Λεάλι: "Πρόκληση ο Ολυμπιακός"

Ο Νικόλα Λεάλι υποστήριξε ότι ο Ολυμπιακός είναι μια πρόκληση για την καριέρα του και τόνισε ότι το Champions League είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές. Δείτε σε VIDEO όσα δήλωσε στο Olympiacos TV.

Λεάλι: "Πρόκληση ο Ολυμπιακός"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, το κίνητρο που έχει και την προοπτική του Champions League μίλησε ο Νικόλα Λεάλι στην κάμερα του Olympiacos TV, στέλνοντας το δικό του μήνυμα στον κόσμο των Πειραιωτών.

"Είμαι πολύ ευχαριστημένος και είναι πολύ σημαντική πρόκληση να έρθεις σε ένα νικηφόρο σωματείο σαν τον Ολυμπιακό, την ομάδα με τις περισσότερες νίκες στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει κάτι άλλο από το να είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και με τεράστια κίνητρα για αυτή τη νέα περιπέτεια.

Δεν έχω αγωνιστεί μέχρι στιγμής στο Champions League, όμως η διοργάνωση αυτή αποτελεί το όνειρο όλων των ποδοσφαιριστών και νομίζω ότι για ένα νικηφόρο σωματείο όπως είναι ο Ολυμπιακός, είναι ένα στοιχείο πολύ σημαντικό και βασικό.

Συνεπώς, το να αγωνιστούμε εκεί, αποτελεί σίγουρα τον πρώτο στόχο και το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν που θα γίνει, θα είναι για το Champions League, κατά συνέπεια είναι πολύ σημαντικό για όλους μας!

Στους φιλάθλους του Ολυμπιακού μπορώ να πω μόνο ότι θα δώσω τα πάντα για τη φανέλα αυτή, ότι είναι μία πολύ σημαντική φανέλα, ότι έχει κερδίσει πολλά και ότι πρέπει να συνεχίσει να κερδίζει.

Έχω, λοιπόν, πολλά κίνητρα και προθυμία για πολλή δουλειά, προκειμένου να πετυχαίνουμε πάντα σημαντικούς στόχους", τόνισε χαρακτηριστικά ο 23χρονος πορτιέρε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK