Η επιμονή του Μοντέστο για Σισέ και ο Ομάρ που "καιγόταν" να φύγει!

Ο Παπέ Σισέ πουαναμένεται ναντυθεί στα ερυθρόλευκα το καλοκαίρι, φέρει φαρδιά – πλατιά την υπογραφή του Μοντέστο. Με ποιους μίλησε ο Κορσικανός. Επίσης, τι είπε ο Σίλβα στη διοίκηση της Χαλ για τον Ομάρ, ο οποίος την τελευταία εβδομάδα περίμενε με ανυπομονησία τα... αεροπορικά εισιτήρια.

Η επιμονή του Μοντέστο για Σισέ και ο Ομάρ που "καιγόταν" να φύγει!

Κάτω από άκρα μυστικότητα ο Παπέ Σισέ ήρθε στην Αθήνα την Πέμπτη (19/1) για να μιλήσει με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και όλα δείχνουν ότι από το καλοκαίρι θα ντυθεί στα ερυθρόλευκα. Ο 21χρονος Σενεγαλέζος στόπερ που έχει φέτος 20 ματς με την Αζαξιό, “εντοπίστηκε” από τον Φρανσουά Μοντέστο.

Ο Κορσικανός είναι αυτός που εξέταζε κάποιες περιπτώσεις από την Γαλλία και μετά από αρκετές κουβέντες που είχε με φίλους του, κατέληξε στο ότι ο Παπέ Σισέ είναι ένας ποδοσφαιριστής, στον οποίο θα πρέπει να ποντάρει ο Ολυμπιακός. Ο Μοντέστο λοιπόν ήταν αυτός που επέμενε και οι “ερυθρόλευκοι” κινήθηκαν αστραπιαία και τον έφεραν στην Αθήνα.

ΜΕ ΤΟ Νο 9 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ!

Το 2013 παίζοντας σε ηλικία 18 ετών στην Πίκινε, ομάδα της Σενεγάλης. Το φοβερό είναι ότι είχε ζητήσει ο ίδιος να πάρει τη φανέλα με το Νο 9 στην πλάτη, παρά το γεγονός ότι αγωνιζόταν κεντρικός αμυντικός.

Πιτσιρικάς δοκίμασε την τύχη του και σε άλλες θέσεις, όπως για παράδειγμα σε ρόλο αμυντικού χαφ. Η κλασική του θέση όμως είναι κεντρικός αμυντικός και εκεί του αρέσει να παίζει. Βέβαια, στον Ολυμπιακό δεν πρόκειται να πάρει το “9”. Εδώ δεν το πήρε στην Αζαξιό. Στην ομάδα της Κορσικής τού έδωσαν το “6”.

ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΜΟΝΤΕΣΤΟ

Πηγές από την Γαλλία αναφέρουν ότι ο Μοντέστο μίλησε με κόσμο και κοσμάκη για τον Σισέ. Είχε μία εικόνα για την αξία του και την ποιότητά του, γιατί είναι ένας άνθρωπος που στον ελεύθερό του χρόνο παρακολουθεί παιχνίδια του Σαμπιονά, αλλά και της 2ης κατηγορίας του γαλλικού πρωταθλήματος.

Στην Κορσική ο Μοντέστο είναι κάτι σαν λαϊκός ήρωας. Εκείνος μπορεί να μεγαλούργησε στην Μπαστιά, αλλά και στην Αζαξιό έχει πολλούς φίλους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι όταν κατέλησε στον Σισέ, άρχισε τα τηλέφωνα σε κάποιους φίλους του μέσα στην Αζαξιό. Οι πληροφορίες από την Γαλλία κάνουν λόγο για τον Κριστόφ Βινσέντ. Ποιος είναι αυτός; Είναι 24χρονος αμυντικός μέσος, ο οποίος συνυπήρξε με τον Μοντέστο στην Μπαστιά και το καλοκαίρι του 2015 μετακόμισε στην Αζαξιό.

Σύμφωνα λοιπόν με τους Γάλλους, ο Μοντέστο ρώτησε τον Βινσέντ για κάποιες λεπτομέρειες που αφορούν τον χαρακτήρα του Σενεγαλέζου και κυρίως για τη δουλειά που ρίχνει στις προπονήσεις. Και δεν μίλησε μόνο με τον Βινσέντ.

ΤΟΝ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΚΑΙ Η ΝΑΝΤ

Στα αξιοσημείωτα της υπόθεσης Σισέ είναι ότι επειδή είναι ένας παίκτης που είχε ξεχωρίσει στο πρωτάθλημα και το συμβόλαιό του με την Αζαξιό ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, είχε εντοπιστεί από τα “ραντάρ” ομάδων της 1ης κατηγορίας του γαλλικού πρωταθλήματος.

Μία εξ αυτών ήταν η Ναντ, η οποία μάλιστα φερόταν να ελέγχει την κατάσταση, αλλά δεν έκανε την τελική κίνηση για να τον μετέτρεπε σε... καναρίνι και κατ' επέκταση να γινόταν συμπαίκτης του Φελίπε Πάρντο, αν και εφόσον η Ναντ πληρώσει την οψιόν αγοράς του Κολομβιανού εξτρέμ τον προσεχή Ιούνιο.

ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΤΑ... ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Ο ΟΜΑΡ

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Ελαμπντελαουί που ανακοινώθηκε ο δανεισμός του στη Χαλ, θα πρέπει να πούμε ότι το τελευταίο διάστημα δεν “γκάζωνε” στις προπονήσεις.

Και αυτό είχε να κάνει αποκλειστικά και μόνο με το γεγονός ότι περίμενε στο ακουστικό του μία κλήση από τον μάνατζέρ του, από τον Ολυμπιακό και από την Χαλ για να έπαιρνε το πρώτο αεροπλάνο για την Αγγλία.

Να θυμίσουμε ότι ο Ελαμπντελουί έχει να παίξει από τις 27 Νοεμβρίου και από εκείνο το 0-0 με την Κέρκυρα. Είχε φάει μία κλοτσιά από τον Ζαραδούκα στον αστράγαλο και από τότε δεν έχει κάνει φουλ προπόνηση.

Τον είχε πιάσει το... ψυχολογικό του; Μπορεί και να είναι έτσι. Πάντως, προπόνηση με την ομάδα δεν είχε κάνει, αφού μονίμως ήταν στις θεραπείες και στα έντονα ατομικά προγράμματα.

Πάντως, ο Γιάννης Βρέντζος δύο φορές τον είχε πιάσει και του είχε μιλήσει τον τελευταίο μήνα για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Και προφανώς στη δεύτερη συνάντηση που είχε μαζί του στο Ρέντη, τού μετέφερε την πρόταση της Χαλ και κάπου εκεί άρχισε ο Ελαμπντελαουί να μετράει αντίστροφα και να περιμένει καρτερικά τα... αεροπορικά εισιτήρια για την Αγγλία. Όνειρό του άλλωστε ήταν να αγωνιστεί κάποια στιγμή στηνPremier League.Από κάποιο σημείο και μετά φαινόταν ότι “καιγόταν” να αποχωρήσει από το λιμάνι...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Στην Χαλ και επίσημα ο Ομάρ
Κλείνει στον Ολυμπιακό ο Σισέ: Ήρθε και υπέγραψε!
Ο φόβος των παικτών του Ολυμπιακού!

News 24/7

24MEDIA NETWORK