Στο μυαλό του Μπέντο και η αλλαγή στον "άσο"

Ο Πάουλο Μπέντο στη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας τη σεζόν 2007-08 έκανε "τράμπα" τους τερματοφύλακες στο πορτογαλικό πρωτάθλημα και την Ευρώπη. Θα κάνει το ίδιο με Καπίνο και Λεάλι;

Στο μυαλό του Μπέντο και η αλλαγή στον "άσο"

Έχει γίνει της... μόδας αυτή η ιστορία με τους τερματοφύλακες. Άλλος να παίζει δηλαδή στο πρωτάθλημα και άλλος στο Champions League ή στο Europa League. Το κάνει η Μπαρτσελόνα, το έκανε στο παρελθόν έστω και για λίγο και ένας πρώην προπονητής του Ολυμπιακού!

Ποιος ήταν αυτός; Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ. Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε ενημερώσει τον Ρόι Κάρολ το καλοκαίρι του 2012, ότι θα είναι ο βασικός γκολκίπερ στα ματς του πρωταθλήματος και πώς ο Μέγερι θα αγωνιζόταν στην Ευρώπη. Αυτό δεν κράτησε βέβαια για πολύ καιρό. Ο Ούγγρος τερματοφύλακας έπαιξε μόλις στις πρώτες δύο αγωνιστικές, στην εντός έδρας ήττα από την Σάλκε (1-2) και στην εκτός έδρας ήττα από την Άρσεναλ (1-3). Ο Κάρολ ήταν αυτός που στην πορεία πήρε επ' ώμου και τα ευρωπαϊκά ματς.

Το έχει κάνει και ο Μπέντο στο παρελθόν και συγκεκριμένα την περίοδο 2007-08 με τους Βλάντιμιρ Στοϊκοβιτς και Ρουί Πατρίτσιο να μοιράζονται τα παιχνίδια...

Γιατί τα γράφουμε όλα αυτά; Επειδή αναπτύχθηκε μία φημολογία ότι δεν αποκλείεται να το δούμε και φέτος στον Ολυμπιακό με τον Καπίνο και τον Λεάλι. Με τον Έλληνα γκολκίπερ δηλαδή να παίζει στη Σούπερ Λίγκα και τον Ιταλό στην Ευρώπη, αρχής γενομένης από το ματς της Πέμπτης με την Γιουνγκ Μπόις!

Μένει να φανεί το βράδυ της Πέμπτης (15/9, 20.00) αν αυτή η φημολογία έχει βάση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

O μικρός... ερυθρόδερμος που "τρέλανε" το Καραϊσκάκη!
Ολυμπιακός ο... ταχυδρόμος!
Στου δρόμου τα... μισά ο Μάριν!

News 24/7

24MEDIA NETWORK