Η Οσμάνλισπορ θέλει τον "εκτελεστή" της!

Η ομάδα της Άγκυρας περιμένει στη γωνία για να δει τις εξελίξεις στο θέμα του επιθετικού στον Ολυμπιακό. "Παραμονεύει" για να κάνει την κατάλληλη στιγμή το "χτύπημα" για Ανσαριφάρντ.

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ËÁÑÉÓÁ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ËÁÑÉÓÁ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Στην τελική ευθεία έχει μπει το θέμα του επιθετικού στον Ολυμπιακό και δεν αποκλείεται ακόμα και το βράδυ της Τρίτης (29/8) να έχουμε οριστικές εξελίξεις για την συγκεκριμένη υπόθεση.

Την ίδια στιγμή όμως στην Άγκυρα υπάρχει μία ομάδα που περιμένει πώς και πώς τις εξελίξεις στους “ερυθρόλευκους” ως προς τον φάκελο “στράικερ”!

Κι αυτή δεν είναι άλλη από την Οσμάνλισπορ. Η τουρκική ομάδα έχει απλώσει δίχτυα για τα καλά στον Ολυμπιακό. Πριν από μερικές μέρες ήθελε βεβαίως να πάρει σχεδόν τσάμπα τον Αντρέ Μάρτινς. Ένας Μάρτινς που κατά πάσα πιθανότητα θα καταλήξει στην Λεγκανιές.

Πρόσφατα έφτασαν πληροφορίες στο Contra.gr που θέλουν την Οσμάνλισπορ να... λιγουρεύεται τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, τον άνθρωπο που την είχε “εκτελέσει” τον περασμένο Φεβρουάριο!

Φυσικά μιλάμε πάντοτε για δανεισμό και όχι για αγορά. Αν λοιπόν αποκτηθεί φορ στο λιμάνι, τότε αυτομάτως η Οσμάνλισπορ θα κάνει την κίνησή της για τον Ιρανό επιθετικό με την ελπίδα ότι θα αποσπάσει το “ναι” του Ολυμπιακού και του ποδοσφαιριστή...

Photo Credits: Eurokinissi

News 24/7

24MEDIA NETWORK