Η κοπή πίτας και το "ζήτω ο Ολυμπιακός"

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να εκφράζει την πίστη του για τον τίτλο.

Η κοπή πίτας και το "ζήτω ο Ολυμπιακός"

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ έκοψε την πίτα και πρόσφερε τα κομμάτια στους ποδοσφαιριστές, όπως είχε συμβεί και την περσινή σεζόν, ενώ έστειλε μήνυμα ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ευχήθηκε υγεία και υπογράμμισε πως πιστεύει στην ομάδα.

"Εύχομαι υγεία για άλλη μία φορά και οι επιτυχίες θα έρθουν. Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι στο χέρι σας είναι, μπορείτε να κερδίσετε το πρωτάθλημα, το κύπελλο και να κάνουμε μία καλή πορεία στην Ευρώπη. Ειλικρινά το πιστεύω ότι στα πόδια σας και στα χέρια σας είναι. Για ακόμη μία φορά είμαι ευχαριστημένος που σας βλέπω όλους μαζί, σε οικογενειακό κλίμα. Θα βάλουμε όλοι μαζί τα δυνατά μας και πιστεύω ότι θα φτάσουμε στους στόχους μας. Για άλλη μία φορά χρόνια πολλά με υγεία και ζήτω ο Ολυμπιακός", είπε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού.

Οι τυχεροί που κέρδισαν το φλουρί ήταν οι Ιβάν Μαρκάνο και Γιάννης Ποτουρίδης, ο φροντιστής Νίκος Γονατάς και ο μασέρ Άρης Χελιουδάκης. Από την εκδήλωση απουσίαζε ο Φράνκο Κοστάνσο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK