Κλείνει Αφελάι ο Ολυμπιακός (VIDEO)

Ο Ιμπραχίμ Αφελάι βρίσκεται πολύ κοντά στον Ολυμπιακό. Ο διεθνής Ολλανδός μεσοεπιθετικός ανήκει στην Μπαρτσελόνα, αλλά βρίσκεται εκτός πλάνων του Λουίς Ενρίκε και βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Κλείνει Αφελάι ο Ολυμπιακός (VIDEO)

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ολλανδικού ποδοσφαίρου την προηγούμενη δεκαετία, ο ηγέτης της Αϊντχόφεν για 7 χρόνια με 217 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και 38 τέρματα, δεν δικαίωσε ποτέ τις προσδοκίες.

Η μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα του Πεπ Γκουαρδιόλα τον Ιανουάριο του 2011 αποτέλεσε το ζενίθ της καριέρας του. Έκανε κάποιες εμφανίσεις ως αλλαγή μέχρι να βρει τα πατήματά του και πανηγύρισε το Champions League και το πρωτάθλημα εκείνης της σεζόν.

Τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους, όμως, υπέστη ρήξη χιαστών, με συνέπεια η καριέρα του να πάρει την κατιούσα. Το σπουδαίο ταλέντο του τον κράτησε στους "μπλαουγκράνα", αλλά η σεζόν ήταν χαμένη.

Δίχως χρόνο συμμετοχής, παραχωρήθηκε δανεικός στη Σάλκε τη σεζόν 2012-2013, αλλά ένας μυικός τραυματισμός σε υποχρεώσεις του με την εθνική Ολλανδίας τον έθεσε νοκ άουτ τον Νοέμβριο. Οι ευπαθείς μύες του και το ιατρικό επιτελείο της Σάλκε τον πρόδωσαν κι άλλες φορές και ο Αφελάι δεν αγωνίστηκε ξανά στη Γερμανία.

Η περσινή σεζόν άρχισε με νέα εγχείρηση στον μηρό, με συνέπεια να τεθεί νοκ άουτ για ακόμα 4 μήνες και να χάσει και αυτήν τη χρονιά.

Φέτος ο Αφελάι δεν βρίσκεται στα πλάνα του νέου προπονητή των Καταλανών, Λουίς Ενρίκε, με συνέπεια να αναζητάει νέο σταθμό στην καριέρα του, ώστε να κάνει μία δεύτερη αρχή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK