Και μεταγραφή και Champions League για τον Ντα Κόστα

Όχι μόνο βρέθηκε ομάδα που να θέλει τον Μανουέλ Ντα Κόστα, αλλά πρόκειται για ομάδα που διεκδικεί τη θέση της στους ομίλους του Champions League.

Και μεταγραφή και Champions League για τον Ντα Κόστα

Δεν ήταν μυστικό πως ο Μανουέλ Ντα Κόστα είχε, απ' όταν ενημερώθηκε ότι δεν υπολογίζεται στον Ολυμπιακό, ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τουρκικές ομάδες. Ο Μαροκινός στόπερ, μέσω των εκπροσώπων του, έψαχνε καιρό τώρα τον τρόπο να επιστρέψει σε γνωστά γι' αυτόν λημέρια και μετά από αρκετή φημολογία φαίνεται πως βρήκε την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Η Μπασακσεχίρ, που παρουσιάζεται από τους Τούρκους ως επόμενος σταθμός της καριέρας του, δεν είναι τυχαία ομάδα. Γι' αυτό προφανώς και ο 31χρονος αμυντικός περίμενε και δεν έκλεινε όπου κι όπου. Πέρυσι τερμάτισε δεύτερη πίσω από την πρωταθλήτρια Μπεσίκτας και μέσα από το δρόμο των μη πρωταθλητών ψάχνει την παρθενική συμμετοχή της στους ομίλους του Champions League, με πρώτο αντίπαλο τη βελγική Μπριζ.

Σύμφωνα με τα όσα γράφουν οι Τούρκοι, τον Ντα Κόστα ήθελαν κι άλλες ομάδες της γειτονικής χώρας, αλλά τη μάχη κέρδισε η Μπασακσεχίρ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK