Λεβαδειακός όπως λέμε… ΑΠΟΕΛ!

Πώς αναμένεται να παραταχθεί το μεσημέρι της Κυριακής (4/12, 15.00) ο Ολυμπιακός κόντρα στον Λεβαδειακό. Το μυαλό του Μπέντο που είναι στον ΑΠΟΕΛ και στην… Κέρκυρα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΓΚ ΜΠΟΙΣ.ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΠΕΝΤΟ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΓΚ ΜΠΟΙΣ.ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΠΕΝΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΓΚ ΜΠΟΙΣ.ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΠΕΝΤΟ

Δεν είχε χρόνο να προετοιμαστεί ο Ολυμπιακός όπως θα ήθελε για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό (4/12, 15.00). Μία προπόνηση όλη κι όλη έκανε εξαιτίας του μεσοβδόμαδου αγώνα Κυπέλλου στα Χανιά.

Οπότε ο Μπέντο περισσότερο συντήρηση έκανε παρά μία προπόνηση με «τσίτα τα γκάζια»! Δεν το κρύβουν στο Ρέντη ότι το μυαλό τους βρίσκεται και στον ΑΠΟΕΛ. Το γεγονός ότι ο Ρέτσος για παράδειγμα έμεινε εκτός αποστολής για να είναι έτοιμος στο 100% με τους Κύπριους, δείχνει και το πόσο ανυπομονούν να έρθει το παιχνίδι της Πέμπτης (8/12).

Και να ήταν μόνο αυτό; Εδώ ο Μπέντο προσανατολίζεται στο να κατεβάσει τον Ντα Κόστα και τον Βιάνα στο κέντρο της άμυνας κόντρα στον Λεβαδειακό, έτσι ώστε να κάνει και μία «πρόβα τζενεράλε» ενόψει του αγώνα με τους πρωταθλητές Κύπρου.

Βλέπετε, ο Αλμπέρτο Μποτία είναι τιμωρημένος από το ματς της Λευκωσίας και αναγκαστικά ο Μπέντο θα πάει στην επιλογή των Ντα Κόστα και Βιάνα. Ο Ρέτσος το πιθανότερο είναι να βρεθεί στο αριστερό άκρο της άμυνας, μιας και ο Ντε Λα Μπέγια έδειξε στα Χανιά ότι είναι επηρεασμένος από τη δίμηνη απραξία. Εκτός πια κι αν εμφανιστεί ένας «τούρμπο» Ντε Λα Μπέγια κόντρα στον Λεβαδειακό…

Ο Μπέντο όμως δεν έχει στο μυαλό του μόνο τον ΑΠΟΕΛ. Ακόμα δεν έχει ξεπεράσει το 0-0 με την Κέρκυρα την περασμένη Κυριακή. Θορυβήθηκε με εκείνη την ισοπαλία. Όλοι στο Ρέντη πίστευαν ότι εύκολα ή δύσκολα θα ξεπερνούσαν το εμπόδιο των «Φαιάκων». Πέταξαν ωστόσο ένα ημίχρονο στα σκουπίδια και όταν αποφάσισαν οι «ερυθρόλευκοι» να επιτεθούν (έστω και με ανορθόδοξο τρόπο) κατάφεραν να απειλήσουν με ένα σουτ από το ύψος της περιοχής του Φορτούνη στα χασομέρια!

Το 0-0 λοιπόν δεν το έχει ξεχάσει ο Πορτογάλος. Κάθισε μέσα στην εβδομάδα και το ξαναείδε μαζί με τους συνεργάτες του. Η αλήθεια είναι ότι βίντεο από αυτό το ματς δεν έδειξε στους ποδοσφαιριστές του. Προτίμησε να τους δείξει στιγμιότυπα από αγώνες του Λεβαδειακού και το πώς «χτυπάει» στην κόντρα.

Πάντως, η άμυνα θα εξακολουθεί να παίζει ψηλά. Παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δέχεται συνεχώς φάσεις στην πλάτη της άμυνάς του, δεν πρόκειται να αλλάξει σήμερα τα πλάνα του ο Μπέντο.

Σχετικά με τα πλάνα του Πορτογάλου υπάρχουν δύο ερωτηματικά. Το ένα έχει να κάνει με το αν θα επιλέξει τελικά τον Βιάνα στο πλευρό του Ντα Κόστα και αν ο Πάρντο θα περάσει στο ένα «φτερό» της επίθεσης αντί του Ελιουνούσι.

Δοκιμές δεν έκανε στην τελευταία προπόνηση. Η γενικότερη αίσθηση όμως που επικρατεί είναι ότι θα παραταχθούν οι Πειραιώτες στον κλασικό σχηματισμό 4-2-3-1 με τους Λεάλι – Φιγκέιρας, Ντα Κόστα, Βιάνα (Μποτία), Ντε Λα Μπέγια – Μιλιβόγεβιτς, Μάρτινς – Φορτούνη, Σεμπά, Ελιουνούσι (Πάρντο) – Ιντέγιε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK