Ιντέγε: "Απίστευτη πρόταση αλλά γιατί να φύγω;"

Ο Μπράουν Ιντέγε εξήγησε τους λόγους που απέρριψε την πλουσιοπάροχη πρόταση που δέχθηκε από Κίνα προ εβδομάδων.

Ιντέγε: "Απίστευτη πρόταση αλλά γιατί να φύγω;"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μπράουν Ιντέγε μίλησε στο " BBC" για τη "χρυσή" πρόταση που έφτασε στα χέρια του από την Κίνα και την οποία απέρριψε προ εβδομάδων.

"Ήταν μια απίστευτη πρόταση για την ομάδα και όσον αφορά τα χρήματα ήταν μεγάλη πρόκληση για κάθε ποδοσφαιριστή, αλλά επέλεξα να μείνω εδώ. Ειλικρινά, δεν έχω λόγο να φύγω από τον Ολυμπιακό. Μου έχουν δείξει αγάπη και αυτό είναι το κατάλληλο μέρος για μένα", δήλωσε αρχικά ο 27χρονος επιθετικός.

Ο Σταύρος Γεωργακόπουλος είχε αποκαλύψει στο Contra.gr ότι οι Κινέζοι προσέφεραν πάνω από 10.000.000 ευρώ για να κάνουν δικό τους τον Ιντέγε, ωστόσο ούτε ο σύλλογος ούτε ο παίκτης ήθελαν το τέλος της συνεργασίας τους σε αυτήν τη φάση.

"Η οικογένειά μου λατρεύει την Ελλάδα και ξεκάθαρα η ευτυχία προηγείται των χρημάτων. Από εκεί που κατάγομαι, είναι εύκολο να ακούς τους ανθρώπους να λένε «πήγαινε στην Κίνα για τα λεφτά. Εγώ, όμως, είμαι χαρούμενος εδώ".

Μιλώντας για την πορεία του στους "ερυθρολεύκους", σημείωσε: "Οι φιλοδοξίες μου είναι ίδιες με του Ολυμπιακού, γιατί ήρθα σε έναν σύλλογο με δυνατή συνήθεια στο να κατακτάει τίτλους και να παίζει συνεχώς στο Champions League. Έχω ατομικούς στόχους και ομαδικούς στόχος. Με το οικογενειακό κλίμα και το μαχητικό πνεύμα στον σύλλογο, πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα μαζί".

"Θέλω να συνεχίσω να κερδίζω τρόπαια και να συνεισφέρω κι εγώ από την πλευρά μου στην ιστορία αυτού του σπουδαίου συλλόγου", κατέληξε ο διεθνής άσος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK