Η πρώτη φωτογραφία του Λάζαρου με τα... ερυθρόλευκα!

Η ζωή κάνει κύκλους και αυτό μπορεί να το προσυπογράψει ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, αφού 16 χρόνια μετά από το ματς του Ολυμπιακού με τον Ηρακλή που το είδε από τις εξέδρες του "Καυτανζογλείου" συναντήθηκε με τον άνθρωπο που τον είχε πάει στο γήπεδο και τον έβαλε πλάι στους οργανωμένους οπαδούς της Θύρας 7. Διαβάστε το story.

Η πρώτη φωτογραφία του Λάζαρου με τα... ερυθρόλευκα!

Φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και από τον ερχόμενο Ιούλιο ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος είναι έτοιμος να βάλει τα ερυθρόλευκα, με τον Ολυμπιακό να ανακοινώνει μάλιστα τη συμφωνία μαζί του για τα επόμενα δύο χρόνια για να τον κάνει τον πρώτο παίκτη στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου που θα έχει φορέσει τη φανέλα και των τεσσάρων ομάδων!

Το παράδοξο μάλιστα είναι πως ενώ είχε παίξει σε όλους τους μεγάλους αντιπάλους των Πειραιωτών εντός συνόρων, ο ίδιος μικρός ήταν υποστηρικτής τους και μάλιστα υπάρχει και φωτογραφικό πειστήριο: η εικόνα του πιτσιρικά Λάζαρου σε ματς του Ολυμπιακού απέναντι στον Ηρακλή το 2002, όπου έβλεπε τον αγώνα από τις εξέδρες του "Καυταντζογλείου" μαζί με τους οργανωμένους οπαδούς της Θύρας 7.

Την ιστορία της συγκεκριμένης φωτογραφίας, δηλαδή το πώς βρέθηκε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος σε εκείνο το ματς, την διαβάσατε στο Contra.gr, με τον Σταύρο Καραΐνδρο να παίρνει συνέντευξη από τον άνθρωπο που τον έβαλε στο γήπεδο για πρώτη φορά μαζί με τους οργανωμένους, τον Νίκο Στυλιανέση.

Τώρα, το ιστορικό μέλος της Θύρας 7, φρόντισε να ενώσει το παρελθόν με το παρόν αφού ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram μία φωτογραφία όπου μαζί με το νέο απόκτημα των Πειραιωτών κρατούν μαζί μία κόκκινη πετσέτα με το σήμα του Ολυμπιακού.

"Καλώς όρισες παιχταρά μου, μικρός όταν ήσουν σε είχα δίπλα μου στο Καυτατζόγλειο με την θύρα 7 και θα σε έχω δίπλα μου συνέχεια από εδώ και πέρα σαν παίκτη στην ομάδα της καρδιάς μας", είναι το μήνυμα του Νίκου Στυλιανέση με το οποίο συνοδεύει τη φωτογραφία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK