Μπέντο σε Ανσαριφάρντ: Είσαι ο τρίτος φορ!

Ξεκάθαρο το μήνυμα του Πορτογάλου τεχνικού προς τον Ανσαριφάρντ με την ανακοίνωση της αποστολής για το παιχνίδι με την Ξάνθη (21/1, 19.30). Πυρετό ανέβασε ο Λεάλι, “μέσα” ο Μανθάτης παρά το γεγονός ότι δεν βρίσκεται στο 100%. Εκτός και ο Τσόρι.

Μπέντο σε Ανσαριφάρντ: Είσαι ο τρίτος φορ!

Για τους καλά γνωρίζοντες τα του Ρέντη, ο αποκλεισμός του Καρίμ Ανσαριφάρντ δεν προκάλεσε έκπληξη σε κανέναν. Αντιθέτως, θα προκαλούσε έκπληξη η παρουσία του στη 18άδα του αγώνα με την Ξάνθη.

Ο Ιρανός ήξερε σε ποια ομάδα πήγαινε. Ήξερε ότι στα μάτια του Μπέντο θα ήταν αρχικά η τρίτη επιλογή στους φορ πίσω από τους Ιντέγιε και Καρντόσο. Κι αν για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης υπήρχε η δικαιολογία ότι είχε κάνει μόλις δύο προπονήσεις με την ομάδα, αυτή τη φορά του έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα ότι "παραμένεις για εμένα τρίτος φορ"!

Δεν έχει αλλάξει κάτι ως προς τις... προτιμήσεις του Πορτογάλου τεχνικού και μένει να φανεί αν θα αλλάξει αυτό στην πορεία. Το πιθανότερο είναι ο Ανσαριφάρντ να είναι στη διάθεση του Μπέντο για το ματς Κυπέλλου με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη. Αυτή ήταν η αίσθηση που επικρατούσε το βράδυ της Πέμπτης (19/1).

Κατά τ' άλλα ο Λεάλι ανέβασε πυρετό και δεν μπορούσε να βοηθήσει. Οπότε, επιστρέφει ο Καπίνο μετά από δυόμισι μήνες. Επίσης, εκείνο που προκάλεσε εντύπωση είναι η παρουσία του Μανθάτη στη 18άδα, μιας και κουβαλάει ένα αιμάτωμα από το χτύπημα του Ιγκλέσιας και δεν είναι ακόμα στο 100%.

Στην εξέδρα θα μείνουν οι τραυματίες Μποτία και Μάρτινς, αλλά και οι Μπουχαλάκης, Ντομίνγκες για λόγους τακτικής.

Αναλυτικά η αποστολή: Ανδρούτσος, Καμπιάσο, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Σισοκό, Ντε Λα Μπέγια, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Μανθάτης, Μάριν, Μιλιβόγεβιτς, Νικολάου, Ρέτσος, Σεμπά, Βιάνα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK