Oλυμπιακός: "Εδώ δεν αφαιρέθηκαν βαθμοί για τις μαχαιριές..."

Λίγο αφότου η Super League ανακοίνωσε το κατηγορητήριο για τα όσα ακολούθησαν τη λήξη του Ολυμπιακός-ΑΕΚ, οι Πειραιώτες κατέστησαν σαφές πως οποιαδήποτε άλλη ποινή πλην προστίμου θα είναι σκάνδαλο!

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÅÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÅÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Super League έκανε γνωστό το κατηγορητήριο για τον Ολυμπιακό για τα όσα έλαβαν χώρα στο πλαίσιο του αγώνα πρωταθλήματος με την ΑΕΚ και από αυτό προκύπτει πως οι πρωταθλητές Ελλάδας κινδυνεύουν πλέον επίσημα με αφαίρεση τριών βαθμών και δύο έως τεσσάρων αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών.

Από την πλευρά τους, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θεωρούν πως με βάση τις εκθέσεις δεν στοιχειοθετείται η κατηγορία για αφαίρεση βαθμών και οτιδήποτε άλλο πλην προστίμου θα είναι σκάνδαλο, ενώ κάνουν συγκρίσεις με τα όσα έγιναν στο ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ αλλά και στον περυσινό τελικό του Κυπέλλου μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ στον Βόλο.

"Οι εκθέσεις δεν είναι επιβαρυντικές παρά το κλίμα που προσπαθούν να δημιουργήσουν. Οτιδήποτε άλλο πέρα από πρόστιμο θα είναι σκάνδαλο.

Εδώ αφαίρεση βαθμών δεν επιβλήθηκε στην ΑΕΚ στον τελικό με τις μαχαιριές, τα χειρότερα επεισόδια της εικοσαετίας και την εισβολή ΠΑΟΚτζήδων και τις συμπλοκές με τα ΜΑΤ στον αγωνιστικό χώρο", ανέφεραν χαρακτηριστικά οι άνθρωποι των Πειραιωτών ενώ για τη μη κλήση του ΠΑΟΚ σε απολογία για τα όσα έγιναν στους Ζωσιμάδες, υποστήριξαν:

"Είδε όλη η Ελλάδα το video με τους βανδαλισμούς και τα ντου των οπαδών του ΠΑΟΚ στους Ζωσιμάδες. Δεν έγινε ποτέ τελικά σύμφωνα με την Αστυνομία!

Δυστυχώς στην Ελλάδα του 2018 δεν υπάρχει κράτος δικαίου. Συγχαρητήρια στον κύριο Τόσκα... Πλέον τα πρωταθλήματα θα τα κρίνει η αστυνομία με τη συμπεριφορά της και με τις εντολές που έχει για συμπεριφορές.

Στο Καραϊσκάκη προκλήσεις και επιθετικότητα και στα Γιάννινα και στην Κέρκυρα τύφλωση, εξυπηρετήσεις και ανακοινώσεις του στιλ: "Μπράβο που κάνατε ντου γιατί θα είχαμε χειρότερα".

Όσον αφορά δε στο διαχωρισμό για τα επεισόδια "εντός αγωνιστικού χώρου" με αυτά που γίνονται έξω από αυτό, στον Ολυμπιακό ξεκαθαρίζουν ότι "από τις πόρτες, που έσπασαν για παράδειγμα οι ΠΑΟΚτζήδες στους Ζωσιμάδες, θεωρείται γήπεδο.

Ο κανονισμός είναι κοινός για όλο το γήπεδο. Αγωνιστικό χώρο, εξέδρα, εισόδους".

News 24/7

24MEDIA NETWORK