Καρεμπέ: "Δεν είπα ότι θα γινόμουν πορνοστάρ, αλλά ανθρωπολόγος"

Επίθεση στην ισπανική "Marca" έκανε ο Κριστιάν Καρεμπέ, τονίζοντας πως ποτέ δεν είπε ότι θα γινόταν πορνοστάρ και πως οι Ισπανοί αλλοίωσαν τη συνέντευξη που παραχώσησε.

Το γύρο του διαδικτύου έκανε η συνέντευξη που παραχώρησε ο σύμβουλος στρατηγικής του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ, στην ισπανική "Marca", με τον Γάλλο να φέρεται να δηλώνει πως αν δεν γινόταν ποδοσφαιριστής, θα γινόταν πορνοστάρ.

Ωστόσο μόλις το διάβασε ο ίδιος σοκαρίστηκε, γιατί όπως έγραψε στο facebook, αυτός τους είπε "γιατρός ή ανθρωπολόγος" κι αυτοί παράκουσαν! Ο Καρεμπέ δηλαδή τους είπε "antropólogo" κι αυτοί κατάλαβαν "Actor Porno".

Ο Γάλλος λοιπόν θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, γράφοντας τα εξής στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

"Αυτό το μήνυμα είναι για την οικογένεια μου, την κόρη μου, τους φίλους μου, τους ανθρώπους που με ξέρουν τόσα χρόνια και σε αυτούς που συνάντησα αυτές ημέρες, καθώς δημοσιεύτηκε πριν 48 ώρες από τη Marca ένα κείμενο βασισμένο σε μια ηχογραφημένη συνέντευξη μου που δόθηκε στον Σεπτέμβριο στη Μαδρίτη στο περιθώριο μιας εκδήλωσης της La Liga και εξαπλώνεται στο ίντερνετ σαν δηλητήριο. Ο δημοσιογράφος με ρώτησε τι επάγγελμα θα ακολουθούσα αν δεν γινόμουν ποδοσφαιριστής. Η αλήθεια είναι ότι η απάντησή μου δεν ήταν πορνοστάρ ή γιατρός, αλλά ανθρωπολόγος ή γιατρός. Μάλιστα, ταίριαξα την απάντηση μου και με το γεγονός ότι πρόσφατα πήρα μέρος σε ντοκιμαντέρ για τις τελευταίες φυλές του 21ου αιώνα.

Με την ακρόαση του μπορεί να επικρατήσει η απόλυτη σύγχυση. Γι’ αυτό είμαι απογοητευμένος και ανήσυχος που είναι ένα αθλητικό Μέσο που εμπνέει σεβασμό επιτρέπει να συμβεί κάτι τέτοιο. Η ζημιά έχει γίνει, είναι λυπηρό και δεν μπορώ να το αλλάξω. Απλά, εύχομαι αυτή η τρέλα των Μέσων Ενημέρωσης για εντυπωσιακές ιστορίες να μην οδηγήσει σε τόσο απρόσεκτες και ανεύθυνες συμπεριφορές από ανθρώπους που έχουν τέτοια επιρροή και κοινωνική ευθύνη.

Σήμερα είναι τα γενέθλια μου και ήλπιζα να τα περάσω γιορτάζοντας και όχι να έχω αυτό το συναίσθημα.

Ευχαριστώ για την υποστήριξη σας".

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Κριστιάν Καρεμπέ: Μια ξεχωριστή ποδοσφαιρική προσωπικότητα