Ξαναέκλεισε την πόρτα στον Μάριν ο Μπέντο!

Παρά το κλίμα που επικρατούσε την Τρίτη (28/2) ότι ο Γερμανός χαφ θα έπαιρνε ακόμα και θέση βασικού στο Περιστέρι, ο Μπέντο προτίμησε να τον αφήσει και πάλι εκτός αποστολής.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΣΠΑΡΤΗ - ΟΣΦΠ (Eurokinissi Sports / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΣΠΑΡΤΗ - ΟΣΦΠ (Eurokinissi Sports / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI SPORTS

Τα σημάδια κόπωσης είναι εμφανή σε αρκετά από τα "βαριά χαρτιά" του Ολυμπιακού, με πρώτους-πρώτους τους Σεμπά, Φορτούνη και Ελιουνούσι. Θα περίμενε κανείς ότι επειδή ακολουθεί μία τριάδα αγώνων – φωτιά με Ατρόμητο, ΠΑΟΚ και Μπεσίκτας, ο Μάρκο Μάριν θα επέστρεφε στη 18άδα. Κι όχι μόνο θα επέστρεφε στην αποστολή, αλλά θα ήταν και στο αρχικό σχήμα για να άφηνε έξω έναν εκ των τριών.

Τελικά, ο Πάουλο Μπέντο αποφάσισε να τον αποκλείσει από την αποστολή και να πάει στο Περιστέρι με τους ποδοσφαιριστής που έχει χρησιμοποιήσει στο μεγαλύτερο κομμάτι της σεζόν. Η αίσθηση πάντως ήταν ότι ο Μάριν αν δεν βρεθεί στη 18άδα για τον Ατρόμητο, θα είναι στο αεροπλάνο για Θεσσαλονίκη και το ματς με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή (5/3).

Από εκεί και πέρα, ο Πορτογάλος τεχνικός απέκλεισε και τον Αλί Σισοκό, ο οποίος μετά την Οσμάνλισπορ παρουσίασε μία εικόνα που χρειάζεται μία ειδική μεταχείριση. Προφανώς τον έχει στο μυαλό του για να τον βάλει βασικό στην Μπεσίκτας την παραπάνω Πέμπτη (9/3).

Έξω έμειναν επίσης οι Μάρτινς (προληπτικά), Βιάνα (τραυματίας), Καπίνο (τραυματίας), Καμπιάσο (για λόγους τακτικής) και Τσόρι (κλινήρης, αλλά ακόμα και καλά να ήταν θα έμενε έξω).

Αναλυτικά η αποστολή: Ανδρούτσος, Ανσαριφάρντ, Μποτία, Μπουχαλάκης, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Λεάλι, Μανθάτης, Νικολάου, Παρέδες, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK