Ποιος άλλος Γάλλος προπονητής αποκάλυψε πρόταση του Ολυμπιακού

Μετά τον Ρεμί Γκαρντ, ακόμη ένας Γάλλος προπονητής, το όνομα του οποίου είχε ακουστεί για τον Ολυμπιακό, παραδέχτηκε με δηλώσεις του ότι είχε πρόταση από τους "ερυθρόλευκους". Ποιος ο λόγος που δεν προχώρησε όμως η περίπτωσή του;

St. Etienne coach Christophe Galtier after the Europa League Group C soccer match between St. Etienne and Anderlecht at the Constant Vanden Stock stadium in Brussels on Thursday, Dec. 8, 2016. (AP Photo/Olivier Matthys)
St. Etienne coach Christophe Galtier after the Europa League Group C soccer match between St. Etienne and Anderlecht at the Constant Vanden Stock stadium in Brussels on Thursday, Dec. 8, 2016. (AP Photo/Olivier Matthys) AP

Ο κοουτς της Σεντ Ετιέν, Κριστόφ Γκαλτιέ, αποκάλυψε πως είχε επικοινωνία με τον Φρανσουά Μοντεστό, ο οποίος του μετέφερε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Μιλώντας στον Τύπο της πατρίδας του ο Γάλλος τεχνικός αναφέρθηκε στο τηλεφώνημα που δέχτηκε από τον τεχνικό διευθυντή του Ολυμπιακού και αποκάλυψε όσα αναφέρθηκαν στη συνομιλία τους:

« Ο Φρανσουά Μοντέστο, ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού, τον οποίο ήθελα να φέρω στη Σεντ Ετιέν όταν ακόμα ήταν αμυντικός της Μονακό, μου τηλεφώνησε στις 3 Μαΐου και μου έκανε γνωστό ότι ο πρόεδρός του με ήθελε εκεί.

Του εξήγησα ότι ήταν πολύ νωρίς για να αποφασίσω κάτι σχετικά με το μέλλον μου. Θα μπω στο νοσοκομείο στις 28 του μήνα για να πραγματοποιήσω την χειρουργική επέμβαση στο ισχίο την επόμενη μέρα. Αυτή η επέμβαση είχε προγραμματιστεί είτε έμενα στη Σεντ Ετιέν είτε όχι. Αυτό δεν θα με αποτρέψει από το να επανέλθω στα καθήκοντά μου μετά από τρεις ή τέσσερις εβδομάδες», σημείωσε ο Γκαλτιέ, φέρνοντας στο "φως" έναν από τους λόγους που δεν του επέτρεψαν να αποδεχτεί την πρόταση των "ερυθρόλευκων".

Photo Credits: AP Photo/Olivier Matthys

News 24/7

24MEDIA NETWORK