Την Πέμπτη ξεκαθαρίζει το σίριαλ Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό

Tην Πέμπτη κοινή δήλωση Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Ερνέστο Βαλβέρδε για να ξεκαθαρίσει το θέμα παραμονής του Ισπανού στον πάγκο του Ολυμπιακού. Εμφαντική νίκη των "ερυθρολεύκων" στους Ζωσιμάδες (4-0). Δείτε videos από την αναμέτρηση.

Την Πέμπτη ξεκαθαρίζει το σίριαλ Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό

Βαγγέλης Μαρινάκης και Ερνέστο Βαλβέρδε θα κάνουν το μεσημέρι της Πέμπτης (14:30) για να αναφερθούν το περίφημο θέμα της παραμονής του Ισπανού και τη νέα σεζόν. Τώρα που οδεύουμε προς το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων και αφού το Πάσχα πέρασε, την Πέμπτη θα μάθουμε το μέλλον της συνεργασίας.

Οπως έχουμε γράψει τις προηγούμενες μέρες, φαίνεται πως θα οδηγηθούμε στο διαζύγιο, αφού επιθυμία του Βαλβέρδε είναι να επιστρέψει στην πατρίδα του. Τίποτα, όμως, δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο και τα πάντα θα τα μάθουμε στην κοινή δήλωσή τους.

Ο Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει τον Ερνέστο Βαλβέρδε και τη νέα σεζόν, αλλά δεν θα σταθεί εμπόδιο στην ενδεχόμενη επιθυμία του να αποχωρήσει. Αν αυτό συμβεί και οριστικοποιηθεί την Πέμπτη, τότε οι Πειραιώτες θα βάλουν μπροστά τις άλλες λύσεις που έχουν. Οπως έχουμε γράψει ξανά, πρώτη επιλογή είναι η Ισπανία, αφού το μοντέλο Βαλβέρδε άρεσε και έπιασε.

Η λογική, πάντως, της κοινής δήλωσης, ίσως να σημαίνει το οριστικό τέλος του σίριαλ, που σημαίνει ότι ο Βαλβέρδε θα περάσει την πόρτα της εξόδου. Ιδωμεν...

News 24/7

24MEDIA NETWORK