Η παρακάμερα του Ολυμπιακός - Λίβερπουλ (VIDEO)

Ο Ολυμπιακός έβγαλε στη δημοσιότητα μέσω του επίσημου καναλιού του στο youtube την παρακάμερα του αγώνα με τη Λίβερπουλ στο Σικάγο, προκειμένου να... αποκαλυφθούν όσα δεν είδαν οι τηλεθεατές.

Η παρακάμερα του Ολυμπιακός - Λίβερπουλ (VIDEO)

Το απόγευμα της Κυριακής (27/7) ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε στο Σικάγο την ομάδα της Λίβερπουλ για τη 2η αγωνιστική του International Champions Cup. Ο καιρός ευνοούσε τόσο τους παίκτες και το παιχνίδι όσο και τους φιλάθλους για να μεταβούν στο γήπεδο να δουν ένα σπουδαίο φιλικό.

Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο "μύριζε" φιλικό αλλά και Ελλάδα από νωρίς. Ήδη από όταν είχαν πατήσει το πόδι τους στο χορτάρι του "Soldier Field" οι αποστολές των δύο ομάδων, στις εξέδρες υπήρχαν φίλαθλοι που μπήκαν από νωρίς, ορμώμενοι και από την επιθυμία τους να δουν την ομάδα τους, μιας που είχαν την τύχη να βρεθεί και να παίξει εκεί.

Είναι προφανές ότι η πλειονότητα ήταν Έλληνες ομογενείς (υπήρχαν και πολλοί Άγγλοι) που τους έχει λείψει ο Ολυμπιακός και ότι ελληνικό τους θυμίζει τη χώρα τους. Ήταν η μεγάλη ευκαιρία τους και γι' αυτό ήρθαν πολλοί και παρακολούθησαν το παιχνίδι.

Δεν ξέχασαν

Ένας χαμός. Ελληνικές σημαίες, πανό, πλακάτ, συνθήματα γραμμένα σε χαρτιά (κυρίως από Άγγλους), μεγάλη προσμονή να δουν τους παίκτες όλοι, να τους χαιρετίσουν, να τους αποθεώσουν. Μερικοί δεν είχαν ξεχάσει και τι συνδέει τους δύο συλλόγους και υπήρχαν πανό που έλεγαν: "21+96", τα θύματα των δύο ομάδων, οι χαμένοι οπαδοί. Οι σχέσεις μεταξύ των φιλάθλων και των ομάδων είναι εξαιρετικές.

Λίγο πριν ξεκινήσει το παιχνίδι, φάνηκε και έμπρακτα, όταν για πολλοστή φορά οι αρχηγοί των δύο ομάδων, Στίβεν Τζέραρντ και Αβραάμ Παπαδόπουλος αυτή τη φορά, αντάλλαξαν στεφάνια στη μνήμη των θυμάτων τους..

Η βουτιά του Σαβιόλα, ο Τζέραρντ και η... προφορά

Όταν έβαλε η Λίβερπουλ το γκολ, κανείς δεν πτοήθηκε. Ο Ολυμπιακός ανέβαινε σταδιακά, πάτησε καλύτερα και έκανε ευκαιρίες. Ο κόσμος ήταν χαρούμενος από την προσπάθεια αλλά στεναχωρημένος που δεν μπήκε ένα γκολ από την ομάδα του.

Υπάρχει και το "θέατρο" του Σαβιόλα με την αντίδραση του Τζέραρντ, μερικοί ομογενείς λένε τα ονόματά τους και τον ελληνικό τόπο που κατάγονται, ο Ισά με τον Καρεμπέ ανταλλάσσουν δώρα με θρύλους της Λίβερπουλ όπως τον Ρας και τον Νταλγκλίς, οι ομάδες κάνουν αρκετές αλλαγές και το παιχνίδι μπαίνει στο τελευταίο του στάδιο.

Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να σκοράρει αν και καρδιοχτυπάει λίγο τους οπαδούς του. Εν τέλει, η Λίβερπουλ παίρνει τη νίκη, "πέφτουν" οι καθιερωμένοι χαιρετισμοί και ανταλλαγή φανελών ενώ ο Μπρένταν Ρόντζερς δίνει συγχαρητήρια στον Κασάμι για την μεταγραφή στους Πειραιώτες.

Διαβάστε ακόμη:

Τι θα άλλαζε αν κέρδιζε ο Ολυμπιακός;

Ένας Μήτρογλου έλειπε για να "γλεντήσει" και τη Λίβερπουλ!

Οι φίλαθλοι Ολυμπιακού και Λίβερπουλ στο Σικάγο (PHOTOS)

Τα highlights του Ολυμπιακός - Λίβερπουλ (VIDEO)

Στεφάνια στη μνήμη "Χίλσμπορο" και Θύρας 7 (PHOTOS)

Τζέραρντ και twitter εξύβρισαν τον Σαβιόλα για τις βουτιές (VIDEOS)

Μίτσελ: "Αξίζαμε την ισοπαλία"

Ολυμπιακός-Λίβερπουλ 0-1

News 24/7

24MEDIA NETWORK