Κόντρα στην Γαλλία με άρωμα... Ολυμπιακού!

Η "μάχη" της Αζαξιό με την Χάβρη για τα πλέι οφ ανόδου στη μεγάλη κατηγορία, είχε... άρωμα από Ολυμπιακό. Ο "νέος" Μαντί Καμαρά αντιμετώπισε τον "στόχο" Ζαν-Φιλίπ Ματετά. Ποιος από τους δύο βγήκε κερδισμένος;

Κόντρα στην Γαλλία με άρωμα... Ολυμπιακού!

Δεν αποτελεί πια μυστικό ότι ο Μαντί Καμαρά της Αζαξιό από τη νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται με την φανέλα του Ολυμπιακού. Πριν αποχωρήσει, όμως από την Κορσική πρέπει να τακτοποιήσει κάποια σημαντική... εκκρεμότητα. Ποια είναι αυτή; Να οδηγήσει την ομάδα του στη μεγάλη κατηγορία!

Το πρώτο βήμα έγινε στο μπαράζ ανόδου κόντρα στη Χάβρη και πλέον, απομένει η τελική μονομαχία με την Τουλούζ που θα κρίνει το εισιτήριο για την Ligue 1.

Ο 21χρονος αμυντικός μέσος από τη Γουινέα ήταν αυτός που σκόραρε στα... χασομέρια του αγώνα (120+5'), και "έγραψε" με ξερό σουτ το τελικό 2-2, στέλνοντας το ματς στην παράταση. Εκεί, η παρουσία του ήταν εξίσου καταλυτική, αφού βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα του να πάρει τη πρόκριση στα πέναλτι.

Άρα λοιπόν, η Αζαξιό του "νέου" Καμαρά in, ενώ η Χάβρη του... ερυθρόλευκου "στόχου" Ζαν-Φιλίπ Ματετά που σκόραρε δύο γκολ (36', 111' ΠΕΝ) out. Ποιο είναι το κοινό σημείο των δύο ποδοσφαιριστών; Κινούνται σε Πειραιώτικο background.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός που ψάχνει νέους... Πάπε Σισέ σε γαλλικό έδαφος, έκλεισε τον Καμαρά την μεταγραφική περίοδο του χειμώνα, ενώ όσον αφορά την περίπτωση του 21χρονου Γάλλου επιθετικού τα πράγματα είναι λίγο πιο σύνθετα.

Όπως αναφέρουν τα γαλλικά ΜΜΕ, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς φέρεται να βρίσκεται στην κούρσα της υπογραφής του νέου... Τρεζεγκέ, που κοστολογείται στα 2.500.000€, χωρίς, ωστόσο να διευκρινίζεται αν έχει υπάρξει επίσημη πρόταση ή όχι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK