Κόκκαλης: "Ήθελα να γνωρίσω τον Μάρκο Σίλβα"

Ο Σωκράτης Κόκκαλης βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και τα είπε από κοντά με τον Μάρκο Σίλβα, τονίζοντας με δήλωσή του ότι ήθελε να γνωρίσει από κοντά τον Πορτογάλο προπονητή.

Κόκκαλης: "Ήθελα να γνωρίσω τον Μάρκο Σίλβα"

Ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακός μίλησε για το γεγονός "Γαύρο", τονίζοντας:

"Στα 17 χρόνια στον Ολυμπιακό έχω αλλάξει 18 προπονητές. Ο Μάρκο Σίλβα με έχει εντυπωσιάσει και ήθελα να τον γνωρίσω από κοντά. Είναι αποκάλυψη. Συγχαρητήρια στον Βαγγέλη Μαρινάκη που τον έφερε. Αυτός ο μικρός Πορτογάλος αξίζει. Και ήθελα να πάω να τον δω και να του το πω. Κι αξίζουν μπράβο στον πρόεδρο του Ολυμπιακού που τον έφερε. Γιατί κάποιος τον έφερε, δεν ήρθε μόνος του".

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ