Ήρθε ο Ιγκόρ, φεύγει (οριστικά) ο Φιγκέιρας

Η ανακοίνωση της απόκτησης του Βραζιλιάνου δεξιού μπακ ανοίγει την πόρτα της εξόδου στον Πορτογάλο. Οι δύο ομάδες που τον διεκδικούν και δίνουν μάχη να τον αποκτήσουν.

Ήρθε ο Ιγκόρ, φεύγει (οριστικά) ο Φιγκέιρας
Ίγκορ Ολυμπιακός EUROKINISSI

Δεν ήταν μυστικό πως ο Ιγκόρ έχει κλείσει στον Ολυμπιακό. Το πρωτόγραψε το Ευαγγέλιο του Contra.gr στις 29 Δεκεμβρίου. Τότε που έκανε λόγο για διπλή συμφωνία, η οποία θα στείλει τον Βραζιλιάνο δεξιό μπακ και τον Τριαντάφυλλο Πασαλίδη στον Πειραιά.

Το συνολικό κόστος, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, θα φτάσει στα 1.7 εκατομμύρια ευρώ. Μόνο που ο Έλληνας στόπερ θα μείνει για έξι μήνες στον Αστέρα Τρίπολης και θα αξιολογηθεί ξανά το καλοκαίρι.

Ποιος όμως είναι ο 21χρονος μπακ; Γεννήθηκε στις 21 Αυγούστου του 1996 στο Ρίο ντε Τζανέιρο και άρχισε την καριέρα του από τη βραζιλιάνικη Κομερσιάλ, όπου τον ανακάλυψε ο Αστέρας και τον έφερε στην Ελλάδα το 2015. Στην Ελλάδα μέτρησε 34 συμμετοχές με τους Αρκάδες (27 στο πρωτάθλημα) με 1 γκολ και 2 ασίστ.

Του Ιγκόρ η ενσωμάτωση στο "ερυθρόλευκο" ρόστερ ήταν σχεδόν αναγκαία. Διότι ο Ντιόγκο Φιγκέιρας ετοιμάζει ήδη βαλίτσες γι' άλλες πολιτείες. Αν οι επόμενες ημέρες θα τον βρουν στην Πορτογαλία (Μπράγκα) ή στην Τουρκία (Αντάλιασπορ) θα εξαρτηθεί από τις προϋποθέσεις (χρήματα, αποζημίωση, συνθήκες, επιθυμία).

Οι δυο τους πάντως παλεύουν για την απόκτησή του, με τον Ολυμπιακό να κερδίζει ένα ποσό για την παραχώρησή του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK