Η παρουσίαση των Σαλίνο, Ντε Βινσέντι και Σάμαρη

Η διοίκηση του Ολυμπιακού κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των Λεάντρο Σαλίνο, Τόμας Ντε Βινσέντι και Αντρέα Σάμαρη δεν έδωσε σαφείς απαντήσεις σχετικά με τα θέματα των Τζεμπούρ και Αμαλφιτανό. Διαβάστε τις δηλώσεις των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων της ομάδας.

Η παρουσίαση των Σαλίνο, Ντε Βινσέντι και Σάμαρη

Η παρουσίαση των Τόμας Ντε Βινσέντι, Ανδρέα Σάμαρη και Λεάντρο Σαλίνο (οι οποίοι υπέγραψαν τριετές συμβόλαιο) πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Οι τρεις νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για το γεγονός ότι μεταγράφηκαν στους Πειραιώτες και υποσχέθηκαν να προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό.

Αρχικά το λόγο πήρε ο διευθύνων σύμβουλος της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ, Γιάννης Βρέντζος: " Τον Σαλίνο τον παρακολουθήσαμε τον τελευταίο χρόνο για τη θέση του δεξιού μπακ. Τα άλλα δύο παιδιά είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είμαστε χαρούμενοι που είναι μαζί μας και οι τρεις παίκτες. Θα ήθελα να τους καλωσορίσω στον Ολυμπιακό".

"Μεγάλος παίκτης ο Πάντος"

Ο Τόμας ντε Βινσέντι δήλωσε αρχικά: " Είμαι πολύ ευτυχισμένος που ανήκω σε αυτή την πολύ μεγάλη ομάδα. Είναι ένα τεράστιο βήμα στην καριέρα μου. Εάν πρέπει να υποσχεθώ κάτι, αυτό είναι πολλή δουλειά με ταπεινότητα".

Για τη σχέση του με τον Τάσο Πάντο στον ΠΑΣ Γιάννινα και την επικείμενη συνεργασία τους με τους Αργεντινούς Ιμπαγάσα και Ντομίνγκες τόνισε: '' Ο Πάντος είναι ένας μεγάλος παίκτης και καταπληκτικός άνθρωπος. Είχε σημαντική παρουσία στα αποδυτήρια του ΠΑΣ Γιάννινα. Όσον αφορά τους συμπατριώτες μου, είμαι ευτυχισμένος που θα είμαι κοντά σε δύο τόσο μεγάλους παίκτες. Γιατί θα πάρω εμπειρίες από αυτούς τους ποδοσφαιριστές".

"Χρειάζεται χαρακτήρας"

Ο Ανδρέας Σάμαρης επεσήμανε: " Είμαι πολύ περήφανος που φανέλα του Ολυμπιακού έχει το όνομά μου. Ξέρω ότι ήρθα στον πιο μεγάλο και πετυχημένο σύλλογο της ομάδας. Υπόσχομαι στον κόσμο ότι θα κάνω τα πάντα για να είναι υπερήφανος. Βλέπω τον ανταγωνισμό που υπάρχει στη θέση μου και με κάνει αισιόδοξο γιατί έτσι γίνεσαι καλύτερος. Στον Ολυμπιακό χρειάζεται και χαρακτήρα για να πετύχεις".

"Μεγάλο βήμα στην καριέρα μου"

Ο Λεάντρο Σαλίνο υποστήριξε: " Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είναι μεγάλο βήμα για την καριέρα μου. Ελπίζω να κάνω τον κόσμο της ομάδας χαρούμενο. Μιλούσα με καιρό με τον Ολυμπιακό. Από την πρώτη στιγμή ήθελα να έρθω εδώ. Υπήρχαν προτάσεις από άλλες ομάδες, αλλά ήθελα να έρθω στον Ολυμπιακό. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πάρα πολύ καλές. Γνώριζα ότι είναι ένας μεγάλος σύλλογος με ένα υπέροχο γήπεδο. Θέλω να πάρω το ελληνικό πρωτάθλημα και να πάμε καλά στο Champions League".

"Ο Τζιμπούρ ζήτησε λίγες μέρες άδεια"

Λογικό ήταν κάποια στιγμή ο Γιάννης Βρέντζος να ερωτηθεί για τις υποθέσεις Αμαλφιτανό και Τζεμπούρ. " Για τον Αμαλφιτανό δεν έχουμε κάτι να ανακοινώσουμε αυτή τη στιγμή. Ο Τζιμπούρ ζήτησε λίγες μέρες άδεια, αν υπάρξει κάτι άλλο, θα το ανακοινώσουμε", απάντησε λακωνικά ο εκ των στενών συνεργατών του Βαγγέλη Μαρινάκη.

"Πιο Ολυμπιακοί από εμένα"

Τέλος ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Σάββας Θεοδωρίδης σημείωσε: " Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που αυτά τα παιδιά, μαζί με τον Ολαϊτάν, είναι εδώ. Είναι πολύ καλά παιδιά και πιστεύω ότι θα πετύχουν. Να προσέξουν τώρα στην προετοιμασία γιατί είναι όλη η χρονιά. Είμαι σίγουρος ότι θα γίνουν πιο Ολυμπιακοί από μένα".

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παράδοση των εμφανίσεων. Ο Σάμαρης πήρε το 14, ο Σαλίνο το 30 και ο Ντε Βινσέντι 17.

Μικρά - μικρά

*Στο περιθώριο της παρουσίασης έγινε ακόμη γνωστό ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει λάβει προς το παρόν επίσημη πρόταση για τον Γκρέκο από την Κιέβο.

*Ο καθηγητής φυσικής αγωγής και εργοφυσιολόγος, Μανώλης Μπώκος, ο οποίος στο παρελθόν έχει εργαστεί στον ΠΑΟ Κρουσώνα και τον ΟΦΗ, ενώ έχει διατελέσει και προπονητής στίβου, θα αντικαταστήσει τον γυμναστή της ομάδας, Χρήστο Μουρίκη για ένα δίμηνο περίπου, καθώς ο τελευταίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

* Ο Πίνο θα δοθεί -κατά πάσα πιθανότητα- δανεικός.

LIVE:

12:53
Καλησπέρα! Σε λίγα λεπτά η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα παρουσιάσει τους Λεάντρο Σαλίνο, Τομάς Ντε Βινσέντι και Αντρέα Σάμαρη.
12:53
Η παρουσίαση είναι προγραμματισμένη για τις 13:00. Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας για να μάθετε τα όσα θα πουν τα τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα των πρωταθλητών Ελλάδας.
13:06
Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός ξεκίνησε χθες την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν, ενώ αύριο πετάει για Αυστρία. Στο θέμα των νέων παικτών, ήδη έχουν παρουσιαστεί οι Βάις και Ντομίνγκες, και σε πολύ λίγο παίρνουν σειρά οι Σαλίνο, Ντε Βινσέντι και Σάμαρης.
13:17
Υπάρχει μια καθυστέρηση στην έναρξη της διαδικασίας.
13:20
Αρχίζει η παρουσίαση!
13:21
Τον λόγο πήρε ο Γιάννης Βρέντζος.
13:23
''Τον Σαλίνο τον παρακολουθήσαμε τον τελευταίο χρόνο για τη θέση του δεξιού μπακ. Τα άλλα δύο παιδιά είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είμαστε χαρούμενοι που είναι μαζί μας και οι τρεις παίκτες. Θα ήθελα να τους καλωσορίσω στον Ολυμπιακό"
13:23
Ακολουθεί ο Πιερ Ισά.
13:24
"Ο κ. Βρέντζος παρουσίασε ήδη πάρα πολύ καλά τους τρεις παίκτες", τόνισε ο Πιερ Ισά.
13:26
Ντε Βινσέντι: ''Είμαι πολύ ευτυχισμένος που ανήκω σε αυτή την πολύ μεγάλη ομάδα. Είναι ένα τεράστιο βήμα στην καριέρα μου. Εάν πρέπει να υποσχεθώ κάτι, αυτό είναι πολλή δουλειά με ταπεινότητα".
13:26
Σαλίνο: ''Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είναι μεγάλο βήμα για την καριέρα μου. Ελπίζω να κάνω τον κόσμο της ομάδας χαρούμενο"
13:27
Σάμαρης: "Είμαι πολύ περήφανος που φανέλα του Ολυμπιακού έχει το όνομά μου. Ξέρω ότι ήρθα στον πιο μεγάλο και πετυχημένο σύλλογο της ομάδας. Υπόσχομαι στον κόσμο ότι θα κάνω τα πάντα για να είναι υπερήφανος"
13:27
Ακολουθούν ερωτήσεις δημοσιογράφων.
13:30
Ο Ντε Βινσέντι για τον Τάσο Πάντο και το πώς βλέπει τη συνεργασία με Ιμπαγάσα, Ντομίνγκες: ''Ο Πάντος είναι ένας μεγάλος παίκτης και καταπληκτικός άνθρωπος. Είχε σημαντική παρουσία στα αποδυτήρια του ΠΑΣ Γιάννινα. Όσον αφορά τους συμπατριώτες μου, είμαι ευτυχισμένος που θα είμαι κοντά σε δύο τόσο μεγάλους παίκτες. Γιατί θα πάρω εμπειρίες από αυτούς τους ποδοσφαιριστές"
13:32
Ο Σαλίνο για το αν είχε άλλες προτάσεις: "Μιλούσα με καιρό με τον Ολυμπιακό. Από την πρώτη στιγμή ήθελα να έρθω εδώ. Υπήρχαν προτάσεις από άλλες ομάδες, αλλά ήθελα να έρθω στον Ολυμπιακό"
13:33
Ο Σαλίνο για το τι γνωρίζει για τον Ολυμπιακό και για τους στόχους: ''Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πάρα πολύ καλές. Γνώριζα ότι είναι ένας μεγάλος σύλλογος με ένα υπέροχο γήπεδο. Θέλω να πάρω το ελληνικό πρωτάθλημα και να πάμε καλά στο Τσάμπιονς Λιγκ''
13:34
Ο Σάμαρης για την διαδρομή του στην ομάδα: "Βλέπω τον ανταγωνισμό που υπάρχει στη θέση μου και με κάνει αισιόδοξο γιατί έτσι γίνεσαι καλύτερος. Στον Ολυμπιακό χρειάζεται και χαρακτήρα για να πετύχεις''.
13:35
"Για τον Αμαλφιτανό δεν έχουμε κάτι να ανακοινώσουμε αυτή τη στιγμή. Ο Τζιμπούρ ζήτησε λίγες μέρες άδεια, αν υπάρξει κάτι άλλο, θα το ανακοινώσουμε", απάντησε ο Γιάννης Βρέντζος.
13:37
"Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που αυτά τα παιδιά, μαζί με τον Ολαϊτάν, είναι εδώ. Είναι πολύ καλά παιδιά και πιστεύω ότι θα πετύχουν. Να προσέξουν τώρα στην προετοιμασία γιατί είναι όλη η χρονιά. Είμαι σίγουρος ότι θα γίνουν πιο Ολυμπιακοί από μένα", σημείωσε ο Σάββας Θεοδωρίδης.
13:37
Η ώρα για την παρουσίαση των εμφανίσεων των τριών παικτών.
13:37
Το "14" ο Σάμαρης, το "30" ο Σαλίνο και το "17" ο Ντε Βινσέντι.
13:40
Κάπου εδώ ολοκληρώθηκε η παρουσίαση. Καλό σας μεσημέρι!

News 24/7

24MEDIA NETWORK