Η "πρώτη" του Καπίνο με τη φανέλα του Ολυμπιακού

Την πρώτη του προπόνηση ως παίκτης του Ολυμπιακού έκανε ο Στέφανος Καπίνο το πρωί της Παρασκευής (17/7) στο Ζέεφελντ. Διαβάστε τα όσα δήλωσε ο νεαρός πορτιέρο.

Η "πρώτη" του Καπίνο με τη φανέλα του Ολυμπιακού
INTIME SPORTS

Την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα του Ολυμπιακού έκανε ο Στέφανος Καπίνο, το πρωί της Παρασκευής (17/7) στο Ζέεφελντ. Οι ποδοσφαιριστές των "ερυθρολεύκων" συνέχισαν την προετοιμασία τους ενόψει του φιλικού του Σαββάτου (19:00 ώρα Ελλάδας) με αντίπαλο τη Ρίζεσπορ, δουλεύοντας πάνω στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και την τακτική.

Ατομικό έκανε ο Μπενίτες και ο Μαρτίνες, μέρος της προπόνησης ακολούθησε ο Μανιάτης και συνέχισε με ατομικό. Το απόγευμα της Παρασκευής στο πρόγραμμα μπήκε η θεωρία, με την προβολή βίντεο και οι ποδοσφαιριστές του κ. Σίλβα αναμένεται να επιστρέψουν στο γήπεδο το πρωί του Σαββάτου.

Λίγη ώρα μετά το τέλος της προπόνησης, ο Στέφανος Καπίνο έκανε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού.

Η "πρώτη" του Καπίνο με τη φανέλα του Ολυμπιακού
INTIME SPORTS

Μίλησέ μας λίγο για την πρώτη σου επαφή με την ομάδα των τερματοφυλάκων και τον Αλέκο Ράντο, εδώ στο Ζέεφελντ.

Όλα τα παιδιά με υποδέχθηκαν πολύ θετικά. Είναι όλοι καταπληκτικοί επαγγελματίες, από ότι είδα και από όσο ξέρω και έμαθα. Είναι μεγάλη μου χαρά που θα δουλέψω μαζί τους. Όσο για τον κύριο Ράντο, δεν χρειάζεται να πω εγώ. Δείχνει η δουλειά του, τι έχει καταφέρει τόσα χρόνια στον Ολυμπιακό. Είναι επίσης μεγάλη μου χαρά και τιμή που θα δουλέψω μαζί του, για να καταφέρω να βελτιωθώ και εγώ, έτσι όπως έχει βελτιώσει όλους τους άλλους τερματοφύλακες, όλα αυτά τα χρόνια.

Στην πρώτη σου προπόνηση είχες την ευκαιρία να δουλέψεις τόσο με την ομάδα των τερματοφυλάκων, όσο και με την υπόλοιπη ομάδα, σε δίτερμα και τακτική. Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις;

Η προπόνηση ήταν πολύ πιεστική. Ο προπονητής είναι απαιτητικός, πράγμα φυσιολογικό από τη στιγμή που βρισκόμαστε στην προετοιμασία. Από εκεί και πέρα, όλα τα παιδιά δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και δουλεύουν πάρα πολύ σκληρά. Πιστεύω ότι όλα είναι υπό έλεγχο και είμαι πολύ αισιόδοξος για τη συνέχεια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK