Και ξαφνικά… εμπόδια για Εμενίκε και Ζιλέ!

Στην γειτονική χώρα υποστηρίζουν ότι ο Ολυμπιακος δεν ασχολούνται πλέον με τον Νιγηριανό επιθετικό της Φενέρμπαχτσε. Στην Γαλλία ο γιος του προέδρου της Ναντ υποστήριξε ότι ο Ζιλέ θα παραμείνει στα "καναρίνια", με τον παίκτη πάντως να… ψηφίζει Πειραιά.

Και ξαφνικά… εμπόδια για Εμενίκε και Ζιλέ!

Όσο περνούν οι μέρες, κορυφώνεται η αγωνία για το τι μέλει γενέσθαι με τα μεταγραφικά ζητήματα του Ολυμπιακού. Τη στιγμή που το απόγευμα της Τετάρτης (28/6) ο Ζιλέ άφηνε να εννοηθεί μέσω φίλων του δημοσιογράφων ότι θα λύσει τη συνεργασία του με τη Ναντ για χατίρι των «ερυθρολεύκων», ήρθε ο πρόεδρος της γαλλικής ομάδας να… φρενάρει την υπόθεση.

«Ο παίκτης ανήκει στη Ναντ και εδώ θα μείνει και του χρόνου. Είναι παίκτης ομάδας», είπε ο γιος του προέδρου της γαλλικής ομάδας, Φρανκ Κιτά, ο οποίος εκτελεί και χρέη γενικού διευθυντή της Ναντ. Επιμένουν πάντως στην Γαλλία ότι ο Ζιλέ θα βρει τη λύση και θα καταφέρει να «σπάσει» το συμβόλαιό του με τα «καναρίνια».

Στο μεταξύ, το όνομα του Εμενίκε της Φενέρμπαχτσε έπαψε να κυκλοφορεί πλέον στην Τουρκία. Ή μάλλον για τελευταία φορά αυτό που ακούστηκε από την γειτονική χώρα ήταν ότι «ο Ολυμπιακός απέσυρε το ενδιαφέρον του».

Από εκεί δηλαδή που είχε συμφωνήσει με την Φενέρ για την απόκτησή του (σ.σ. πάντα σύμφωνα με τους Τούρκους), ξαφνικά οι πρωταθλητές Ελλάδας έκαναν πίσω, επειδή προέκυψε ένα θέμα με τον ποδοσφαιριστή. Υπήρχαν εξ αρχής πληροφορίες ότι ο παίκτης θα ήθελε να πάει σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα.

Λογικά τις επόμενες ώρες θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση γύρω από τον Νιγηριανό επιθετικό, ο οποίος βρίσκεται στη λίστα του Ολυμπιακού.

ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ Ο ΝΤΟΥΓΙΕ ΤΣΟΠ

Τη στιγμή που στην Τουρκία υποστηρίζουν ότι ο Ολυμπιακός εγκατέλειψε την προσπάθεια για τον Εμενίκε, υπάρχουν πληροφορίες για τον Ντούγιε Τσοπ, έναν ποδοσφαιριστή που είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τους «ερυθρόλευκους».

Ο 27χρονος διεθνής Κροάτης επιθετικός ανήκει στην Κάλιαρι και έπαιξε την περασμένη σεζόν δανεικός στην Χιχόν. Στην "Primera Division" είχε 9 γκολ σε 31 συμμετοχές.

Είναι μία περίπτωση, που σύμφωνα με τους καλά γνωρίζοντες, μπορεί να απασχολήσει και μάλιστα ζωηρά τους Πειραιώτες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK