Κάρολ: "Στον Ολυμπιακό απολαμβάνω το κάθε λεπτό"

Ο Ρόι Κάρολ έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Ολυμπιακό και ευελπιστεί σύντομα να βάλει και τις υπογραφές για την επέκταση του συμβολαίου του για ακόμα ένα χρόνο. Ο Βορειοϊρλανδός παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα «Impartial Reporter» και μίλησε, τόσο για το συμβόλαιό του όσο και για την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου νταμπλ με την φανέλα του Ολυμπιακού.

Κάρολ: "Στον Ολυμπιακό απολαμβάνω το κάθε λεπτό"
carol.jpg INTIME SPORTS

Ο 35χρονος τερματοφύλακας είπε:

Για το πρωτάθλημα: «Ήταν μια καλή σεζόν, πήραμε ξανά το νταμπλ όπως και πέρσι και ήταν σημαντικό επίτευγμα. Τελειώσαμε την περίοδο με μόλις μία ήττα στο πρωτάθλημα και είχαμε ένα νέο τεχνικό, ο οποίος ήρθε στην ομάδα το νέο έτος και έκανε κάποιες αλλαγές. Όλα πάντως ήταν φανταστικά για εμάς. Ειδικά αν σκεφτείτε ότι είχαμε πάρει το πρωτάθλημα δύο μήνες πριν από τη λήξη του».

Για την κατάκτηση του Κυπέλλου: «Θυμάμαι όταν έπαιξα στον τελικό του αγγλικού Κυπέλλου και είχαμε χάσει στα πέναλτι από την Άρσεναλ. Ήμουν πολύ απογοητευμένος. Αυτή τη χρονιά, όμως, κέρδισα το Κύπελλο στην παράταση».

Για το γεγονός ότι επέστρεψε σε υψηλό επίπεδο: «Απολαμβάνω κάθε λεπτό. Ο καθένας θέλει να παίζει σε υψηλό επίπεδο, το υψηλότερο είναι το Τσάμπιονς Λιγκ κι εγώ έπαιξα σε αυτή τη διοργάνωση. Είχα κάποια άσχημα χρόνια όταν δεν ενδιαφερόμουν τόσο για το ποδόσφαιρο, αλλά τώρα έχουν αλλάξει τα πάντα. Εδώ στην Ελλάδα είναι όλα τακτοποιημένα για μένα και την οικογένειά μου και είμαι αφοσιωμένος στο ποδόσφαιρο».

Για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό: «Το συμβόλαιό μου λήγει αλλά νομίζω ότι όλα είναι εντάξει για το επόμενο. Όπως είπα, ο νέος τεχνικός ήρθε πριν από λίγους μήνες και περιμένει να δει ποιούς παίκτες θα πάρει και ποιούς θα διώξει το καλοκαίρι. Μίλησα όμως με κάποιους από την ομάδα για το νέο συμβόλαιο και ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά».

News 24/7

24MEDIA NETWORK