Ιντέγε: "Βρήκαμε χώρους και πετύχαμε γκολ"

O σκόρερ του δεύτερου γκολ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, Μπράουν Ιντέγε, μίλησε για την προσωπική απόδοσή του, τους λόγους που έφεραν το ευρύ 4-0, ενώ έκανε ειδική μνεία στον ιδιαίτερο πανηγυρισμό του.

Ιντέγε: "Βρήκαμε χώρους και πετύχαμε γκολ"
INTIME SPORTS

O Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι, καθώς επικράτησε με το εμφατικό 4-0 της ΑΕΚ.

Ένας εκ των πρωταγωνιστών των "ερυθρολεύκων", ο Μπράουν Ιντέγε, μίλησε στην κάμερα της NOVA και αναφέρθηκε στην προσωπική απόδοσή του, σχολίασε τους λόγους που έφεραν αυτή την ευρεία νίκη, ενώ έκανε ειδική μνεία στον ιδιαίτερο πανηγυρισμό του.

Αρχικά είπε:

"Δεν νομίζω, πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά, έχω περισσότερα να δώσω στο μέλλον. Είμαι ευχαριστημένος μέχρι στιγμής όμως γιατί βρίσκομαι σε μια ομάδα που μου δίνουν όλα όσα χρειάζομαι για να είμαι παιχνίδι με το παιχνίδι καλύτερος".

Τι έπαιξε ρόλο και στο δεύτερο ημίχρονο ήσασταν καλύτεροι;

"Όταν πετύχαμε το πρώτο γκολ, προσπάθησαν να βγουν για να ισοφαρίσουν, εμείς βρήκαμε πολλούς χώρους. Οποιαδήποτε ομάδα χάνει πρέπει να ανοιχτεί και εμείς βρήκαμε χώρους και καταφέραμε να πετύχουμε τρία γκολ".

Στο παρελθόν είχες δηλώσει ότι δεν απολαμβάνεις το παιχνίδι, τώρα;

"Στο παρελθόν είχα την δυσκολία ότι δεν μου δινόταν πολύ χρόνος συμμετοχής. Υπήρχαν αρκετοί επιθετικοί. Αυτό το αφήνω στο παρελθόν γιατί τώρα είμαι στον Ολυμπιακό και είμαι συγκεντρωμένος στο να κερδίζω παιχνίδι. Είναι ποδόσφαιρο κάποιες φορές είσαι στο σωστό μέρος, κάποιες στο λάθος, τώρα είμαι στο σωστό.

Από την πρώτη στιγμή που είχα έρθει είχα εμπιστοσύνη στις δυνατότητες μου και αυτοπεποίθηση ότι θα τα κατάφερνα, αν δεν είχα δεν θα ερχόμουν εδώ. Ότι έχει γίνει στο παρελθόν το αφήνω πίσω μου έχω συγκεντρωθεί στην σκληρή δουλειά και στις νίκες. Δεν μπορείς να κερδίζεις κάθε παιχνίδι, πρέπει να δουλεύεις σκληρά και να δίνεις τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο".

Ήρθες τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών, ήξερες ότι ερχόσουν σε μια τόσο επιθετική ομάδα;

"Πριν πάρω την απόφαση μου να έρθω εδώ είχα μια συζήτηση με τον μάνατζερ μου, παρακολούθησα κάποια παιχνίδια της ομάδας, είδα ότι είναι αρκετά επιθετική ομάδα. Αυτό είναι το στυλ μου, μια ομάδα που θα μου ταίριαζε, φαντάστηκα τον εαυτό μου σε αυτή την ομάδα και απολαμβάνω που βρίσκομαι εδώ".

Θα ποστάρεις και πάλι φωτογραφία με τον πανηγυρισμό σου όπως έκανες μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ;

"Σίγουρα θα το κάνω. Είναι για τους φιλάθλους, για τον σύλλογο μου και θα το κάνω".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Μαρινάκης: "Απάτη η φετινή ΑΕΚ"

Ολυμπιακός - ΑΕΚ 4-0 (VIDEOS)

Επικό τρολάρισμα Ολυμπιακού σε ΑΕΚ

Τα καλύτερα tweets για το Ολυμπιακός-ΑΕΚ

Ολυμπιακός - ΑΕΚ 4-0 (VIDEOS)

News 24/7

24MEDIA NETWORK