Η κρυφή ρήτρα της Τορίνο για τον Ταχτσίδη

Στην Ιταλία τόνιζαν ότι η Τορίνο τον παραχώρησε στον Ολυμπιακό με ένα εκατομμύριο ευρώ, αλλά είχε ζητήσει και έναν σημαντικό όρο ώστε να έπεφταν οι υπογραφές ανάμεσα στους δύο συλλόγους.

Η κρυφή ρήτρα της Τορίνο για τον Ταχτσίδη
taxtsidis ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Κανείς δεν περίμενε τη μεταγραφή του Ταχτσίδη. Ξαφνικά «έσκασε» στα δημοσιογραφικά γραφεία ότι ο 26χρονος αριστεροπόδαρος χαφ άφησε την Τορίνο και περνούσε το μεσημέρι της Παρασκευής (30/6) ιατρικές εξετάσεις για να υπέγραφε λίγο αργότερα στον Ολυμπιακό το τριετές συμβόλαιο.

Είναι μία ιστορία που φαίνεται ότι έγινε «μπαμ-μπαμ», αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. Είναι μία υπόθεση που την χειρίστηκε ο Ολυμπιακός κάτω από άκρα μυστικότητα και δεν τον πήραν χαμπάρι ούτε Ιταλοί μάνατζερ που κάτι τέτοια τα… μυρίζονται. Ειδικά όταν πρόκειται για την Τορίνο, η οποία σύμφωνα με τους γείτονες, είναι μία ομάδα που δεν κρατάει και πολλά πράγματα κρυφά.

Η ουσία είναι ότι ο Ταχτσίδης έπιασε λιμάνι με τη συμφωνία ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Τορίνο να αγγίζει το ένα εκατομμύριο ευρώ. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν στην Ιταλία. Από τους «ερυθρόλευκους» ποτέ δεν διαρρέουν ποσά σε οποιαδήποτε μεταγραφική υπόθεση.

Πέρα όμως από τη συμφωνία του ενός εκατομμυρίου και του γεγονότος ότι οι Ιταλοί αποκάλυψαν πώς ο παίκτης θα αμείβεται με 500 χιλιάδες ευρώ για κάθε χρόνο του συμβολαίου του, υπάρχει και ένας όρος που ζητούσε επίμονα η Τορίνο να έμπαινε στη συμφωνία των δύο συλλόγων. Ένας όρος που τον θεωρούσε σημαντικό για να γίνει το «deal».

Στην Ιταλία λοιπόν υποστηρίζουν ότι η Τορίνο έχει ένα ποσοστό μεταπώλησης. Επειδή ξέρουν ότι ο Ολυμπιακός είναι ένα «μαγαζί – γωνία» και μπορεί να πουλήσει σε χρόνο – ρεκόρ έναν παίκτη με υπεραξία, ζήτησε να μπει ο σχετικός όρος και οι «ερυθρόλευκοι» τον δέχτηκαν. Πόσο είναι το ποσοστό; Αυτό είναι κάτι το οποίο δεν έχει διαρρεύσει. Φημολογείται ότι δεν είναι ευκαταφρόνητο. Λογικά τις επόμενες μέρες θα αποκαλυφθούν περισσότερα στοιχεία για μία υπόθεση που μπήκε ξαφνικά στο ερυθρόλευκο ρεπορτάζ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK