Η Marca συγκρίνει τον Μήτρογλου με τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Οι αριθμοί του Κώστα Μήτρογλου συγκρίνονται "μόνο εκείνους του Κριστιάνο Ρονάλντο". Τα εγκωμιαστικά σχόλια για τον επιθετικό του Ολυμπιακού συνεχίζονται στα διεθνή ΜΜΕ με την εφημερίδα "Marca" μάλιστα να κάνει εκτενή αναφορά στον διεθνή Έλληνα ποδοσφαιριστή, έχοντας τίτλο στο ρεπορτάζ.... "Mitroglicerina".

Η Marca συγκρίνει τον Μήτρογλου με τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Οι Ισπανοί κάνουν λογοπαίγνιο με τη λέξη "νιτρογλυκερίνη", στην προσπάθειά τους να αποτυπώσουν τα κατορθώματα του Μήτρογλου την τρέχουσα σεζόν με την Εθνική ομάδα και τον Ολυμπιακό. "Με 23 γκολ σε 22 αγώνες είναι στο ύψος μόνο του Κριστιάνο Ρονάλντο" ανέφερε η "Marca", που αναδημοσιεύει την προ ημερών δήλωση του 25χρονου σέντερ φορ, πως "είμαι παίκτης ομάδας και όπου με χρειάζεται ο προπονητής, θα βρίσκομαι εκεί".

Η εφημερίδα της Μαδρίτης φιλοξενεί (εκ νέου) δηλώσεις του Μίτσελ, ο οποίος τόνισε: "Ο Μήτρογλου δεν είναι ένας επιθετικός που έχει μόνο το γκολ. Είναι ικανός, με τεχνική και ξέρει να παίζει και εκτός περιοχής. Υποπτευόμασταν ότι είχε αυτά τα προσόντα και δουλέψαμε την φυσική του κατάσταση και το «διάβασμα» του παιχνιδιού. Τα κάνει και γι' αυτό τα γκολ του, τα οποία πριν ήταν σχεδόν όλα μέσα από την περιοχή, έρχονται πλέον και με άλλους τρόπους".

Οι συμπατριώτες του προπονητή του Ολυμπιακού κάνουν αναφορά επίσης στο ταξίδι του Γιούργκεν Κλοπ στο Βουκουρέστι για να παρακολουθήσει τον στράικερ των "ερυθρόλευκων", επισημαίνοντας όμως πως "δεν είναι μόνο η Μπορούσια Ντόρτμουντ που θέλει τον Έλληνα ποδοσφαιριστή, καθώς υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από την Ίντερ, τη Λίβερπουλ και την Αρσεναλ". Και όχι μόνο θα προσθέταμε, αφού στο "παιχνίδι" μπήκαν εσχάτων άλλες τρεις ιταλικές ομάδες η Ρόμα, η Νάπολι και η Λάτσιο. Η Λίβερπουλ, η Ντόρτμουντ και Ίντερ πάντως φέρεται να είναι ένα βήμα μπροστά...

News 24/7

24MEDIA NETWORK