Κασάμι: "Κανένας να μην το ζήσει"

Με τα μελανότερα των χρωμάτων περιέγραψε τα επεισόδια στη Λεωφόρο στην ελβετική εφημερίδα "Le Matin", ο μέσος του Ολυμπιακού, Παϊτίμ Κασάμι.

Κασάμι: "Κανένας να μην το ζήσει"
INTIME SPORTS

Ο Ελβετός διεθνής μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Μίτσελ και τον Ερίκ Αμπιντάλ ενώ εντόπισε στην ήττα στη Σουηδία από τη Μάλμε, την αιτία αποκλεισμού του Ολυμπιακού, από τη συνέχεια του Champions League.

"Εύχομαι σε κανέναν να μη ζήσει, αυτό που έζησα. Ήταν, αληθινά, μία εμπειρία τραυματική. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ για ημέρες. Στην Αθήνα, ο κόσμος μου έλεγε ότι είναι πράγματα που μπορούν να συμβούν σε ένα ντέρμπι. Αλλά ξεχνάμε, ότι είμαι μόλις 22 ετών", υποστήριξε αρχικά για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Μετά ο Ελβετός άσος, αναφέρθηκε:

Στους στόχους του Ολυμπιακού

"Θέλουμε το νταμπλ. Είμαστε σε καλή θέση για να το καταφέρουμε. Έχουμε πλεονέκτημα έξι βαθμών από τον Παναθηναϊκό και αντιμετωπίζουμε μία ομάδα της δεύτερης κατηγορίας στο Κύπελλο."

Στον Μίτσελ και τον Αμπιντάλ

"Ο Μίτσελ ήταν ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής. Έγραψε την ιστορία της Ρεάλ. Είμαι σίγουρος ότι θα γίνει κι ένας μεγάλος τεχνικός. Όσον αφορά στον Αμπιντάλ, είχα την τύχη να μοιράζομαι το ίδιο δωμάτιο στα ταξίδια. Αισθάνομαι ότι αυτός, δεν είναι ένας άνθρωπος σαν όλους τους άλλους εξαιτίας της ασθένειας με την οποία έπρεπε να παλέψει".

Στην εμπειρία του Champions League

"Το να υπογράψω στην Ελλάδα, ήταν μία συνειδητή επιλογή. Είχα την ευκαιρία να αγωνιστώ στο Champions League. Σκόραρα, απέναντι στη Γιουβέντους και είχα τρεις ασίστς, στη φάση των ομίλων. Δυστυχώς, αποκλειστήκαμε, εξαιτίας της ήττα στο Μάλμε. Κατάλαβα τι μπορεί να φέρει σε έναν ποδοσφαιριστή το Champions League. Όταν παίζεις στο Τορίνο, ή στη Μαδρίτη πρέπει να ξεπεράσεις τα όριά σου".

News 24/7

24MEDIA NETWORK