Η κριτική των "ερυθρόλευκων"

Το Contra.gr κρίνει την απόδοση των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Η κριτική των "ερυθρόλευκων"

Φράνκο Κοστάνσο

Αλήθεια είναι πως ο Αργεντινός δεν είχε πολλή δουλειά, ελέγχοντας όποτε χρειάστηκε το χώρο ευθύνης του. Αλήθεια είναι όμως ότι δεν αντέδρασε καν στο σουτ - γκολ του Λεονάρντο. Όχι ότι φέρει ευθύνη, αλλά...

Φρανσουά Μοντέστο

Άρχισε ως δεξιός αμυντικός και χωρίς βοήθειες ταλαιπωρήθηκε απίστευτα από τον Λεονάρντο. Μετά την ανάπαυλα μετατέθηκε στη μεσαία γραμμή, δεν ξεχώρισε ωστόσο, ενώ στο φινάλε αποβλήθηκε κιόλας. Έχει κάνει πολύ καλύτερα παιχνίδια ο πολυσύνθετος Γάλλος.

Αβραάμ Παπαδόπουλος

Έπαιξε στόπερ και δεξιός αμυντικός. Ανασταλτικά ήταν ως συνήθως αποτελεσματικός, δεν μπορούσε ωστόσο να βοηθήσει επιθετικά παίζοντας στη δεξιά πτέρυγα. Δεν είναι η θέση του...

Ιβάν Μαρκάνο

Είτε με τον Παπαδόπουλο είτε με τον Μέλμπεργκ παρτενέρ, έκανε καλή δουλειά ο Ισπανός, βοηθώντας στην εξουδετέρωση του Λυμπερόπουλου και αποφεύγοντας τα λάθη.

Χοσέ Χολέμπας

Κράτησε τη θέση του ο αριστερός μπακ των "ερυθρολεύκων" και ιδίως στο πρώτο ημίχρονο βοήθησε πολύ επιθετικά με την ταχύτητά του. Θα μπορούσε στο δεύτερο μισό να ανέβει περισσότερες φορές, περιορίστηκε στα αμυντικά του καθήκοντα.

Πάμπλο Ορμπάιθ

Ο Βάσκος χαφ δεν έκανε περισσότερα απ' όσα προορίζεται να κάνει στο γήπεδο. Είχε κοψίματα, κέρδισε μονομαχίες, μοίρασε σωστά την μπάλα. Μέχρι εκεί όμως...

Αριέλ Ιμπαγάσα

Έπαιξε πιο κεντρικά για να γίνει η ενδεκάδα πιο επιθετική, αλλά δεν φάνηκε καθόλου. Λιγοστές πρωτοβουλίες, ακόμη λιγότερες οι καλές στιγμές του Αργεντινού σ' ένα παιχνίδι που δεν του ταίριαξε καθόλου. Εγκλωβίστηκε μεταξύ Βάργκας, Μάκου, Λαγού και δεν κατόρθωσε να περάσει τις συνήθεις κάθετες μπαλιές του στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας.

Τζαμέλ Αμπντούν

Η επιλογή του Βαλβέρδε να χρησιμοποιήσει τον Γαλλοαλγερινό εξ αρχής δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Είχε διάθεση ο πρώην χαφ της Καβάλας, αλλά τα τρεξίματα δεν μεταφράστηκαν σε ποιοτικές ενέργειες. Δεν βοήθησε δε αμυντικά προκειμένου να εξουδετερωθεί ο Λεονάρντο.

Νταβίδ Φουστέρ

Λίγα πράγματα από τον Ισπανό μεσοεπιθετικό, ο οποίος αν και έπαιξε στη φυσική του θέση, πίσω από τον Τζιμπούρ, δεν βοήθησε είτε δημιουργικά είτε απειλώντας τον Αραμπατζή. Μάλλον απαρατήρητος πέρασε στα 45 λεπτά που έμεινε στο γήπεδο.

Κέβιν Μιραλάς

Έπαιξε ως αριστερός εξτρέμ, στο πρώτο ημίχρονο ήταν εξαιρετικός, ταλαιπώρησε τον Γεωργέα, πέτυχε ένα θαυμάσιο γκολ. Όσο περνούσε όμως η ώρα τόσο έπεφτε η απόδοσή του. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν διέθετε την ίδια φρεσκάδα, δεν έπαιξε ένας εναντίον ενός και περιορίστηκε.

Ραφίκ Τζιμπούρ

Είχε διάθεση και κυνήγησε τις φάσεις, αλλά σε γενικές γραμμές ήταν ακίνδυνος. Έμπλεξε μεταξύ Μανωλά - Κάλα, δεν τροφοδοτήθηκε όσο άλλες φορές, δεν δημιούργησε φάσεις. Κοινώς ήταν εύκολη λεία για την αντίπαλη άμυνα.

Όλοφ Μέλμπεργκ

Χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, παίζοντας δίπλα στον Μαρκάνο. Δεν αντιμετώπισε προβλήματα με τους αντιπάλους του, αν και ακόμη ψάχνουμε το λόγο της χρησιμοποίησής του από τον Βαλβέρδε.

Γιάννης Φετφατζίδης

Ο νεαρός άσος επέστρεψε μετά από αρκετό καιρό και έδωσε πνοή από τα δεξιά. Του έλειψαν όμως διάρκεια και αποτελεσματικότητα. Δικαιολογείται γιατί δεν έχει παιχνίδια στα πόδια του.

Ζαν Μακούν

Είχε δοκιμαστεί βασικός όλη την εβδομάδα, έμεινε όμως στον πάγκο. Έπαιξε για ένα λεπτό στις καθυστερήσεις και δεν κρίνεται.

News 24/7

24MEDIA NETWORK