Η κουβέντα για τερματοφύλακα και ο Ρόι Κάρολ

Ο Φράνκο Κοστάντσο και η κουβέντα που ξεκίνησε για τερματοφύλακα τον Γενάρη. Αρέσει ο Ρόι Κάρολ. Με είκοσι παίκτες στη Γερμανία ο Ολυμπιακός, μέσα ο Τοροσίδης. Γράφει ο Διονύσης Δελλής.

Η κουβέντα για τερματοφύλακα και ο Ρόι Κάρολ

Στο παιχνίδι με την Ντόρτμουντ, ήταν η πρώτη φορά που απέσπασε θετικά σχόλια. Σε αυτό που ακολούθησε με τον Πανιώνιο ήταν η πρώτη φορά που κράτησε το "μηδέν". Πάνω που πήγε να συμπληρώσει ένα δεκαήμερο με την κουβέντα να μετατοπίζεται αλλού, ο Φράνκο Κοστάντσο το... ξανάκανε.

Και κάπως έτσι την επομένη μιας σοκαριστικής (σε σχέση κυρίως με τον τρόπο που προήλθε) απώλειας στο Φάληρο ή αν προτιμάτε την πρώτη μέρα που η Ντόρτμουντ επανεμφανίζεται στο προσκήνιο, ο Αργεντινός είναι ξανά το κυρίαρχο πρόσωπο στον Ολυμπιακό. Για τους... λάθος λόγους όμως.

Ή πιο σωστά, για τα λάθη που κατ επανάληψη κάνει σε αυτή την αφετηρία του, στο μεγάλο λιμάνι. Λάθη που μέχρι χθες ουσιαστικά δεν στοίχιζαν πολλά στους Πειραιώτες. Αλλά που απέναντι στον ΟΦΗ πληρώθηκαν για πρώτη φορά τοις μετρητοίς. Στην πραγματικότητα αυτό που καταγράφεται ως τάση πλέον στον Ολυμπιακό, είναι η διάθεση να αναζητηθεί και να αποκτηθεί τερματοφύλακας, μέσα στον Δεκέμβρη. Είτε με αγορά, είτε μέσω δανεισμού.

Το πρώτο όνομα που ακούστηκε είναι αυτό του Ρόι Κάρολ. Ίσως διότι χθες ο Βόρειο-Ιρλανδός έκανε μια ακόμη καλή εμφάνιση απέναντι στον Ολυμπιακό.

Στο μεταξύ, για την Γερμανία αναχωρούν το πρωί της Δευτέρας οι ερυθρόλευκοι. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε την αποστολή και σε αυτή συμπεριέλαβε συνολικά 20 ποδοσφαιριστές. Κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά. Μέσα στην 20άδα ο Βασίλης Τοροσίδης που λογικά αύριο στην προπόνηση που θα γίνει στο Βεστφάλεν θα ξεκαθαρίσει αν είναι σε θέση να αγωνισθεί απέναντι στη Ντόρτμουντ.

Στο κρισιμότερο φετινό ευρωπαϊκό παιχνίδι. Η αποστολή απαρτίζεται από τους: Κοστάντσο, Μέγερι, Μανιάτη, Παπαδόπουλο, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέμπας, Ποτουρίδη, Παπάζογλου, Τοροσίδη, Μοντέστο, Φέισα, Ορμπάιθ, Ιμπαγάσα, Μακούν, Φετφατζίδη, Αμπντούν, Τζιμπούρ, Πάντελιτς, Μιραλάς.

* Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Γκρμπιτς, Ζαραδούκας, Δασκαλάκης, Χαβίτο, Μόνχε, Βαλεριάνος, Γέστε και Φουστέρ θα προπονηθούν αύριο στις 10:30.

News 24/7

24MEDIA NETWORK