Η συζήτηση με τον Σταύρο Γεωργακόπουλο

Ο Σταύρος Γεωργακόπουλος συνομίλησε με τους αναγνώστες του Contra.gr λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League με την Ατλέτικο Μαδρίτης και έκανε τις προβλέψεις του για την ενδεκάδα και το σύστημα που θα παρατάξει ο Μίτσελ.

Η συζήτηση με τον Σταύρο Γεωργακόπουλο
INTIME SPORTS

O διάλογος:

13:37
Σε λίγα λεπτά, ο Σταύρος Γεωργακόπουλος θα ανοίξει την κουβέντα για τον Ολυμπιακό, λίγες ώρες πριν από την κρίσιμη αναμέτρηση με την Ατλέτικο Μαδρίτς. Στείλτε από τώρα τις ερωτήσεις σας
14:00
καλημέρα σε όλους. Είμαστε πάλι εδώ για να συζητήσουμε τα τελευταία νέα λίγες ώρες πριν από τη μεγάλη μάχη του Ολυμπιακού με την Ατλέτικο Μαδρίτης. 
14:07
ΠΑΝΟΣ : ΤΙ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΒΛΕΠΕΙΣ
14:10
Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε το πιθανό σχήμα αποτελείται από Ρομπέρτο-Ελαμπντελαουί ή Σαλίνο-Μποτία, Αμπιντάλ, Μαζουάκου-Εντινγκά, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Τσόρι- Αφελάι ή Ντουρμάζ, Μήτρογλου. Μίτσελ, όμως, είναι αυτός και μπορεί να μας διαψεύσει. 
14:11
Makis : καλησπέρα Σταύρο... η τιμωρία του Σιμεόνε ισχύει και για τα παιχνίδια του Champions League?
14:12
Ισχύει απ' όσο γνωρίζω για το αποψινό παιχνίδι. Θα το δει και θα κοουτσάρει από την εξέδρα. 
14:13
Αντρεας : Καλησπερα σταυρο.Πως το βλεπεις το παιχνιδι σημερα?με βαση τις μεχρι τωρα εμφανισεις των ομαδων πιστευεις οτι εχουμε ελπιδα για ισοπαλια (τουλαχιστον)?
14:15
Πιστεύω ότι θα γίνει σφιχτό παιχνίδι χωρίς μεγάλη διάθεση για ρίσκο και από τις δύο ομάδες. Θα προσπαθήσουν εκατέρωθεν να εκμεταλλευθούν τις λίγες καλές φάσεις που λογικά θα δημιουργήσουν στις αντίπαλες εστίες. Η Ατλέτικο δεν πιέζει ψηλά. Περιμένει στο μισό γήπεδο και ψάχνει την κόντρα ή το γκολ από στημένη φάση. Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός θα επιχειρήσει να χτυπήσει στο αριστερό άκρο της άμυνας των "ροχιμπλάνκος" που είναι και η πιο ευάλωτη...
14:16
Alex : Καλησπέρα! Θέλω να δω τον Ολυμπιακό όσο δυναμικό ήταν και πέρσι Παρί κι ας χάσει για εμένα, αν και θεωρώ ότι ένα καλο αποτέλεσμα θα ήταν πάρα πολύ σημαντικό για τη συνέχεια. Τι λέτε εσείς?
14:18
O Ολυμπιακός επιχείρησε να προσεγγίσει επιθετικά το περσινό παιχνίδι με την Παρί και είναι γεγονός ότι προβλημάτισε με την απόδοσή του την ομάδα του Μπλαν. Ωστόσο αυτή η κυριαρχία απλά κράτησε το σκορ στο 1-1 μέχρι την ανάπαυλα και στη συνέχεια οι "ερυθρόλευκοι" παραδόθηκαν από ατομικά λάθη και από έλλειψη δυνάμεων. Δεν περιμένω απόψε ανάλογο ρίσκο από τον Μίτσελ, καθώς γνωρίζει ότι και ο ένας βαθμός μπορεί να αποδειχθεί χρυσάφι για τη συνέχεια. 
14:20
zhshs : mhtroglou benitez h diamantako?
14:21
Πιο πολλές πιθανότητες συγκεντρώνει ο Μήτρογλου. 
14:21
panos7 : τι συστημα προβλεπεις σημερα?
14:22
Πιο πιθανό είναι το 4-4-2 με ρόμβο στη μεσαία γραμμή. 
14:22
Kokos : O olympiakos tha peksei me amintiko sxima?I to sinithismeno kai oti vgei?
14:23
Θα παίξει με ενισχυμένο κέντρο, θα επιχειρήσει να κοντρολάρει το ρυθμό και να χτυπήσει στα όποια κενά υπάρξουν στην αντίπαλη άμυνα. 
14:25
kostas : ρομπερτο σαλινο μαζουακου μποτια αμπινταλ μιλιβογιεβιτς κασαμι τσορι φουστερ αφελλαυ μπενιτεζ...λεω εγω για εντεκαδα...και συστημα 4-2-3-1 που να γινετ;ι στην αμυνα 4-5-1..ο μανιατης ειναι ετοιμος..εντεκαδα αθλετικο στο περιπου εχουμε;;; sold out θα γινει τελικα γτ σδεν το βλεπω.....
14:26
Οι δικές μου πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μανιάτης δεν πρόκειται να είναι στην ενδεκάδα. Στην καλύτερη περίπτωση να καθίσει στον πάγκο για ολιγόλεπτη συμμετοχή. Έχουν απομείνει ελάχιστα εισιτήρια και είναι πιθανό να εξαντληθούν έως το βράδυ. Όσο για το σχήμα που επέλεξες είναι αρκετά επιθετικό, αφού απουσιάζει ο Εντινγκά, αλλά μπορεί και να ρισκάρει ο Μίτσελ, από τη στιγμή που η Ατλέτικο δεν πιέζει ψηλά. 
14:27
soyrer 7 : αν ο θρυλος παιξει εξυπνα δεν ειναι χαμενος απο χερι οπως ελπιζουν οι αλωθρησκοι
14:28
Συμφωνώ μαζί σου, αλλά θα χρειαστεί μεγάλη αυτοσυγκέντρωση, πολλή προσπάθεια και ελάχιστα λάθη. Η Ατλέτικο δεν χαρίζει κάστανα. 
14:28
Μανώλης : Φίλε Σταύρο, πιστεύεις ότι η νίκη για τον Ολυμπιακό σήμερα είναι εφικτή;
14:29
Γιατί όχι; Όλα είναι πιθανά όπως έγινε και πέρυσι στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Μπενφίκα ή με τη Μάντσεστερ. Θα χρειαστεί, ασφαλώς, και τύχη, αλλά και πολύ καλή "ανάγνωση" του αγώνα. 
14:29
Underscore7 : Πολλα γκολ η σφιχτες αμυνες; Πως θα το παει ο Μιτσελ, α λα Παρι η οπως τα υπολοιπα ματς στην ευρωπη;
14:30
Νομίζω ότι δεν θα ρισκάρει τόσο πολύ και θα το πάει πιο σφιχτά το παιχνίδι. 
14:30
Sato93 : Αποψη για το σημερινο παιχνιδι και πως ο μιτσελ θα παραταξει την ομαδα ποιος πιστευεις ειναι καλυτερος να ξεκινησει στην κορυφη??
14:31
Νομίζω ότι και λόγω καιρικών συνθηκών, μάλλον θα προτιμηθεί ο Μήτρογλου προκειμένου να υπάρξει μια επιπλέον λύση στο ψηλό παιχνίδι. Επιπλέον είναι ο έμπειρος από τους τρεις διαθέσιμους. 
14:31
Mike : Stavro Kalipsera ! pou pisteveis prepei na xtypisei o Olympiacos tin Atletico simera ?
14:33
Ευκαιρίες θα δημιουργήσει ο Ολυμπιακός, αυτό το θεωρώ δεδομένο. Πιστεύω, όμως, ότι δεν θα υπάρξουν πολλές στιγμές που θα βρει ανοργάνωτη την Ατλέτικο. Άρα θα πρέπει να τελειώσει σωστά τις φάσεις στην επίθεση. Η ομάδα του Σιμεόνε έχει αδυναμία στο αριστερό άκρο της άμυνας και από εκεί θα προσπαθήσει ο Μίτσελ να βρει δίοδο. Ίσως γι' αυτό το λόγο μπορεί να δούμε τελικά τον Ελαμπντελαουί στην ενδεκάδα κι όχι τον Σαλίνο. 
14:34
Άγγελος : Καλησπέρα Σταύρο, η απόδοση του 2 στο στοίχημα όλο και πέφτει...τι λες? Μπορούμε να τους κουβαδιάσουμε όλους σήμερα? Πως βλέπεις να κατεβαίνουμε στο γήπεδο σήμερα?
14:36
Φίλε, όλα αυτά περί αποδόσεων προσωπικά δεν μου λένε τίποτα. Εξάλλου, δεν παίζω και στοίχημα οπότε δεν με απασχολούν. Όπως ο Ολυμπιακός πέρυσι καθάρισε στην έδρα του Μπενφίκα, Μάντσεστερ και Άντερλεχτ, μπορεί και απόψε να πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία, αλλά θα πρέπει να παίξει στα... κόκκινα για 90 λεπτά. 
14:38
Delije : Kalhmera stayro..pisteuw oti h atletico exei perisotero anxos apo ton olumpiako gia tous 3 vathmous
14:39
Μπορεί να είναι κι έτσι φίλε, αλλά μην ξεχνάς ότι και ο Ολυμπιακός δεν θέλει να χάσει μπροστά στον κόσμο του σε άλλη μία πρεμιέρα, όπως έγινε σερί τα προηγούμενα τρία χρόνια. Και οι δύο θα έχουν άγχος πιο πολύ ίσως οι Ισπανοί, αφού είναι και το φαβορί, σε θεωρητικό επίπεδο, της αναμέτρησης. 
14:40
ADAM NORWAY : Καλησπερες απο την Ολυμπιοκοκρατουμενη Νορβηγια ..... Αινοιγμα για σκληρους λυτες η σημερινη 11αδα του θρυλου ..1ον Εαν εχουμε καμια πληροφορια μετα την τελευταια προπονηση 2ον σε τι κλιμα ειναι το στρατοπεδο μας ...μια ευχη για ενα καλο αποτελεσμα που θα κλησει στοματα και θα δωσει αλλο αερα στην νεα μας ομαδα
14:44
Δεν προέκυψε κάτι ιδιαίτερο. Απλά υπάρχει ένα μικρό ενδεχόμενο να καθίσει στον πάγκο ο Μανιάτης. Το κλίμα είναι καλό, το κίνητρο αυξημένο, η διάθεση όλων ανεβασμένη, αλλά όλα αυτά θα φανούν στο γήπεδο... Ελπίζω μόνο να μη μας τα χαλάσει ο καιρός και να μην έχουμε καταιγίδα στη διάρκεια του ματς. 
14:45
vasilis : Γειά σου Σταύρο. Βλέπω να ΞΕΚΙΝΆΕΙ Ο Αυλωνίτης και ο αμπινταλ σήμερα στην άμυνα. Περιμένω γκολ σήμερα ειδικά από κασαμι η από Τζίμι
14:47
Μέχρι και ο Σιμεόνε στάθηκε χθες στην παρουσία του Μποτία, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα είναι στο αρχικό σχήμα. Για τη θέση του δεξιού μπακ όλα είναι ακόμη ανοικτά. Για την ενδεκάδα τοποθετήθηκα και λίγο πριν, αλλά με επιφύλαξη, καθώς ο Μίτσελ πάντα έχει στο μυαλό του μία ή δύο εκπλήξεις. 
14:48
Κωστας : Με ανησυχει η υποθεση κορεα.. Εγω θελω τον μεγαλο Ολυμπιακο οπως του αξιζει και οχι με μαυρες κηλιδες.. Αλοιμονο αν ολα αυτα ειναι αληθεια.. Επισης στηριξη στην ομαδα..Το υλικο ειναι καλο αλλα ειναι καινουργιο και θελει χρονο..Σημερα δεν ειναι κριτηριο αλλα θελω σκυλισιο παθος... Και οχι μητρογλου μπροστα. Εναν γρηγορο ψευδοφορ. Ισως μπαμ με Μπενιτεζ..εχει καλα στοιχεια..
14:49
Σκυλίσιο πάθος νομίζω ότι θα υπάρξει από όλους, καθώς είναι ένα παιχνίδι που θα το δει όλος ο πλανήτης και αποτελεί πρόκληση για κάθε ποδοσφαιριστή. Νομίζω ότι ο Μπενίτες θα είναι στον πάγκο κι αν χρειαστεί θα παίξει στη διάρκεια του β' ημιχρόνου. 
14:52
Γιωργος_Ηρακλειο : Καλησπερα. Σταυρο πιστευω πως ειναι η καλυτερη μερα να ξεμπουκωσει ο Μητρογλου! Καλος ο Διαμαντακος. Γρηγορος φιλοτιμος μαχητης... Αλλα θεωρω πως δεν την ξερει τη μπαλα. Τοσο απλα... Δεν την ξερει για να κανει τη διαφορα στην επιθεση του θρυλου!
14:53
Μακάρι απόψε να είναι η μέρα του Μήτρογλου και να κάνει σεφτέ κόντρα στην Ατλέτικο. Ο Διαμαντάκος δεν είναι τόσο καλός από τεχνικής πλευράς, αλλά και μπάλα ξέρει και μαχητής είναι και γρήγορος, ενώ έχει και μεγάλη ικανότητα στο σκοράρισμα, ειδικά αν τον υποτιμήσει ο αντίπαλος και του αφήσει κενούς χώρους.
14:53
giwrgos : gia to koreo xeroume ti tha einai?
14:54
Αυτό θα είναι η έκπληξη της Θύρας 7 ως συνήθως. Τα αποκαλυπτήρια στο γήπεδο. 
14:55
Αλέξανδρος : Σταύρο, ποιες είναι κατα την γνώμη σου οι αδυναμίες της Ατλέτικο Μαδρίτης και πως μπορέι να τις εκμεταλλευτεί καλύτερα ο Ολυμπιακός σήμερα ? Ευχαριστώ Πολύ
14:57
Η Ατλέτικο είναι μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα με παίκτες που δίνουν το 100%. Από πλευράς ποιότητας δεν είναι ούτε Μπάρτσα, ούτε Ρεάλ. Μπορεί δηλαδή ο Ολυμπιακός να την αντιμετωπίσει, αν παρουσιαστεί καλά διαβασμένος και συγκεντρωμένος. Δέχεται επιθέσεις κυρίως από το αριστερό άκρο της άμυνας. Πάντως, είναι και πολύ τυχερή ομάδα, αφού κάνει γκολ τη μισή ευκαιρία. Κάποια στιγμή θα σβήσει το άστρο του Σιμεόνε. Μακάρι αυτό να ξεκινήσει από σήμερα. 
14:57
nikos7 : σιοβα αμπινταλ γιατι οχι?
14:58
Ο Σιόβας είναι ακόμη ανέτοιμος για την ενδεκάδα. Έχει χάσει πολλές προπονήσεις το τελευταίο διάστημα...
14:58
ΑΔΑΜ ΝΟΡΒΗΓΙΑ : Και κατι ακομα γιατι αυτη η Μητρογλου προσπαθεια απο τα ΜΜΕ τοσο πολυ προωθειτε ?? Ο Διαμαντακος με τον Μπενιτεθ δειχνουν σε πολυ καλυτερη κατασταση για το σημερινο ματς !!!!
15:00
Απάντησα και χθες σε ανάλογη ερώτηση. Ο Μήτρογλου όταν είναι φορμαρισμένος αποτελεί έναν από τους καλύτερους επιθετικούς της Ευρώπης. Δεν είναι θέμα προώθησης λοιπόν, αλλά θέμα ικανότητας και εμπειρίας. Κανείς δεν είπε πως δεν αξίζουν Διαμαντάκος και Μπενίτες. Το αντίθετο ισχύει. Ωστόσο, ο Κώστας είναι πιο έμπειρος κι έχει μεγαλύτερη ευχέρεια στο σκοράρισμα όπως έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν. 
15:00
Gauros4ever : Απ΄ότι ακούγεται θα γίνει πολύ εντυπωσιακό κορεό.
15:00
Αυτό είναι το μόνο σίγουρο της βραδιάς!
15:01
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΡΑ : ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΜΙΑ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΤΗΣ ΑΤΛΕΤΙΚΟ.?ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ,ΒΑΘΜΟ ΧΡΥΣΑΦΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΕΙΣ ΤΑ ΝΩΤΑ ΣΟΥ.
15:01
Συμφωνώ μαζί σου, ο ένας βαθμός απόψε θα είναι χρυσάφι και η νίκη ανεκτίμητη. 
15:02
γιωργος : ο σαλινο δεν ειναι τραυματιας????
15:02
Ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στη χθεσινή προπόνηση, αλλά δε νομίζω να πρόκειται για κάτι ανησυχητικό. 
15:05
Μογιά- Χουανφράν, Γκοντίν, Μιράντα, Σικέιρα- Γκάμπι, Τιάγκο ή Κόκε, Γκριέζμαν, Αρντά Τουράν, Ραούλ Γκαρθία- Μάντζουκιτς.
15:06
stelios : τι σκορ βλεπεις??
15:06
Βλέπω να βάζουν γκολ και οι δύο ομάδες...
15:06
Manos pk : εγινε sold out?
15:07
Έχουν απομείνει λίγα εισιτήρια, λιγότερα από χίλια. 
15:08
Μανώλης : Φίλε Σταύρο, πιστεύεις ότι η νίκη σήμερα είναι εφικτή δεδομένης μιας καλής εμφάνισης του Ολυμπιακού ή για να συμβεί κάτι τέτοιο χρειάζεται μια υπέρβαση ή ένα θαύμα;
15:09
Δε νομίζω φίλε ότι θα είναι θαύμα πιθανή νίκη του Ολυμπιακού απόψε. Πέρυσι γονάτισε Μπενφίκα και Μάντσεστερ στο Καραϊσκάκη. Πολύ καλή ομάδα η Ατλέτικο, διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας και ρέντας, αλλά δεν είναι και μεγαθήριο. Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός έχει πιθανότητες ακόμη και για νίκη. 
15:09
dionisis : θεωρεις ότι μπορει να παιξει με δυο χαφ για την ακριβεια με μιλιβογεβιτς και κασαμι και μπροστα ο τσορι η είναι λαιτ το σχημα αυτό?
15:10
Πιστεύω ότι οι τρεις που προανέφερες θα παίξουν σίγουρα για να γυρίσει η μπάλα στον άξονα, αλλά και ο Εντινγκά σε ρόλο κόφτη. Γι' αυτό πιστεύω ότι θα δούμε 4-4-2 με ρόμβο στα χαφ. 
15:11
Damel : Πιστευω ο ολυμπιακος δεν θα σκοραρει σημερα...η ατλετικο θα προτιμησει να φυγει ακομα και με Χ σε μια δυσκολη εδρα παρα να ρισκαρει βασισμενη στα κουρασμενα ποδια των παιχτων της...τι πιστευεις?
15:11
Πιστεύω ότι δεν θα ρισκάρει κανείς από τους δύο κόουτς. Και οι δύο θέλουν νίκη έστω και με... μισό-μηδέν.
15:11
christos : o fousteraros tha paiksei?
15:12
Υπό άλλες συνθήκες θα έπαιζε σίγουρα. Λόγω του τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε, όμως, το πιθανότερο είναι να καθίσει στον πάγκο. 
15:12
antreas : elvepistoume oti o olumpiakos kai ferei ena 8etiko apotelesma se mia terastia omada!mhn 3exnate oti h atletiko kerdise thn real...
15:13
Αυτό ίσως είναι και καλό για τον Ολυμπιακό υπό την έννοια ότι οι παίκτες της μπορεί να εμφανιστούν πιο χαλαροί απόψε και με διάθεση να υποτιμήσουν τους "ερυθρόλευκους". 
15:14
νεκταριος : παιζει να κατεβασει συστημα με νντιγκα μιλιβογιεβιτς κασαμι τσορι,κ κρυφο φουστερ αν ξεκινησει το μητρογλου,γιατι ο φουστερ ξερει και το παιχνιδι του μητρογλου και παταει κ πολυ περιοχη και ειναι κ στρατιωτης αμυντικα...
15:15
Ναι, είναι μια πιθανή εξέλιξη, αν και βλέπω πιο πιθανό τον Αφελάι ή τον Ντουρμάζ πίσω από τον σέντερ φορ. 
15:16
alex : opws katalavainw stauro 8 peripou paixtes kainourioi sth vasikh endekada k enas apo tous palious o termatofylakas!etsi den xtizontai omades kai provlepw aneth nikh ths atletico auth einai h pragmatikothta
15:18
Φίλε, ελπίζω να διαψευστείς. Θα είναι κρίμα για τον Ολυμπιακό να μην κάνει ένα θετικό ξεκίνημα απόψε. 
15:18
NIKOS : Καλησπέρα.. δεν θα ήταν πιο φρόνιμο και ρεαλιστικό από την στιγμή που ομαρ και μοζουακου πατανε περιοχή να παίξει ένα 3-5-2 με λίμπερο τον αμπινταλ ώστε να κρατησει το 0 πίσω.. απο εκει και περα μπροστα θα επιτιεθτε τουλαχιστον με 4 ατομα και ότι γινει.η atlentico δεν κανει παιχνιδι κατοχης έχει μαθει να περιμενει.. και να χτυπαει στην κοντρα. για να την αιφνηδιάσουμε θα πρεπει να την πιέσουμε και να την αναγκάσουμε να αλλάξει τακτική.
15:20
Μέχρι τώρα ο Μίτσελ δεν έχει δοκιμάσει τρεις πίσω ούτε σε φιλικό. Οπότε το θεωρώ απίθανο να πάρει τέτοιο ρίσκο απόψε ο Ισπανός. 
15:20
giannis : Φιλε σταυρο θα εβαζες μιλιβογιεβιτς η εντινγκα ?
15:21
Μιλιβόγεβιτς, επειδή ξέρει και μπάλα και μπορεί να μοιράσει σωστά το παιχνίδι, ενώ έχει ικανότητα και απειλήσει επιθετικά αν του δοθεί η ευκαιρία. 
15:21
Damel : Πιστευω οτι το 1-1 ειναι το πιο πιθανο σκορ...συμφωνεις?
15:23
Είναι ένα πολύ πιθανό σκορ φίλε. 
15:24
Nikος : 4-0 απόψε δυστυχώς...με την άμυνα μας που ειναι πιο αργή και απο το ριπλει δεν έχουμε ελπίδες
15:24
Πολύ απαισιόδοξο σε βλέπω φίλε. Έχει τύχη ο Ολυμπιακός. 
15:25
Jack : μια προβλεψη σε σκορ Σταυρο?? υπαρχει περιπτωση να παιξει με μητρογλου και μπενιτεζ σε 4-4-2?
15:26
Πιστεύω ότι ο αγώνας θα έχει πολύ... Χ. Δύσκολο το βλέπω για Μήτρογλου και Μπενίτες από την αρχή του αγώνα. 
15:27
giovanni99ν Κυριακη. : Καλησπερα Σταυρο και Χρονια Πολλα για τη γιορτή σου. 
15:27
Καλησπέρα φίλε και σε ευχαριστώ πολύ. 
15:28
dimipap 7 : πιστευω οτι ο ολυμπιακος του μιτσελ ειναι ετοιμος να κερδισει οποιονδηποτε αντιπαλο μεσα στο καραισκακη...
15:29
Δεν ξέρω αν μπορεί να κερδίσει κάθε αντίπαλο, αλλά σίγουρα στην καλή του μέρα μπορεί να κοντράρει στα ίσια κάθε αντίπαλο. Το έχει αποδείξει. Εξάλλου, μιλάμε για μία από τις πιο καυτές έδρες της Ευρώπης. Μέχρι και ο Σιμεόνε έκανε αναφορά στον κόσμο του Ολυμπιακού και στην ώθηση που δίνει στην ομάδα. 
15:30
Κώστας : Υπάρχει πιθανότητα αποψε σταυρό έστω για χ;
15:30
Φυσικά και υπάρχει!
15:30
Νικος Θεσ/νικη : καλησπερα! ειναι ο κασαμι αποψε το βαρομετρο του ΟΣΦΠ? που πιστευεις θα κριθει το παιχνιδι?
15:31
Ο Κασάμι είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης, όπως και ο Τσόρι, ο οποίος, επίσης, μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικός. Νομίζω ότι το παιχνίδι θα κριθεί στο κέντρο. Αν ο Ολυμπιακός ελέγξει το ρυθμό θα αυξήσει τις πιθανότητες επιτυχίας. 
15:31
giovanni99 : Λογω καιρου τι "βλεπεις"? Εγω νομιζω θα γινει ενα πιο "βαρυ"-αργο παιχνιδι που ισως μας συμφερει αλλα θα χρειαστει ακομα περισσοτερο προσοχη στα στημενα. Νομιζω η διαταξη με 2 κοφτες και Μητρο μπροστα σε συνδυασμο με τον καιρο και το πιθανο τεμπο φανταζει πιο λογικο...
15:32
Βλέπω ότι μπορεί να πέσουν... καρέκλες μέχρι το βράδυ. Συμφωνώ με την προσέγγισή σου στον αγώνα και πιστεύω ότι ο ρυθμός θα είναι κοντρολαρισμένος και από τις δύο ομάδες. 
15:33
Μανώλης 7 : Καλησπέρα σας. Η ομάδα με τον ΟΦΗ ήταν σφαίρα ή μου φάνηκε. Ο μέσος όρος ηλικίας του ολυμπιακου σε σχεση με τις αλλες 3 ομαδες του ομιλου εχουμε καμια ιδέα πόσος είναι ? Ευχαριστώ.
15:37
O Ολυμπιακός έχει μέσο όρο τα 24,9 χρόνια, η Ατλέτικο 27, η Γιουβέντους 28,4 και η Μάλμε 23,9. Άρα οι Σουηδοί έχουν το πιο νεανικό ρόστερ και οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται στη 2η θέση. 
15:38
Σπυρος : ναι αλλα κυριε σταυρο η ομαδα ειναι αλλαγμενη 99% και με εναν ελληνα παιχτη στην σημερινη εντεκαδα. αυτο λοιπον δεν ειναι ολυμπιακος με την ευρωπαικη αυρα του παρελθοντος. τι εχεις να πεις για αυτο?
15:39
Είναι δεδομένο πως η ομάδα έχει πολλές αλλαγές στο ρόστερ και αυτό επηρεάζει την ομοιογένειά της. Πάντως, όλα θα φανούν στο γήπεδο. Και η Ατλέτικο έχασε σημαντικούς παίκτες στη διάρκεια του καλοκαιριού με κορυφαίο τον Ντιέγκο Κόστα. 
15:39
Θέμης : πιστευεις ότι θα κερδίσει ο Ολυμπιακός; Στοιχηματικα πως το βλεπεις;
15:40
Θα ρισκάρω πιθανό σκορ το 1-1. Ασφαλώς κι έχει ελπίδες ακόμη και για νίκη ο Ολυμπιακός. Επιμένω πως δεν είναι ανίκητη η Ατλέτικο έστω κι αν διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας. Η περσινή Παρί είχε σαφώς πιο ποιοτικό ρόστερ. 
15:40
ntinos90 : Σταύρο καλησπέρα. Πόσο πιστεύεις θα επηρεάσει η βροχή τον αγώνα; Και δεύτερον εάν πιστεύεις ότι ο Μίτσελ θα τα δώσει όλα για να τον δει ο Πέρεθ σαν τον επόμενο προπονητή της Ρεάλ.
15:43
Μέχρι τώρα στου Ρέντη δεν έχει βρέξει καθόλου σε αντίθεση με τα Βόρεια προάστια που πέφτουν καρέκλες. Από 'κει και πέρα, είναι σίγουρο ότι ο Μίτσελ έχει και πολλούς προσωπικούς λόγους να θέλει μια καλή εμφάνιση απόψε κι ένα καλό αποτέλεσμα. Έχει δηλώσει πως ονειρεύεται τον πάγκο της Ρεάλ και απόψε του δίνεται η ευκαιρία να τον... πλησιάσει!
15:43
νικολας 7 : θα ναι μεγαλο λαθος να ξεκινησει ελαμπνταλαουι πισω σημερα....γενικοτερα φοβαμαι πολυ την αμυνα και αυτον τον μποτια...
15:44
Ο Σαλίνο είχε κάποιες ενοχλήσεις χθες, οπότε ο Ελαμπντελαουί τώρα που μιλάμε είναι πιο πιθανός για την ενδεκάδα. Όσο για τον Μποτία μέχρι και ο Σιμεόνε τον αντιμετώπισε με σεβασμό στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου. 
15:45
lemesos7 : roberto,omar, mazuaku,botia,abidal,entigga,milivogievits,tsori,kasami,ntourmaz,mitroglou. ti les?
15:45
Λέω ότι είναι μια πολύ πιθανή αρχική ενδεκάδα. 
15:45
kimco : Mallon me vroxi to pexnidi
15:45
Έτσι φαίνεται...
15:46
Πάνος : Καλησπέρα. Πιστεύω ότι θα ήταν καλό να μην ξεκινήσει ο Μήτρογλου σήμερα. Η ψυχολογία του δεν είναι σε καλό επίπεδο δεν παίζει ρόλο μόνο η εμπειρία. Φαίνεται άλλωστε από τα τελειώματα του και την συμπεριφορά του μέσα στο γήπεδο. Αν καταφέρει και σκοράρει σε κάποια παιχνίδια ίσως και καταφέρει και ανέβει η ψυχολογία του αλλά σταδιακά. Ίσως ο Μπενίτες να είναι μια εναλλακτική.
15:47
Εγώ πάλι πιστεύω ότι και για το αποψινό παιχνίδι ο Μήτρογλου, ακόμη κι αν δεν είναι στο 100%, αποτελεί την πιο σοβαρή απειλή για την άμυνα της Ατλέτικο. Στην καλή του μέρα θεωρώ ότι είναι καλύτερος από τον Μάντζουκιτς, χωρίς διάθεση να υποτιμήσω τον Κροάτη, ο οποίος είναι σαφώς πιο έμπειρος. 
15:48
Φερ : Ο ολαϊταν τι έπαθε;
15:49
Αισθάνθηκε αδιαθεσία σε μία από τις τελευταίες προπονήσεις και αποχώρησε. Έχει ακόμη δρόμο μπροστά του ο πιτσιρικάς και μακάρι να είναι γερός...
15:49
Νίκος : Αν ο ολυμπιακός παρουσιαστεί σοβαρός στον χώρο μεταξύ άμυνας και κέντρου (εκεί είναι η γνώμη μου οτι θα κριθεί το παιχνίδι) θα πάρει ένα μεγάλο θετικό αποτέλεσμα...
15:49
Συμφωνώ μαζί σου φίλε. 
15:49
Σουζάνα : καλησπέρα από φυσική κατάσταση πως τους βλέπεις θα αντέξουνε?
15:50
Νομίζω ότι ο Μίτσελ θα κοντρολάρει έτσι τον ρυθμό ώστε να αντέξει η ομάδα του. Πάντως, η Ατλέτικο έχει πλεονέκτημα σε αυτό τον τομέα. Θα λείψει μάλλον και ο Μανιάτης, ο οποίος σε τέτοια παιχνίδια ήταν μέσα στους πρώτους στο τρέξιμο. 
15:50
Γιωργος Καλλιθεα : Καλη επιτυχια στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας και στις υπολοιπες ομαδες μας που αγωνιζονται εκτος συνορων.. Πισττυεις οτι ενα σχημα με μπενιτεθ μητρογλου μαζι ειναι εφικτο?
15:51
Όχι από το ξεκίνημα, αλλά μπορεί να το δούμε στη διάρκεια του αγώνα. 
15:51
alex : peraste kanena mhnyma paidia...o olympiakos einai ANETOIMOS mhn kanoume oneira...kamia sxesh me atletico kai tha apodeixthei sto ghpedo
15:52
Αυτό λέω κι εγώ. Καθρέφτης για όλους και για όλα είναι το γήπεδο. 
15:52
giovanni99 : Και μια προβλεψη βλεπω να'χουμε παιχνιδι απ'τα παλια, δηλ. τυπου Ολυμπιακος-Αλκμααρ, λιγες φασεις και πολλα στημενα. Ας ελπισουμε να εχουμε και ενα καλο αποτελεσμα οπως τοτε. Ειμαι αισιοδοξος, 6 ωρες και κατι εμειναν!
15:53
giovanni99 : Και μια προβλεψη βλεπω να'χουμε παιχνιδι απ'τα παλια, δηλ. τυπου Ολυμπιακος-Αλκμααρ, λιγες φασεις και πολλα στημενα. Ας ελπισουμε να εχουμε και ενα καλο αποτελεσμα οπως τοτε. Ειμαι αισιοδοξος, 6 ωρες και κατι εμειναν!
15:53
Συμφωνώ με την προσέγγισή σου, αλλά και με την αισιοδοξία σου...
15:54
alexis7 : Ποιά είναι η γνώμη σας για το Μιλιβόγεβιτς; Θα παίξει βασικός; Πιστεύω οτι σήμερα πρέπει να ξεκινήσει ο Μήτρογλου βασικός στην επίθεση, μήπως κάνει έστω και τη μισή φάση γκολ. Ποιά είναι η γνώμη σας;
15:55
Συμφωνώ μαζί σου φίλε και για τον Μήτρογλου και για τον Μιλιβόγεβιτς. 
15:55
nikos : Πιστευω πως σημερα θα κανει μεγαλο παιχνιδι ο Αμπινταλ.Ειναι ματς που τα εχει φαει με το κουταλι και νομιζω οτι θα δειξει την εμπειρια του και την ποιοτητα του.Ακομη θα ηθελα την αποψη σου Σταυρο για τον Μιλιβογιεβιτς διοτι θα ειναι ο συνδετικοσ κρικος της αμυνας με το κεντρο (το σημειο κλειδι του ματς κατα την αποψη μου)
15:56
Σε τέτοια παιχνίδια θα κληθεί ο Αμπιντάλ να δείξει την εμπειρία και την κλάση του. Κι εγώ περιμένω πολλά, όπως περιμένει και ο Μίτσελ. Συμφωνώ ότι ο ρόλος του Μιλιβόγεβιτς θα είναι καταλυτικός απόψε σχετικά με τη λειτουργία της άμυνας και τον έλεγχο του ρυθμού. 
15:57
Κάπου εδώ και μετά από δύο ώρες επικοινωνίας φτάνει στο τέλος του και ο σημερινός ζωντανός διάλογος. Σας ευχαριστώ για τη συμμετοχή. Να είστε όλοι καλά! 

News 24/7

24MEDIA NETWORK