Ιντέγε: "Πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο"

Ο Ιντέγε Μπράουν τόνισε πως αυτό που λείπει από τον Ολυμπιακό είναι η δουλειά, έτσι ώστε να υπάρξει καλύτερη συνεννόηση μεταξύ των ποδοσφαιριστών στον αγωνιστικό χώρο.

Λίγο μετά το τέλος του αγώνα ΑΕΛ - Ολυμπιακός 1-0, ο Αφρικανός άσος μίλησε για την εικόνα των ερυθρόλευκων και στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα θέλει ακόμα χρόνο και δουλειά για να παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο.

"Ήταν δύσκολο να εξηγήσω το λόγο για τον οποίο χάσαμε το παιχνίδι. Τώρα πρέπει να αφήσουμε πίσω μας τον αγώνα με την Λάρισα. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, καθώς έχουμε πολύ δύσκολη βδομάδα μπροστά μας με τον ΑΠΟΕΛ και την ΑΕΚ", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Πρώτη φορά παίζουμε μαζί και ακόμα δεν γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον. Πρέπει να δουλέψουμε στις προπονήσεις, προκειμένου να μπορούμε να συνεργαστούμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο".

Αποστολή στη Χίο ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο μύλος του (αντι)προσφυγικού στη Χίο

Επεισόδια, ξυλοδαρμοί, τραμπουκισμοί, απειλές και μισαλλόδοξος λόγος δηλητηριάζουν τη χιώτικη κοινωνία, βρίσκοντας πρόσφορο έδαφος σε έναν πληθυσμό ταλαιπωρημένο από την κρατική απουσία και την διαχειριστική ανεπάρκεια του προσφυγικού και μεταναστευτικού ζητήματος στο νησί. Ποιοι βρίσκονται από πίσω, ποιος ο ρόλος της Χρυσής Αυγής και ποια η στάση του ορθόδοξου πολιτικού κόσμου. Διαβάστε το τρίτο μέρος της έρευνας του NEWS247 στη Χίο

 

Πρώτη Σελίδα