Λούκα έρχεται ο… Ρομαό!

Ο Μιλιβόγεβιτς παρά τα συνεχόμενα παιχνίδια που έχει στα πόδια του δικαίωσε τον Πάουλο Μπέντο που τον θεώρησε παίκτη–κλειδί στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος πάντως υποτίθεται ότι δεν θα "παίζει μπάλα" μόνος του, αφού ενσωματώνεται για τα καλά ο Αλεξίς Ρομαό.

Λούκα έρχεται ο… Ρομαό!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τράβηξε μεγάλο κουπί ο Μιλιβόγεβιτς από το ξεκίνημα της σεζόν. Δεν έχει χάσει λεπτό ο Σέρβος και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να του πιστωθεί, από την άποψη ότι δεν γκρίνιαξε ποτέ για κόπωση.

Ίσως στην εβδομάδα προετοιμασίας για Λάρισα να "έδειχνε" στην προπόνηση ότι προτιμότερο θα ήταν να είχε προφυλαχθεί λόγω των αγώνων με ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ που ακολουθούσαν. Δεν το έκανε γιατί ήθελε να αποφύγει το ταξίδι στη Θεσσαλία, αλλά υπήρχε η αίσθηση ότι αν δεν έπαιζε κόντρα στους "βυσσινί" θα ήταν πιο φρέσκος στα ματς με ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ.

Πάει όμως… Και τα τρία ματς ανήκουν στο παρελθόν. Κόντρα στην ΑΕΚ ο Μιλιβόγεβιτς έδωσε τις δικές του "απαντήσεις" ότι μπορεί στην καλή του μέρα να γίνει ένα "τανκ" και να κάνει ό,τι θέλει στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Με τον ΑΠΟΕΛ "εγκλωβίστηκε", με την ΑΕΛ τα… έχασε με αυτό το 4-4-2 που επέλεξε ο Μπέντο, αλλά με την "Ένωση" ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές που την εμφάνισή του θα την θυμούνται για τα καλά οι Γιόχανσον και Λαμπρόπουλος.

Δεν το συζητάμε ότι ο Μιλιβόγεβιτς από την ημέρα που έπιασε λιμάνι, θεωρήθηκε εξ αρχής ως ο βασικός αμυντικός χαφ του Ολυμπιακού. Τον καθιέρωσε ο Μίτσελ, συνέχισε στο ίδιο μοτίβο ο Περέιρα, ο Σίλβα τον θεωρούσε "κολόνα", ο Βίκτορ το ίδιο και τώρα έρχεται και ο Μπέντο να τον θεωρεί παίκτη – κλειδί στη λειτουργία της ομάδας.

Η ΔΙΑΦΟΡΑ

Απλώς, σε σχέση με πέρσι υπάρχει μία σοβαρή διαφορά. Ότι ουσιαστικά πέρσι "έπαιζε μπάλα" μόνος του. Τον… Ζντιέλαρ είχε επί της ουσίας ως βασικό ανταγωνιστικό του για μία θέση στην ενδεκάδα, από τη στιγμή που ο Μπουχαλάκης αντιμετώπιζε όλα αυτά τα προβλήματα τραυματισμού.

Φέτος υπάρχει ο Αλεξίς Ρομαό. Ο Τογκολέζος αμυντικός χαφ που μπορεί να προσφέρει λύσεις και ως στόπερ, αναμένεται μετά τη διακοπή να βρίσκεται στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής.

Αυτό σημαίνει ότι ο Μιλιβόγεβιτς θα έχει έναν λόγο παραπάνω για να αποδεικνύει στο χορτάρι σε κάθε παιχνίδι ότι το αξίζει να μην βγαίνει ούτε… δευτερόλεπτο από την ενδεκάδα. Μέχρι και το ντέρμπι με την ΑΕΚ, ακόμα και να ήθελε ο Μπέντο να τον βγάλει από το αρχικό σχήμα, δεν υπήρχε κάποιος να καλύψει το όποιο κενό θα άφηνε. Ο Ρομαό δεν ήταν για… πολλά-πολλά.

Βέβαια, όλα αυτά είναι στα λόγια. Θα πρέπει να φανεί στις προπονήσεις στο Ρέντη ότι ο Τογκολέζος θα είναι σε θέση να διεκδικήσει θέση στο αρχικό σχήμα, με το που ξαναρχίσει το πρωτάθλημα μετά τη διακοπή λόγω των Εθνικών ομάδων.

ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

Να θυμίσουμε ότι ο Μιλιβόγεβιτς έχει φύγει για το Βελιγράδι, προκειμένου να ενσωματωθεί στις υποχρεώσεις της Εθνικής του. Έχει δύο ματς με Μολδαβία και Αυστρία και αναμένεται και εκεί να πάρει φανέλα βασικού. Παίζει…nonstopο Λούκα και ίσως αυτό την επόμενη εβδομάδα που θα ξεκινήσει ο Μπέντο την προετοιμασία για το ματς με τον Πανιώνιο, να παίξει τον ρόλο του στις τελικές επιλογές της ενδεκάδας…

Η αλήθεια πάντως είναι ότι ο Σέρβοςμε τέτοια εμφάνιση που έκανε κόντρα στην ΑΕΚ, δεν γίνεται να μένει εκτός ενδεκάδας. Από την άλλη όμως πρέπει να γίνει και μία διαχείριση. Γιατί να ξεζουμιστεί από τη στιγμή που υπάρχει και ένας ποδοσφαιριστής της κλάσης του Ρομαό που πέρσι έπαιξε καμιά 30αριά παιχνίδια με την Μαρσέιγ σε Σαμπιονά, Κύπελλο Γαλλίας και Europa League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Οι ντόπες Μοδέστο-Ιμπαγάσα πριν από την 3άρα!
Το τρολάρισμα του Ολυμπιακού στην ΑΕΚ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK