Κασάμι: "Είμαι ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό"

Συνέντευξη σε μέσο της πατρίδας του έδωσε ο Παϊτίμ Κασάμι, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε πως είναι κάτι παραπάνω από χαρούμενος που ο Ολυμπιακός του έδωσε την ευκαιρία να παίξει ενεργό ρόλο στην ομάδα.

Κασάμι: "Είμαι ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό"

Εκτενές αφιέρωμα κάνει το ελβετικό δίκτυο " srf" στον μέσο του Ολυμπιακού Παϊτίμ Κασάμι, ο οποίος επιστρέφει στην εθνική ομάδα της Ελβετίας. Μάλιστα φιλοξενούνται δηλώσεις του 22χρονου μέσου, στις οποίες τονίζει το πόσο ευεργετικά έχει σταθεί στην καριέρα του η ευκαιρία που του έδωσε ο Ολυμπιακός αυτό το καλοκαίρι.

"Ο Ολυμπιακός που έδωσε την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσω στην ομάδα. Είμαι στο σωστό δρόμο και θα συνεχίσω. Αισθάνομαι καλά και είμαι χαρούμενος εδώ.

Ωστόσο για τον ίδιο, μιας από τις πιο κακές στιγμές ήταν η μη κλήση του στο Μουντιάλ της Βραζιλίας: "Υπήρξαν κάποιες άτυχες στιγμές στην καριέρα μου. Αλλά τελικά όλα αυτά με κάνουν δυνατότερο".

Ενώ τέλος δήλωσε περιχαρής που κλήθηκε ξανά στην εθνική Ελβετίας: ''Η κλήση μου στην Εθνική ομάδα με γεμίζει περηφάνια. Είναι πολύ ωραίο να ξαναδώ τους συμπαίκτες που που με κάποιους ήμασταν μαζί από τις μικρές ομάδες".

News 24/7

24MEDIA NETWORK