Πήρε και Ερνάνι ο Ολυμπιακός!

Μετά την απόκτηση του Μπράουν Ιντέγε για την επίθεση, ο Ολυμπιακός πήρε και τον μεγάλο πόθο του Μάρκο Σίλβα για τα εξτρέμ, τον Ερνάνι.

Πήρε και Ερνάνι ο Ολυμπιακός!

Δεν πέρασαν παρά 24 ώρες από την κατηγορηματική διάψευση του Ολυμπιακού για τον Ερνάνι όπως σας ενημέρωσε σχετικά το μεσημέρι της Κυριακής το Contra.gr. Στο σχετικό δημοσίευμα είχαμε κρατήσει, ωστόσο, μια πισινή λέγοντας ότι ένα συγκλονιστικό απρόοπτο μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα!

Οι "ερυθρόλευκοι" έκαναν νέο μπάσιμο για τον Ερνάνι, ανεβάζοντας την προσφορά τους, προκειμένου να τον κάνουν δικό τους! Κι όλα αυτά την ίδια ώρα που βρίσκονταν σε εξέλιξη οι συζητήσεις για την αγορά του διεθνούς Νιγηριανού Μπράουν Ιντέιγ, μιας μεταγραφής που ξεπερνά στο κόστος τα 5 εκατομμύρια ευρώ!

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (31/8) την απόκτηση του 24χρονου, χωρίς ωστόσο να γίνονται γνωστές οι λεπτομέρειες της μεταγραφής.

Η ανακοίνωση αναφέρει: "Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Πορτογάλου επιθετικού, Ερνάνι Χόρχε Σάντος Φόρτες".

Ο Ολυμπιακός κάνειι για μία ακόμη σεζόν εντυπωσιακό φινάλε στο μεταγραφικό παζάρι, καθώς πέρα από την επίθεση, ενισχύεται σημαντικά και στις πτέρυγες με τον «νούμερο ένα» στόχο του Μάρκο Σίλβα, τον 24χρονο Ερνάνι. Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό θα υπάρξουν και οι ανάλογες αποχωρήσεις με τους Χάρα και Ντοσεβί να είναι έτοιμοι να αλλάξουν στρατόπεδο, λίγες ώρες πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

Ολα αυτά δεν θα είχαν συμβεί αν δεν έπαιρνε τις σχετικές αποφάσεις και το ανάλογο –οικονομικό- κόστος ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος έστω και την ύστατη ώρα έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να δυναμώσει ακόμη περισσότερο τον Ολυμπιακό. Το αφεντικό του Ολυμπιακού τρελάθηκε…

Δείτε τον Ερνάνι εν δράσει:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Παίρνει τον Μπράουν για την επίθεση ο Ολυμπιακός

Όλες οι εξελίξεις στο μεταγραφικό παζάρι

News 24/7

24MEDIA NETWORK