Η...Πανσέληνος επηρέασε τον ΟΣΦΠ

Τιμωρός του Ολυμπιακού σε επίπεδο υποδομών ο Αστέρας Τρίπολης: στο Ρέντη χθες στους Κ17 τον κέρδισε και τον έστειλε πάνω στον ΠΑΟΚ για το final 4 ενώ σήμερα στην Τρίπολη, στους Νέους, του στέρησε το αήττητο πρωτάθλημα!

Η...Πανσέληνος επηρέασε τον ΟΣΦΠ

Τρία χρόνια που ο Ολυμπιακός παίρνει το πρωτάθλημα Νέων της Super League έχει τον ίδιο στόχο: να τον κατακτήσει αήττητος. Μάλιστα για αυτό τον λόγο και ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής με τον Αστέρα στην Τρίπολη, ο Βασίλης Βούζας είχε ζητήσει ακόμη κι από τον Δημήτρη Νικολάου να ενισχύσει την Κ20 (κάτι που δεν κατέστη δυνατό).

Στη Τρίπολη, σήμερα το πρωί (14/5), ο πρωταθλητής Ολυμπιακός πήγε με απολογισμό 24 νίκες, 5 ισοπαλίες και για 64΄ κρατούσε το αήττητο. Για να ακολουθήσει... καταιγίδα, δεχόμενος 3 γκολ σε 26΄(64΄Δουβίκας, 78΄ Μπαστιάνο, 90΄Συρεγγέλας). Τελικό αποτέλεσμα 3-0 και απώλεια ξανά του αήττητου, που ήταν ο βασικός στόχος. Ο τίτλος άλλωστε είχε κριθεί εδώ κι αρκετές αγωνιστικές, με τους “ερυθρόλευκους” να τελειώνουν με 77 βαθμούς και Παναθηναϊκό - ΠΑΟΚ να ακολουθούν με 63 και 61 αντίστοιχα, στο πρωτάθλημα των Νέων.

Δεν ξέρω κατά πόσο η ...Πανσέληνος στον Σκορπιό, που προηγήθηκε αυτή την εβδομάδα, επηρέασε του “ερυθρόλευκους”, αλλά το Σάββατο η πρωτοπόρος ομάδα Κ17 έπεσε θύμα μεγάλης έκπληξης. Κι αυτό αφού γνώρισε την τελευταία αγωνιστική του σχετικού πρωταθλήματος κι αυτή την ήττα από την αντίστοιχη του Αστέρα Τρίπολης. Οι διαφορές ήταν πως έχασε εντός έδρας, στο προπονητικό Κέντρο του Ρέντη, με τον προπονητή της Τάσο Θέο να κάνει αρκετές αλλαγές.

Με αυτή την ήττα ο Αστέρας έκλεψε την πρώτη θέση από τον Ολυμπιακό και στο Final Four του πρωταθλήματος Κ17, που θα γίνει 18 και 20 Μαϊου στην Τρίπολη, οι “ερυθρόλευκοι” θα πέσουν στα ημιτελικά πάνω στον ΠΑΟΚ και όχι στην Ξάνθη (πρώτος και δεύτερη αντίστοιχα του βορείου ομίλου).

Β.Μ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK