, μορφωμένος και ηθικός άνθρωπος.

Ανακριτής: Στη συνάντησή σας στο Χίλτον, όπου συμμετείχαν οι Γ. Σαρρής, Θ. Κουρίδης, Αρ. Σταθόπουλος, Γ. Παπακωνσταντίνου και Χρ. Σάββας, τι συζητήσατε και τι αποφασίσατε;

Μαρινάκης: Ήταν μία τυχαία συνάντηση και δεν μπορεί οι τυχαίες συναντήσεις να μετατρέπονται σε ποινικά αδικήματα.

Σε άλλο σημείο της απολογίας του ο ανακριτής τού διάβασε απόσπασμα από τις δύο καταθέσεις του Αλέξη Κούγια, τις οποίες ο γνωστός ποινικολόγος έδωσε στον εισαγγελέα Αριστείδη Κορέα και στη συνέχεια στον ανακριτή.

Μαρινάκης: Βγάλτε τα συμπεράσματά σας".

Η Καθημερινή

"Κατά πληροφορίες, στην απολογία του ο κ. Μαρινάκης ισχυρίστηκε ότι η προκαταρκτική έρευνα και η κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών του συνομιλιών για το διάστημα Μάιος-Ιούνιος 2012 αποφασίστηκαν κατόπιν ανώνυμων καταγγελιών που περιέγραφαν κάποιες ενδεχομένως αξιόποινες πράξεις χωρίς, όπως ο ίδιος φέρεται να υποστήριξε, να προκύπτει ότι έχει κάποια εμπλοκή με όσα του αποδίδονταν.

Επίσης ο ισχυρός άνδρας της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ υποστήριξε πως τα όσα έχουν καταγραφεί σε τηλεφωνικές συνομιλίες έχουνε να κάνουν περισσότερο με θέματα αθλητικού ανταγωνισμού και όχι σε σύσταση εγκληματικής οργάνωσης που δρα στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Παράλληλα, φέρεται να τόνισε πως ο ίδιος δεν φέρει την οποιανδήποτε ευθύνη αν συγκεκριμένα άτομα μιλούν εξ ονόματος του και πως από τις καταγραφείσες συνομιλίες δεν προκύπτει ηθική αυτουργία σε επιθέσεις".

Η Εφημερίδα των Συντακτών

"Για "σκευωρία και οργανωμένο σχέδιο" σε βάρους του "με συγκεκριμένους ενορχηστρωτές" έκανε λόγο χθες απολογούμενος ενώπιον του ανακριτή ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Μεταξύ άλλων φέρεται να υποστήριξε πως του γίνεται πόλεμος διότι έχει δώσει στον Ολυμπιακό πάρα πολλά χρήματα, έχει ανεβάσει επίπεδο την ομάδα με πρωταθλήματα και Κύπελλα αλλά κυρίως με τις πορείες στην Ευρώπη και οι αντίπαλοί του επιθυμούν να τον μειώσουν προσωπικά και επιχειρηματικά, αλλά και για να εκτροχιάσουν τον Ολυμπιακό προκειμένου να ωφεληθούν οι άλλες ομάδες.

"Είναι μία αντιπαλότητα που έχει φτάσει στην κορύφωσή της και χρησιμοποιούνται θεμιτά και αθέμιτα μέσα", πρόσθεσε στον ανακριτή ο Βαγγέλης Μαρινάκης και μάλιστα ανέφερε ως παράδειγμα την προσπάθεια να εμπλακεί το όνομά του από αυτούς τους κύκλους με μία εντελώς άσχετη με τον ίδιο υπόθεση του πλοίου "Noor One", ενώ έγινε χρήση ακόμα και παράνομων αποδεικτικών μέσων, όπως πρόσφατα στην περίπτωση ηχογράφησης συνομιλιών του διαιτητή Ζωγράφου.

Απαντώντας σε ερώτηση του ανακριτή σχετικά με την κατάθεση του προέδρου της Παναχαϊκής, Αλέξη Κούγια είπε πως η κατάθεση αυτή ουσιαστικά δεν υφίσταται, αφού ο ίδιος υπαναχώρησε ενώπιον του ανακριτή.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης φέρεται ακόμα να υποστήριξε ότι η υπόθεση είναι "προϊόν μιας μεθοδευμένης και οργανωμένης κατάστασης" εναντίον του που είχε ξεκινήσει από την προηγούμενη ποδοσφαιρική υπόθεση του 2011, για την οποία η εισαγγελική πρόταση είναι απαλλακτική για τον ίδιο".

Δείτε εδώ τα πρωτοσέλιδα του πολιτικού Τύπου.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Μαρινάκης εκτός ποδοσφαίρου: Σοκ στον Ολυμπιακό

Το "μέτωπο" στέλνει τον Ολυμπιακό στην UEFA

Τι χάνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Τι μετέδωσαν οι τηλεοπτικοί σταθμοί για Μαρινάκη

Τι μετέδωσαν τα διεθνή ΜΜΕ για Μαρινάκη

Ο Αλαφούζος προανήγγειλε συνέντευξη Τύπου

Η αντίδραση του Ιβάν Σαββίδη για τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Σχόλιο Δημήτρης Κριτής: Η ορθή διαδικασία αλλά και οι απορίες

News 24/7

24MEDIA NETWORK