Η Κ20 του Ολυμπιακού υποδέχτηκε τρεις νέους επαγγελματίες

Είναι και οι 3 γκολκίπερ και οι 2 ανήλικες. Διαβάστε για τους πρώτους παίκτες γεννημένους το '99 που ανέβασαν σε 12 τον αριθμό των επαγγελματιών στους Νέους του Ολυμπιακού (photos)

Η Κ20 του Ολυμπιακού υποδέχτηκε τρεις νέους επαγγελματίες

Η 6η Δεκεμβρίου 2016 είναι μία ημερομηνία που δεν θα ξεχάσουν ποτέ οι Ιάσονας Γαβαλάς, Δημήτρης Σκαφίδας και Χρήστος Καραδάης, αφού και τα τρία μέλη της Κ20 του Ολυμπιακού έβαλαν την υπογραφή του σε επαγγελματικά συμβόλαια με την πρώτη ομάδα.

Ο 17χρονος Σκαφίδας μπορεί να αισθάνεται μάλιστα διπλά υπερήφανος αφού λίγες ώρες νωρίτερα είδε το όνομά του να συμπεριλαμβάνεται στη λίστα που ανακοίνωσε ο Πάουλο Μπέντο για το παιχνίδι πρωτιάς στο όμιλο του Europa League απέναντι στο ΑΠΟΕΛ!

"Είμαι πολύ ευχαριστημένος για τους νέους μας που γίνονται επαγγελματίες. Είναι χαρά να τους κάνεις επαγγελματίες γιατί δικαιώνεις τις προσπάθειες τους και μαζί με αυτούς όλους όσους έχουν δουλέψει κοντά τους.

Ο Ολυμπιακός έχει πολύ υψηλή ποιότητα ποδοσφαιριστών και αυτό σημαίνει ότι κι άλλοι ποδοσφαιριστές θα ακολουθήσουν κάνοντας συμβόλαια. Θέλουμε να στελεχώσουμε την πρώτη ομάδα και το κάνουμε σιγά σιγά αυτό οπως έχουμε πει.

Θέλω να ευχηθώ και στους τρείς τερματοφύλακες καλή επιτυχία και να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα", δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της "Θρύλος ΑΕ", Γιώργος Παύλου.

Πλέον, οι ποδοσφαιριστές που ανήκουν στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού και οι οποίοι έχουν υπογράψει επαγγελματικά συμβόλαια είναι 12, αφού πέρα από τους 3 γκολκίπερ έχουν προηγηθεί οι περιπτώσεις των Τόλι, Νικολάου, Μεγαρίτη, Βρουσάι, Τασιούλη, Ξύδα, Τσιμίκα, Ανδρούτσου και Μανθάτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ:

Δημήτρης Σκαφίδας - Γεννήθηκε στις 5.8.1999

Ξεκίνησε από την Δάφνη Παλαιού Φαλήρου. Στην Ακαδημία είναι από το 2012. Είναι η πρώτη του χρονιά στην ομάδα Νέων. Το 2014 με την ομάδα κ-15 του Ολυμπιακού κατέκτησε το 1 Πρωτάθλημα Super League K-15 απέναντι στον ΠΑΟΚ. Όταν ήταν στο σχολείο έπαιζε και αμυντικό χαφ. Πρότυπο του είναι ο Τερ Στέγκεν. Φέτος έχει μια επίσημη συμμετοχή στην ομάδα Νέων στο Πρωτάθλημα Super League Κ-20 και στον αγώνα με την Κέρκυρα (3-0). Ακολουθεί καθημερινά το πρόγραμμα της πρώτης ομάδας.

Η Κ20 του Ολυμπιακού υποδέχτηκε τρεις νέους επαγγελματίες
INTIME SPORTS

Ιάσονας Γαβαλάς - Γεννήθηκε στις 28.1.1998.

Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στον ερασιτέχνη Πανιώνιο και από το 2012 είναι μέλος της Ακαδημίας του Ολυμπιακού. Έχει κερδίσει δυο Πρωταθλήματα Super League. Το 2015 με την Κ-17 και το 2016 με την Κ-20. Την περίοδο 2015-16 έπαιξε στο UEFA Youth League. Πρότυπο του είναι ο Ίκερ Κασίγιας.

Η Κ20 του Ολυμπιακού υποδέχτηκε τρεις νέους επαγγελματίες
INTIME SPORTS

Χρήστος Καράδαης - Γεννήθηκε στις 26.1.1999

Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στο Μοναστηράκι Δράμας. Στην Ακαδημία του Ολυμπιακού είναι από το 2014 και από φέτος είναι μέλος της ομάδας Νέων. Μένει μόνιμα στους ξενώνες στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη. Πρότυπο του είναι ο αδελφός του Τάσος Καράδαης ο οποίος έχει αγωνιστεί ως τερματοφύλακας στον Άρη Θεσσαλονίκης και τώρα παίζει στη Δόξα Δράμας.

Η Κ20 του Ολυμπιακού υποδέχτηκε τρεις νέους επαγγελματίες
INTIME SPORTS

News 24/7

24MEDIA NETWORK