Καπίνο: "Ήρθα στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας"

Ενθουσιασμένος για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό δήλωσε κατά την επίσημη παρουσίασή του από την ΠΑΕ ο Στέφανος Καπίνο, τονίζοντας πως ήρθε στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο νεαρός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Στέφανος Καπίνο, κατά την επίσημη παρουσίασή του:

"Στόχος είναι σίγουρα να καταφέρω να καθιερωθώ στον Ολυμπιακό, που είναι η καλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Από εκεί και πέρα υπάρχει ανταγωνισμός, μπροστά μου είναι ένας πάρα πολύ καλός τερματοφύλακας που έχει δείξει την αξία του όλα αυτά τα χρόνια.

Στόχος μου είναι να καταφέρω να δουλέψω με τον Αλέκο Ράντο, ο οποίος με βοηθάει, όπως και τα άλλα παιδιά σε καθημερινή βάση στην προπόνηση, ώστε όταν μου δοθεί η ευκαιρία να είμαι έτοιμος να την αρπάξω και να δικαιώσω τους ανθρώπους που με πίστεψαν".

Καμπιάσο: "Είμαι 100% συγκεντρωμένος στην ομάδα"

"Καταλαβαίνω τον κόσμο που έχει μια ανυπομονησία, όπως και εσείς οι δημοσιογράφοι. Αυτό που σκέφτομαι τώρα, όμως, είναι ο Πλατανιάς και όχι η Μπάγερν Μονάχου.

Πριν το Champions League υπάρχει το ελληνικό πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι ένας παίκτης δεν είναι ποτέ 100% έτοιμος. Πάντα υπάρχει περιθώριο βελτίωσης. Κάθε μέρα που περνάει γνωρίζω καλύτερα την ομάδα. Προσπαθώ να είμαι 100% συγκεντρωμένος".

Γιαννιώτας: "Δεν θα περάσει καλά η Μπάγερν στο Καραϊσκάκη"

Ο Γιάννης Γιαννιώτας μίλησε για τον ανταγωνισμό στη θέση που αγωνίζεται: "Σίγουρα αυτό αποτελεί μία πρόκληση. Όταν έχεις καλούς συμπαίκτες προσπαθείς στην προπόνηση να δείξεις κάτι καλύτερο και γίνεσαι καλύτερος και εσύ. Αυτό μόνο καλό θα μας κάνει και νομίζω ότι μόνο θετικά στοιχεία μπορούμε να πάρουμε από τον μεταξύ μας ανταγωνισμό".

Για τους στόχους στη νέα σεζόν: "Οι δικές μου προσδοκίες και της ομάδας είναι μεγάλες, από τη στιγμή που είμαστε στον Ολυμπιακό. Οι φιλοδοξίες της ομάδας είναι το νταμπλ στην Ελλάδα και μία καλή πορεία στην Ευρώπη".

Για την αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου: "Όλοι γνωρίζουμε ποια είναι η Μπάγερν. Είναι ένας σπουδαίος σύλλογος. Είναι ένας από τους μεγαλύτερους, αν όχι μεγαλύτερος σύλλογος στην Ευρώπη και όλοι γνωρίζουμε πως είναι ο Ολυμπιακός στο Champions League, και νομίζω ότι δεν θα περάσει καθόλου καλά στο Καραϊσκάκη".

Διαβάστε ακόμη:

Η παρουσίαση των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων του Ολυμπιακού