Κωνσταντόπουλος: "Η καλύτερη απόφαση"

Ο διευθυντής Μάρκετινγκ και επικοινωνίας του Stoiximan.gr, Πάνος Κωνσταντόπουλος, μίλησε στον Sport24 Radio για την συνεργασία με την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ακούστε όσα δήλωσε.

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε το μεσημέρι της Τρίτης (13/10) την έναρξη της συνεργασίας του με τη στοιχηματική εταιρεία Stoiximan.gr και ο διευθυντής μάρκετινγκ και επικοινωνίας της, Πάνος Κωνσταντόπουλος μίλησε στον Sport24 Radio:

Για το αν ο Ολυμπιακός ήταν η καταλληλότερη επιλογή για την είσοδο της Stoiximan.gr στο ποδόσφαιρο: "Δεν μπορούσαμε να πάρουμε καλύτερη απόφαση από τη συνεργασία μας με τον Ολυμπιακός, που είναι η κορυφαία ελληνική ομάδα και έχει μεγάλες διακρίσεις. Το πάντρεμα των δύο πλευρών είναι ότι καλύτερο και αυτό θα φανεί στο μέλλον".

Για το κοινωνικό πρόσωπο της Stoiximan.gr και της ΠΑΕ Ολυμπιακός: "Η επιστροφή στην κοινωνία είναι βασικό μέλημα τόσο για την εταιρεία μας, όσο και για Ολυμπιακό. Με αυτό ως κοινό άξονα θα κάνουμε πολλές ενέργειες από κοινού και είναι σίγουρο ότι θα μείνουν όλοι ικανοποιημένοι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ολυμπιακός - Stoiximan.gr: Θρυλική συμφωνία