Κασάμι: "Να πετύχουμε κάτι που δεν έχουμε ξανακάνει"

Για το ρεκόρ που κυνηγάει ο Ολυμπιακός μίλησε ο Παϊτίμ Κασάμι και αναφέρθηκε ακόμη στους στόχους του τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο, αλλά και στον κίνδυνο ενός Grexit.

Κασάμι: "Να πετύχουμε κάτι που δεν έχουμε ξανακάνει"

Διαβάστε τι είπε στην NOVA:

Για τα ρεκόρ του Ολυμπιακού: «Κοιτάμε τους στόχους μας. Θέλουμε να πηγαίνουμε σε κάθε παιχνίδι και καλύτερα. Μας έχουν απομείνει δύο παιχνίδια και προσπαθούμε πάντα για τη νίκη. Αν σπάσουμε και κάποια ρεκόρ, ακόμη καλύτερα γιατί έτσι φαίνεται πως έχουμε κάνει καλή δουλειά φέτος».

Για το μυστικό της πορείας: «Από την αρχή της χρονιάς έχουμε μπει με τον καλύτερο τρόπο. Έχουμε υψηλή αυτοπεποίθηση και αυτό κάνει πιο εύκολα τα πράγματα στο παιχνίδι. Είμαστε χαρούμενοι και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι».

Για το κίνητρο που έχουν οι παίκτες για να αποδίδουν καλά παρότι έχει κριθεί προ πολλού ο τίτλος: «Όλοι οι παίκτες έχουν κίνητρο και προσπαθούμε να είμαστε σε καλή φόρμα για να τα πάμε καλά. Πάντα είμαστε υποχρεωμένοι να νικάμε. Εγώ και ο Ντουρμάζ για παράδειγμα έχουμε το Euro, ενώ υπάρχουν και παίκτες που έχουν προσωπικούς στόχους».

Για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο: «Κάθε αντίπαλος θέλει να μας δυσκολέψει, αλλά πρέπει να παίξουμε με αυτοπεποίθηση. Αν το κάνουμε και είμαστε όλοι 100% συγκεντρωμένοι θα πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Για τα όνειρά του για τον Ολυμπιακό: «Θέλω κάθε χρόνο να τα πηγαίνουμε καλύτερα. Ελπίζω του χρόνου να τα πάμε καλύτερα στην Ευρώπη και να πετύχουμε κάτι που δεν έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός ποτέ. Αυτό είναι και το δικό μου όνειρο. Φέτος τα καταφέραμε κάπως, αλλά θέλουμε να φτάσουμε κάπου που δεν έχει φτάσει κανείς και φυσικά να κατακτήσουμε όποιον τίτλο μπορούμε».

Για τον κίνδυνο του Grexit: «Θα πρέπει να γίνει ό,τι είναι δυνατό για να μην υπάρχει πρόβλημα με τη συμμετοχή στην Ευρώπη. Όλοι θέλουμε να παίξουμε στην Ευρώπη. Είναι κάτι πολύ σημαντικό κι ελπίζω να μην πάει κάτι στραβά. Θα είναι κρίμα και ελπίζω εκείνοι που χειρίζονται την υπόθεση να βρουν τη λύση».

Για τους στόχους με την Ελβετία στο Euro: «Είναι πολύ σημαντικό να περάσουμε από τη φάση των ομίλων και μετά από εκεί όλα είναι πιθανά».

Για το αν ονειρεύεται κάτι αντίστοιχο με την επιτυχία της Ελλάδας το 2004: «Γιατί όχι;».

Photo Credits: Action images

News 24/7

24MEDIA NETWORK