Η ξενάγηση του Μίτσελ στο Ρέντη

Η ξενάγηση του Μίτσελ στο Ρέντη, το τετ α τετ με τον Φουστέρ και η κουβέντα του Αντώνη Νικοπολίδη με τον Βίκτορ Σάντσεθ. Τι δήλωσε ο Ισπανός προπονητής κατά την επίσημη παρουσίασή του και η επίπληξη του Βαγγέλη Μαρινάκη σε δημοσιογράφους και ποδοσφαιριστές.

Η ξενάγηση του Μίτσελ στο Ρέντη

Στο Ρέντη βρέθηκε την Δευτέρα, μετά την επίσημη παρουσίασή του, ο Μίτσελ. Ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού, συνοδευόμενους από τους Λορένθο, Κοβάσεβιτς και Δουρέκα, ξεναγήθηκε (μαζί με τους συνεργάτες του, εκ των οποίων ο ένας ήταν ο βοηθός του Βίκτορ Σάντσεθ) στις εγκαταστάσεις του προπονητικού κέντρου.

Εκεί βρισκόταν ο Νταβίδ Φουστέρ, με τον οποίο ο 50χρονος τεχνικός είχε τετ α τετ για να μάθει για την κατάσταση της αποθεραπείας του και το αν θα είναι έτοιμος στα ματς με τη Λεβάντε.

Εκεί βρισκόταν και ο Αντώνης Νικοπολίδης με τον γυμναστή Χρήστο Μουρίκη. Ο Μίτσελ είχε τετ α τετ με τον Νικοπολίδη, ενώ ο παλαίμαχος πορτιέρο μίλησε για αρκετή ώρα και με τον βοηθό του Ισπανού, Βίκτορ Σάντσεθ, ο οποίος είχε περάσει από τον Παναθηναϊκό και φυσικά από τη Λα Κορούνια όπου έχει παίξει με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό του Νικοπολίδη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK