Η κρίση προβληματίζει τον Νενέ

Ο Μάρκο Σίλβα δεν είναι "ζεστός" στο ενδεχόμενο της μεταγραφής του Νενέ στον Ολυμπιακό, την ίδια ώρα που και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής εμφανίζεται προβληματισμένος με την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα.

Πριν από λίγες μέρες, ο Νενέ, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή της χώρας του είχε αποκαλύψει πως τη σεζόν 2015-2016 θα αγωνίζεται στον Ολυμπιακό.

Πλέον, ο Βραζιλιάνος αλλάζει στάση, καθώς όπως δήλωσε σε ξένο Μέσο Ενημέρωσης οι τελευταίες πολιτικές και οικονομικές συνθήκες στη χώρα τον προβληματίζουν.

"Αποφάσισα να μην υπογράψω στον Ολυμπιακό. Υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν είναι ξεκάθαρα. Ξέρω πως η Ελλάδα είναι σε μία μεγάλη κρίση και πως στην Ευρώπη περιμένουν για άμεσες εξελίξεις.

Ο Ολυμπιακός έχει χρήματα, είναι σοβαρός σύλλογος και έχει μεγάλο όνομα, όμως οι πολιτικές και οι οικονομικές εξελίξεις δεν γίνεται να μην σε επηρεάζουν. Είναι σαν να προσπαθείς να δεις στο σκοτάδι. Εάν δεν οριστικοποιηθεί η παρουσία της χώρας στην Ευρωζώνη και δεν δει ο Ολυμπιακός τι θα συμβεί με την πατρίδα του εγώ δεν μπορώ να υπογράψω", δήλωσε χαρακτηριστικά.