Καμπιάσο: "Νιώθω πολύ καλά στον Ολυμπιακό"

O άσος του Ολυμπιακού, Εστέμπαν Καμπιάσο φιλοξενήθηκε στην επίσημη σελίδα του UEFA Champions League στο facebook και απάντησε στις ερωτήσεις των χρηστών, τονίζοντας πως αισθάνεται πολύ καλά στον Ολυμπιακό.

Καμπιάσο: "Νιώθω πολύ καλά στον Ολυμπιακό"
INTIME SPORTS

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου είχαν την ευκαιρία να απευθύνουν ερωτήσεις στον άσο του Ολυμπιακού, Εστέμπαν Καμπιάσο, μέσω της επίσημης σελίδας του Champions League στο facebook.

Ο Αργεντινός μέσος απάντησε σ' αρκετές ερωτήσεις, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, πως αισθάνεται πολύ καλά στον Ολυμπιακό.

Διαβάστε τις κυριότερες απαντήσεις του:

Για τον καλύτερο συμπαίκτη που είχε στην Ίντερ: "Είναι δύσκολο να διαλέξω μόνο έναν. Για τη συνέπεια, τη φιλία του και τις πολλές προσωπικές στιγμές, θα επιλέξω τον Χαβιέρ Σανέτι".

Για τον καλύτερο προπονητή που είχε ποτέ: "Κάθε προπονητής σημαίνει πολλά για όλους τους παίκτες. Όμως, θα επέλεγα τον Χοσέ Πέκερμαν που βοήθησε πολύ στην εξέλιξη μου".

Για το ποδοσφαιρικό είδωλό του: "Είναι ο Φερνάντο Ρεδόνδο".

Για το τι σημαίνει ποδόσφαιρο για τον ίδιο: "Το ποδόσφαιρο είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου. Αν έπρεπε να το περιγράψω με μία λέξη, θα έλεγα "πάθος".

Με ποιον παίκτη θα ήθελε να παίξει μαζί: "Θα ήθελα να αγωνιστώ στην ίδια ομάδα με τον Κακά".

Για το ωραιότερο γκολ της καριέρας του: "Το καλύτερο γκολ της καριέρας είναι αυτό που σημείωσα κόντρα στη Σερβία στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006. Όμως, το πιο σημαντικό ήταν αυτό απέναντι στην Τσέλσι για το Champions League το 2010".

Για το ποια ομάδα υποστηρίζει: "Αρχεντίνος Τζούνιορς".

Για το αν είναι ευχαριστημένος στον Ολυμπιακό: "Ναι, μου αρέσει. Νιώθω πως πολύ καλά κι έχω συναντήσει πολλούς ωραίους ανθρώπους. Είμαι καλά".

News 24/7

24MEDIA NETWORK