Λαχτάρισαν με Ταχτσίδη στον Ολυμπιακό

Μία μονομαχία ανάμεσα σε Παναγιώτη Ταχτσίδη και Αλείς Ρομαό είχε ως αποτέλεσμα ο πρώτος να πέσει και να... σφαδάζει από τους πόνους. Κινητοποιήθηκε άμεσα το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού, τι έδειξαν οι πρώτες εξετάσεις.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΕΝΚ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ  (EUROKINISSI SPORTS / LATO KLODIAN)
taxtsidis romao EUROKINISSI

Ένα λόγο παραπάνω έχουν πλέον οι παίκτες του Ολυμπιακού για να δείξουν... υπερβάλλοντα ζήλο στις προπονήσεις και τους αγώνες που απομένουν. Η παρουσία του Πέδρο Μάρτινς στην Ελλάδα, αποτελεί κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές, ενόψει των τελικών αποφάσεων του νέου τεχνικού των "ερυθρολεύκων".

Στην προπόνηση της Πέμπτης πάντως είχαμε ένα... ατύχημα. Ταχτσίδης και Ρομαό συγκρούστηκαν πόδι με πόδι, με αποτέλεσμα ο Έλληνας άσος να πέσει κάτω και να δείχνει πως υποφέρει. Η κινητοποίηση του ιατρικού τιμ ήταν άμεση, με τον 27χρονο άσο να πηγαίνει αμέσως για εξετάσεις!

Ευτυχώς για τον ίδιο η μαγνητική ήταν καθαρή και απέφυγε τα χειρότερα, όμως θα κάνει νέο κύκλο εξετάσεων την Παρασκευή, έτσι ώστε να ξεκαθαρίσει το μέγεθος της ζημιάς. Σε πρώτη φάση πάντως, ο Ταχτσίδης χάνει το παιχνίδι με την Κέρκυρα στο "Καραϊσκάκης" και... βλέπουμε.

Την αναμέτρηση θα δει από κοντά ο Πέδρο Μάρτινς, ο οποίος στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την πατρίδα του για προσωπικούς λόγους. Ο προγραμματισμός πάντως... τρέχει με χίλια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK