"Κλωτσάνε" για τον Ουζουνίδη οι οργανωμένοι

O Mαρίνος Ουζουνίδης είναι εκ των φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού, εξέλιξη όμως που δεν βρίσκει σύμφωνη μερίδα των οργανωμένων των πρωταθλητών.

"Κλωτσάνε" για τον Ουζουνίδη οι οργανωμένοι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η επιλογή του Μαρίνου Ουζουνίδη ως κύριου στόχου για τη θέση του προπονητή στον Ολυμπιακό στη μετά Βίκτορ εποχή δεν έχει προκαλέσει ενθουσιασμό ακριβώς στον κόσμο της ομάδας.

Για την ακρίβεια μερίδα οργανωμένων δεν επιθυμούν να γίνει αυτός ο γάμος και έχουν φροντίσει ήδη να στείλουν τα πρώτα μηνύματα δυσαρέσκειας εκεί που πρέπει.

Η αντίθετη άποψη μελών της Θύρας 7 βέβαια δεν δεσμεύει σε καμία περίπτωση τη διοίκηση του Ολυμπιακού, είναι όμως σαφές ότι αν ο νέος προπονητής έχει να αντιμετωπίσει και τέτοιου είδους σκοτούρες τότε η θητεία του θα είναι προβληματική από την αρχή.

Δεν είναι εξακριβωμένο ποιος είναι ο λόγος για τον οποίο οι οργανωμένοι δεν πετούν τη σκούφια τους για την περίπτωση Ουζουνίδη.

Είναι πάντως γεγονός ότι ως ποδοσφαιριστής ο Εβρίτης τεχνικός έχει συνδέσει το όνομά του με τον Παναθηναϊκό (θητεία από το 1992 έως το 1997 με δύο πρωταθλήματα και τρία Κύπελλα) ενώ ως προπονητής έχει κάνει πρωταθλητισμό μόνο στην Κύπρο με τον ΑΠΟΕΛ.

Το καλοκαίρι του 1997 πάντως ο.... ποδοσφαιριστής Ουζουνίδης μίλησε με τον Ολυμπιακό (όταν είχε τελειώσει πια το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό) αλλά τότε προτίμησε να υπογράψει στη γαλλική Χάβρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Αυτή είναι η ρήτρα του Ουζουνίδη
Ετσι θα πάρει τον Ουζουνίδη ο Ολυμπιακός

News 24/7

24MEDIA NETWORK