Η Μάλμε και το μέλλον του Μίτσελ

Το μέλλον του Μίτσελ ίσως να κριθεί στο παιχνίδι με τη Μάλμε. Μία ενδεχόμενη ήττα μπορεί να φέρει καταιγιστικές εξελίξεις

Η Μάλμε και το μέλλον του Μίτσελ
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός δίνει την Τρίτη ένα κρίσιμο αγώνα όχι μόνο για το ευρωπαϊκό του μέλλον, αλλά και για αυτό του Μίτσελ στην ομάδα.

Οπως γράφαμε και το βράδυ του Σαββάτου μετά την ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Φάληρο, το ματς με τη Μάλμε είναι κριτήριο για πολλούς, ακόμα και για τον Μίτσελ. Αν ο Ολυμπιακός χάσει από τη σουηδική ομάδα και αποκλειστεί (και) από το Europa League τότε μπορεί να θεωρηθεί σχεδόν σίγουρο πως θα έχουμε εξελίξεις και δεν είναι απίθανο να πάει ο Ολυμπιακός στο ματς με τον Λεβαδειακό με άλλο προπονητή.

Βέβαια, μια καλή εμφάνιση κόντρα στη Σουηδική ομάδα και φυσικά η νίκη μπορεί να είναι το φάρμακο που ψάχνει ο Ολυμπιακός για να γιατρέψει τις πληγές του. Ένα καλό βράδυ την προσεχή Τρίτη μπορεί να διαφοροποιήσει την κατάσταση και ο Μίτσελ να κερδίσει ξανά ψήφους εμπιστοσύνης.

Το σίγουρο είναι πως τούτη τη στιγμή υπάρχει προβληματισμός για τον Ισπανό προπονητή. Για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, το γεγονός πως δεν υπάρχει σταθερή ενδεκάδα, πως δεν παίζουν καλά πολλοί από τους ποδοσφαιριστές, αλλά και για την απώλεια βαθμών που μπορεί να κοστίσει στο μέλλον. Ουδείς από τον Ολυμπιακό παραγνωρίζει το έργο του Μίτσελ, αλλά βλέπουν ότι η ομάδα χωλαίνει και στα περισσότερα ματς δεν βγάζει αγωνιστική υγεία.

Δεν ξέρουμε αν μια ενδεχόμενη αλλαγή προπονητή αλλάξει το κλίμα. Μπορεί να είναι καθαρά ψυχολογικό το πρόβλημα και ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων να αντιστρέψει το κλίμα. Το σίγουρο είναι πως το παιχνίδι με τη Μάλμε είναι το σημαντικότερο της χρονιάς. Μέχρι το επόμενο...

ΥΓ: Επειδή πολύ κουβέντα γίνεται για τον επόμενο -αν έρθει διαζύγιο με τον Μίτσελ- είναι μια κουβέντα που είναι νωρίς να γίνει. Η περίπτωση του Στάικου Βεργέτη, που γράψαμε πρόσφατα στο Contra.gr, απασχολεί (αφού στον Ολυμπιακό έχουν σε εκτίμηση τον τεχνικό του Αστέρα Τρίπολης), αλλά την παρούσα στιγμή δεν φαίνεται να μπορεί να γίνει κάτι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK